یکشنبه , ۴ خرداد ۱۴۰۴

بزرگترین چالش شرکت های هواپیمایی پس از همه گیری کووید چیست؟

ای بی اس نیوز/ خراسان رضوی رئیس بزرگترین گروه تجاری خطوط هوایی جهان از تولیدکنندگان نفت خواست تا سوخت های هوایی کم آلاینده بیشتری تولید کنند و هشدار داد که آینده سفرهای هوایی تجاری به کربن زدایی موفقیت آمیز این صنعت بستگی دارد.

به گزارش بلومبرگ، ویلی والش، مدیرکل انجمن بین المللی حمل و نقل هوایی، امروز دوشنبه 19 فوریه در اجلاس هوانوردی سنگاپور گفت که سوخت پایدار هوانوردی بهترین ابزار برای کاهش انتشار گازهای گلخانه ای است.

او گفت که تقاضا برای سوخت پاک تر، حتی اگر سه تا پنج برابر بیشتر از سوخت جت معمولی قیمت داشته باشد، بسیار بیشتر از عرضه است.

والش گفت: “هر ذره سوخت تولید شده تمام شده است و صنعت اجازه رشد نخواهد داشت مگر اینکه بتواند به مشتریان، تنظیم کننده ها، دولت ها و مردم ثابت کند که می تواند به طور پایدار رشد کند.”

بزرگترین چالش خطوط هوایی پس از جان سالم به در بردن از بیماری همه گیر، دستیابی به انتشار خالص کربن صفر تا سال 2050 است.

اگرچه این بخش در حال حاضر سهم نسبتاً کمی از انتشار جهانی را نشان می دهد، اما با چالش های عمده ای در کربن زدایی مواجه است.

تخمین زده می شود که برای این انتقال به 5 تریلیون دلار سرمایه گذاری نیاز است که اکثریت آن صرف ساخت پالایشگاه های سوخت پایدار خواهد شد.

والش همچنین هشدار داد که هیدروژن به این زودی یک شکل جایگزین مناسب برای نیروی محرکه نخواهد بود و بر اهمیت افزایش تولید پایدار سوخت هواپیمایی تاکید کرد.

این سوخت پایدار، که می‌تواند از روغن‌های باطله و مواد اولیه کشاورزی ساخته شود، می‌تواند انتشار کربن را تا 80 درصد کاهش دهد، اما قیمت بالاتر آن نیز سؤالاتی را در مورد اینکه چه کسی باید متحمل هزینه شود، ایجاد کرده است.

انتهای پیام

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *