چهارشنبه , ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

بررسی طرح تعارض منافع در بخش خصوصی

به گزارش سایت اتاق تهران، مصطفی رنجبر، کارشناس کمیسیون حمایت و مبارزه با مفاسد قضایی اتاق تهران به بررسی و تحلیل طرح مدیریت تضاد منافع که در مجلس تدوین شده است، پرداخت.

وی همچنین بر درک صحیح مدیریت تضاد منافع در کشور تاکید کرد و یادآور شد: ابتدا باید درک درستی از این موضوع شکل گیرد. به گفته وی تورم قوانین در کشور به معضلی مضر تبدیل شده است.

فروزان فرد با بیان اینکه این دو لایحه که در دولت قبل تدوین شده بود به مجلس ابلاغ نشده است، افزود: طی چند هفته گذشته طرح مدیریت تعارض منافع در دستور کار کمیسیون ذی ربط شورای اسلامی به روز رسانی شده است. یک بار دیگر.”

وی همچنین نکات منفی این طرح را انتخاب و وظایف ستاد ملی مدیریت تضاد منافع و ساماندهی امور اداری و استخدامی، عدم ارائه توضیحات مناسب از سوی مراجع دولتی، برخورد شبه با تخلفات برشمرد. – مراجع قضایی، حفظ و اجرای قوانین تعارض منافع علیرغم تدوین طرح جاری.

رئیس کمیته حفاظت قضایی و مبارزه با فساد اتاق تهران با تاکید بر لزوم مدیریت یکپارچه تعارض منافع، به بازنگری در قوانین اشاره کرد و افزود: بخش خصوصی در انتظار زمانی است که قانون تعارض منافع تصویب شده است، تکلیف قوانین دیگری است که لازم به ذکر است در این خصوص هشدارهای پراکنده ای وجود دارد.

انتهای پیام

طرح مدیریت تضاد منافع که توسط مجلس شورای اسلامی تهیه و تنظیم شده است، مورد انتقاد فعالان اقتصادی و نمایندگان بخش خصوصی قرار گرفته است.

وی همچنین خاطرنشان کرد: یکی از دلایل شکل‌گیری فساد، نبود قانون جامع و یکپارچه تعارض منافع در کشور، پرهیز از روند تهیه و تدوین پیش‌نویس قانون مدیریت تعارض منافع و … است. وی تصریح کرد: بخش خصوصی اتاق تهران و اتاق ایران ضمن تجزیه و تحلیل این دو لایحه، نظرات خود را در قالب بازنویسی این دو لایحه تهیه و در اختیار رئیس مجلس قرار دادند. دولت قبل و به کمیته های مربوطه به نمایندگی از اتاق تهران.

رنجبر سپس با اشاره به قوانین اصلی مربوطه، مراحل تهیه، تنظیم و تصویب کلیات طرح مذکور و ادغام طرح و لایحه در 15 ماده در ایران، سیر توسعه مدیریت تضاد منافع را در ایران تشریح کرد. مرداد 1401. و تعريف صحيح اصطلاحات و مفاهيم كامل و كامل.وجود قانون مربوط به اموال مقامات ارجاعي تشخيص صحيح منابع نزاع توجه صحيح به دوره سرد شدن استخدام ثانويه هدايا. و کسب و کار سهامدار از نقاط قوت آن است.

وی پس از تشریح مفاهیم تضاد منافع و منافع شخصی و عمومی، مصادیق اصلی تضاد منافع را شامل همکاری با دیگران، استخدام ثانویه، هدیه، کار در منزل، فرآیندهای سازمانی متضاد و اشتغال پس از بازنشستگی را برجسته کرد. و تجارب برخی از کشور ها و اقدامات انجام شده در زمینه مدیریت تضاد منافع در این کشور را به تفصیل تشریح کرد.

به گزارش ای بی اس نیوز، حسن فروزان فرد – رئیس کمیته حمایت قضایی و مبارزه با فساد اتاق تهران با بیان اینکه متن پیش نویس این طرح هنوز منتشر نشده است، یادآور شد: در اتاق تهران و اتاق ایران نمایندگانی بخش خصوصی در جریان تشکیل جلسات اجماع، نظرات و دیدگاه‌ها اظهار امیدواری کرد: شورای اسلامی با انتشار پیش‌نویس رسمی طرح مدیریت تضاد منافع، به بخش خصوصی اجازه اظهارنظر در مورد این طرح را بدهد.

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *