بزرگترین رویداد مالی در منطقه خاورمیانه به ایستگاه شانزدهم رسید
شانزدهمین نمایشگاه بخش مالی (بورس، بانک و بیمه) با همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، بزرگترین رویداد مالی منطقه خاورمیانه در فروردین 1403 خواهد بود.
به گزارش ای بی اس نیوز، شرایط اقتصادی کشور در سال های اخیر به گونه ای بوده است که امروزه برقراری ارتباط مستقیم و بدون واسطه و افزایش دانش مالی بین مدیران، تصمیم گیران و فعالان اقتصادی کشور و همچنین آحاد جامعه ضروری است. حس خوبی داشت؛ به همین دلیل است که گردهمایی سالانه اهالی بازار، کارگران، مدیران و علاقمندان به این حوزه در قالب نمایشگاه بین المللی صنعت مالی (بورس، بانک و بیمه) اهمیت زیادی دارد.
محمدرضا کشفی نیشابوری، معاون توسعه مدیریت منابع انسانی و جذب معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور ضمن تاکید بر رشد روزافزون کسب و کار شرکت های دانش بنیان پذیرفته شده در بازار سرمایه، گفت: با توجه به اینکه تعداد دانش شرکتهای مستقر در بازار سرمایه بیش از 100 شرکت پذیرفته شدهاند و همچنین شاهد استقبال بینظیر مردم از خدمات در حوزه فناوری مالی و مسائل زیربنایی مانند ضمانت اعتبار و ارزیابی داراییهای نامشهود هستیم. این دستاوردها برای عموم
وی افزود: در همین راستا معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری تصمیم گرفت تا پس از بررسی مواجهههای تخصصی مرتبط با حوزههای مالی، هر چه بیشتر در نمایشگاه صنعت مالی 1403 برای نمایش دستاوردهای خود در حوزه تامین مالی شرکت کند. .
کاشفی نمایشگاه بین المللی صنعت مالی (Iran FiNEX2024) را بزرگترین رویداد مالی منطقه خاورمیانه دانست و ادامه داد: این نمایشگاه یکی از مهم ترین گردهمایی های فعالان اقتصادی کشور است و می تواند محل مناسبی برای تعامل با این سه کشور باشد. جنبههای تأثیرگذار بازارهای مالی از جمله «بازار پول»، «بازار بیمه» و «بازار سرمایه» برای فعالان اکوسیستم فناوری و نوآوری کشور.
به گفته وی، معاونت علمی و فناوری، نماینده ای را در کمیته علمی و شورای سیاسی نمایشگاه تعیین کرده است تا بتواند هر چه بیشتر در ارکان تصمیم گیری نمایشگاه مشارکت داشته باشد.
معاون مدیریت و جذب نیروی انسانی رئیس جمهور به تشریح اقدامات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان در شانزدهمین نمایشگاه صنعت مالی (بورس، بانک و بیمه) پرداخت و اعلام کرد: اتاقی جداگانه به عنوان اتاق فناوری و فناوری اختصاص دهید. نوآوری های صنعت مالی برای بازیگران اصلی تامین مالی اکوسیستم فناورانه و نوآوری کشور، یکی از اقداماتی که معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان مورد توجه قرار داد، همچنین “برگزاری نشست های تخصصی” است. و برگزاری کارگاه های آموزشی با حضور اساتید و صاحب نظران در موضوعات مرتبط با دغدغه ها و مسائل حوزه های مختلف مالی از دیگر برنامه های پیش بینی شده توسط معاونت علمی در این رویداد است که امیدواریم منجر به پیشرفت و تحولات ارزنده ای در زمینه بخش مالی.
کشفی خاطرنشان کرد: حضور معاونت علمی و صندوق نوآوری و شکوفایی و همچنین صندوق های پژوهش و فناوری، شرکت های ترویج دارایی های نامشهود، سرمایه گذاری های خصوصی و صندوق های پروژه، بسترهای تامین مالی جمعی و غیره منجر به حضور همه عناصر می شود. از سیستم تامین مالی اکوسیستم فناوری و نوآوری کشور زیر یک سقف انجام خواهد شد.
وی به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه نمایشگاه مذکور اولین نمایشگاه سال جدید خواهد بود، تاکید کرد: این نمایشگاه قرار است اواخر فروردین ماه سال 1403 در محل نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شود.
انتهای پیام