پنجشنبه , ۱ خرداد ۱۴۰۴

بازیگر اصلی تجارت باید بخش خصوصی باشد

وی افزود: هنوز بسیاری از فعالان اقتصادی معتقدند تنها مسیری که می تواند کشور را به رونق اقتصادی برساند، تولید است.

فرهنگ تعاون در کشور ما جایی ندارد

رئیس کمیسیون مسئولیت اجتماعی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان رضوی درباره تفاوت های کشورمان با سایر کشورها در حوزه تولید گفت: در کشورهای دیگر نهادها و دستگاه ها در کنار تولیدکنندگان قرار دارند. . لازم به ذکر است که تولیدکنندگان زالو صفت نیستند، پس از انقلاب برخی از سرمایه گذاران و تولیدکنندگان به عنوان زالو یاد کردند. تولیدکنندگان باید اجازه فعالیت داشته باشند. بیش از 12000 قانون در کشور وجود دارد. برخی از این قوانین به روز و مؤثر نیستند و بسیاری از قوانین با یکدیگر در تضاد هستند.

ای بی اس نیوز/ خراسان رضوی رئیس کمیسیون مسئولیت اجتماعی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان رضوی با اشاره به اینکه متاسفانه اقتصاد کشور هنوز اقتصاد مردمی نیست، گفت: سهم بخش خصوصی در اقتصاد کشور کمتر است. بیش از 20 درصد و بیش از 80 درصد اقتصاد کشور را تشکیل می دهد. اساساً بازیگر اصلی در بنگاه های اقتصادی کشور باید بخش خصوصی باشد و دولت فقط باید ناظر باشد.

برخی از قوانین کشور به روز و نافذ نیستند / بسیاری از قوانین با یکدیگر در تضاد هستند

بازیگر اصلی تجارت باید بخش خصوصی باشد

شرکا با مقایسه کشورمان با سایر کشورهای منطقه تصریح کردند: تولیدکنندگان در کدام کشور منطقه از تاسیسات با این میزان بهره می برند؟ امروز بانک ها نباید به دلیل بدهی کارخانه ها را تعطیل کنند و تولید را متوقف کنند.

رئیس کمیسیون مسئولیت اجتماعی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان رضوی با اشاره به اینکه متاسفانه اقتصاد کشور هنوز اقتصاد مردمی نیست، گفت: سهم بخش خصوصی در اقتصاد کشور کمتر است. بیش از 20 درصد و بیش از 80 درصد اقتصاد کشور را تشکیل می دهد. اساساً بازیگران اصلی بنگاه‌های اقتصادی کشور باید بخش خصوصی باشند و دولت فقط ناظر و زیربنا باشد. ما در کشور روح اصل 44 قانون اساسی را تغییر داده ایم. بسیاری از قوانین در کشور اجرا نمی شود. تجمیع قوانین و تورم قوانین نیز مشکلات زیادی را برای کسبه و تولیدکنندگان ایجاد کرده است.

رئیس کمیسیون مسئولیت اجتماعی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: سومین مورد اصلاح نظام آموزشی است. نظام آموزشی باید حرفه آموزی را اصل خود بداند. چرا امروز در این کشور همه دنبال دکتر و مهندس هستند؟ امروزه ما بیش از همه به تکنسین های ماهر در کشور نیاز داریم.

محسن شرکا در گفت وگو با ای بی اس نیوز، درباره مشکلات و موانع موجود در کسب و کار، اظهار کرد: اساساً سرمایه گذاری در جایی انجام می شود که امنیت وجود داشته باشد. من همیشه گفته ام که سرمایه گذاری مانند پرنده ای است که به دنبال مکانی امن است.

تولید تنها راه رونق اقتصاد کشور است

وی در خصوص اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده گفت: در دنیا مالیات در صندوق اخذ می شود. در کشور ما سازوکار صندوق مکانیزه وجود ندارد و وصول ناقص مالیات بر ارزش افزوده ایجاد شده است. چند درصد از کشور ما این صندوق را دارد؟

شرکا در خصوص تفاوت نظام مالیاتی کشورمان با سایر کشورهای دنیا تصریح کردند: کشورهای دیگر نفت و سودی از تولید ندارند اما ما به فروش نفت عادت کرده ایم. ما معتقدیم هرکسی که بیشترین درآمد را دارد باید مالیات بیشتری بپردازد. دنیا با مالیات می تواند طبقه متوسط ​​خوبی داشته باشد. اما در کشور ما میلیاردها فرار مالیاتی وجود دارد.

وی در خصوص نقش دولت در رونق تولید گفت: طرح ها و برنامه های اجرا شده در کشور تک بعدی بوده است. در صورتی که نقش عمده در نگارش برنامه ها را جامعه شناسان باید ایفا کنند. این افراد باید از اقتصاددانان حمایت کنند.

رئیس کمیسیون مسئولیت اجتماعی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان رضوی با بیان اینکه چرا کشور ما هنوز در موقعیت واقعی اقتصادی خود قرار نگرفته است، تصریح کرد: ما همیشه علیه سایر کشورهای دنیا عمل کرده ایم. یعنی در بحران های اقتصادی سایر دولت ها مالیات را به صفر رسانده اند اما در کشور ما دولت مالیات ها را افزایش داده است. اگر فروش نفت در کشور افزایش یابد، چیزی از درآمد به بخش تولید نمی رسد، اما اگر فروش نفت کاهش یابد، از بخش تولید استفاده می شود.

وی در خصوص ارزیابی نقش نظام بانکی در تولید گفت: برای قرار گرفتن در مسیر توسعه عقلانی باید چند اتفاق در ایران به شدت رخ دهد. مورد اول، اصلاح نظام بانکی از سیستم کاهش سرعت به سیستم تسهیل گری، مورد دوم اصلاح نظام مالیاتی از نقطه مرکزی به نظام مالیاتی جهانی است. ما معتقدیم که هزینه های عمومی قابل کسر مالیات هستند. مالیات ها باید پرداخت شود، اما آن مالیات ها باید بر اساس اصول مالی و عدالت باشد.

شرکا با اشاره به ضعف فرهنگ کار و تعاون در کشور افزودند: فرهنگ کار در کشور ما تعریفی ندارد. وقتی مشاغل کاذب و سوداگرانه پول در می آورند، مردم تسلیم نمی شوند. فرهنگ تعاون در کشور ما جایی ندارد. همه اینها مانع تولید هستند.

همکاران در خصوص نقش دانشگاه ها در تربیت نیروی متخصص اظهار داشتند: دانشگاه ها در گذشته به جای تربیت کارآفرین، کارجویان را تربیت می کردند. این رویکرد در حال تغییر است و دانشگاه ها در حال پوست اندازی از یکدیگر هستند. اگرچه از نظر نزدیکی دانشگاه ها به بخش صنعتی هنوز راه زیادی در پیش است، اما در سال های اخیر راه زیادی را پیموده ایم. دانشگاه باید در تعامل کامل با صنعت باشد. دانشگاه باید محل (محل اجتماع) صنعت و بخش صنعت محل دانشجویان باشد. کار باید در کشور ما تبدیل به یک ارزش شود. یک فرد تحصیل کرده کار خود را بهتر مدیریت می کند. انجام درست کار در هر کاری باید همیشه مورد توجه قرار گیرد. همه این مسائل را باید با هم بررسی کرد.

نظام آموزشی باید حرفه آموزی را اصل خود بداند

absnews

اصلاح نظام بانکی و نظام مالیاتی کشور را در مسیر توسعه عقلانی قرار می دهد

در سراسر جهان، مالیات در پای صندوق جمع آوری می شود

وی با اشاره به اینکه در چند سال گذشته اتفاق خاصی در کشور رخ نداده است، گفت: مشکلات تولیدکنندگان از 25 سال گذشته تا به امروز ادامه دارد.

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *