سه شنبه , ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

برآورد سطح زیر کشت 13 محصول استراتژیک کشاورزی با هوش مصنوعی

به گزارش خبرگزاری ای بی اس نیوز ، «محمدهادی بکایی» معاون مرکز نوآوری و توسعه هوش مصنوعی پژوهشکده ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره فعالیت های این مرکز گفت: فعالیت ما در حوزه هوش مصنوعی است. هوش در پژوهشکده به لحظه ایجاد مرکز محدود نمی شود، تقریباً 10 سال است که در پژوهشگاه در این زمینه فعالیت می کنیم و کار ما با نقشه راه توسعه هوش مصنوعی آغاز شد.

وی با بیان اینکه مرکز نوآوری و توسعه هوش مصنوعی پژوهشگاه ارتباطات 6 محور اصلی از جمله تشکیل مرجع نظارتی و قانونگذاری، مسائل حقوقی و توسعه پژوهش های علمی را دنبال می کند، تصریح کرد: همچنین با دانشگاه ها در سطح کشور است. پشتیبانی از پایان نامه ها و در سطح تعریف پروژه و در نهایت دریافت کار از آنها همکاری می کنیم.

وی در خصوص طراحی آینده این مرکز افزود: مرکز نوآوری و توسعه هوش مصنوعی به نمایندگی از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات دارای اختیارات قانونی در زمینه تامین زیرساخت های پردازشی، ذخیره سازی و نرم افزاری در کشور است. حوزه هوش مصنوعی و کاربردهای آن در صنایع مختلف. استانداردسازی و استراتژی در زمینه هوش مصنوعی و کاربردهای آن در صنایع مختلف، ارائه خدمات ارزیابی آزمایشگاهی، ارزیابی و تایید نمونه در زمینه خدمات اصلی و کاربردهای هوش مصنوعی در صنایع مختلف، ایفای نقش مشاور مادر در حوزه کاربرد هوش مصنوعی در صنایع مختلف به شرح زیر است: تبدیل شدن به قطب اصلی کشور.

معاون مرکز نوآوری و توسعه هوش مصنوعی پژوهشگاه ارتباطات با اشاره به مهم ترین اقدام این مرکز گفت: یکی از اقدامات مهمی که در این مرکز انجام شده تدوین سند نقشه راه هوش مصنوعی کشور است؛ به طوری که در این مرکز به عنوان یکی از مهم ترین اقدامات انجام شده در این مرکز اقدام می شود. اخیراً به روز رسانی نقشه راه را انجام دادیم و بر اساس الحاقیه چهار ماده ای برنامه هفتم توسعه، موضوع استخراج نقشه راه هوش مصنوعی به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و مرکز ملی مجازی واگذار شد. فضا.

وی همچنین با اشاره به دیگر اقدامات مهم این مرکز خاطرنشان کرد: مرکز نوآوری و توسعه هوش مصنوعی تعاملات سازنده ای با سازمان ها و وزارتخانه های مختلف از جمله وزارت جهاد کشاورزی در خصوص توسعه نوآوری و کاربردهای هوش مصنوعی داشته است چرا که یکی از مهمترین نیاز کنونی در این حوزه برای برآورد سطح زیر کشت محصولات استراتژیک، نبود آمار دقیق در این زمینه است.

بکایی با اشاره به اینکه امروزه در کشورهای پیشرفته دنیا نقشه مناطق زیر کشت از تصاویر ماهواره ای گرفته می شود، گفت: در ایران در قالب یک برنامه سه ساله این موضوع را پیش می بریم، هرچند که یک سال است. از این طرح عقب مانده است و نتایج قابل قبولی را کسب کرده ایم و برای کالاهایی مانند گندم، جو و کلزا در استان های منتخب به برنامه هایی دست یافته ایم، بنابراین برنامه مرکز طی سال دوم دستیابی به 13 محصول استراتژیک در این حوزه و در این زمینه است. جهت همکاری با وزارت جهاد کشاورزی ارتباط نزدیک داریم و جلسات شورای راهبردی این طرح تقریبا هر دو هفته یکبار برگزار می شود و گزارش های خود را ارائه می دهیم و وزارت جهاد کشاورزی پس از مقایسه با آمارهای خود، تایید خواهد کرد. اطلاع رسانی یا مشکلات را اعلام کنید، بنابراین سوال برآورد سطح زیر کشت شروع کار و قدم بعدی پیش بینی در این منطقه است.

معاون مرکز نوآوری و توسعه هوش مصنوعی پژوهشکده ارتباطات گفت: بر اساس برنامه ملی توسعه هوش مصنوعی که در مرکز نوآوری و توسعه هوش مصنوعی در سال 1400 (و نسخه به روز شده آن در سال 1402 تدوین شده است. ) یک برنامه پنج ساله برای این مرکز تدوین شد. : تبدیل شدن به مرجع استانداردسازی در زمینه هوش مصنوعی، توسعه کاربردهای هوش مصنوعی در زمینه های مختلف از جمله بهداشت و کشاورزی و شروع به کار آزمایشگاه ارزیابی، رتبه بندی و ارزیابی که تایید نمونه های خدمات هوش مصنوعی نمونه هایی از این موارد است. دستاوردهای یک ساله مرکز

absnews

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *