شنبه , ۳ خرداد ۱۴۰۴

با هوشمندسازی نهالستان های منابع طبیعی، مصرف آب را به طور متوسط ​​40 درصد کاهش داد

سلیمانی افزود: برای بکارگیری فناوری‌های آبیاری هوشمند در نهالستان‌های جنگلی، تعدادی بنگاه دانش‌بنیان را شناسایی کرده‌ایم که مبنای عملکرد این فناوری در این بنگاه‌ها عمدتاً بر دو مولفه مدیریت تبخیر – تعرق از گیاهان و خاک رطوبت


خبر از رکنا


اخبار خبرگزاری رکنا

حمیدرضا سلیمانی افزود: موضوع استفاده از فناوری های آبیاری هوشمند در نهالستان های این سازمان با کمک کسب و کارهای دانش بنیان که در اسفندماه سال گذشته با هدف مدیریت منابع آب مطرح شد و اجرای طرح مردمی را مد نظر قرار داد. کاشت یک میلیارد درخت و لزوم افزایش تولید نهال، نهالستان ها را می طلبد تا فعال تر و مجهز به فناوری های نوین و پیشرفته آبیاری باشند.هوشمند.

وی با بیان اینکه آبیاری هوشمند عمدتا بر اساس اندازه گیری این دو مولفه است، تصریح کرد: سایر پارامترهای محیطی مانند دما نیز اندازه گیری می شود و در نهایت هدف تامین آب گیاه بر اساس نیاز واقعی و در زمان مناسب است.

وی بیان کرد: با توجه به محدودیت منابع آبی در کشور و چالش های مرتبط با آن، نیاز به بازنگری و بازنگری در مدیریت منابع آب در نهالستان های کشور احساس می شود.

سلیمانی تصریح کرد: در طرح استفاده از فناوری های هوشمند در مهدها از چندین فناوری از جمله اینترنت اشیا و همچنین فناوری های کاربردی دیگر استفاده خواهیم کرد.

وی ادامه داد: هزینه های اجرای طرح های هادی در البرز و ایلام از محل اعتبارات سازمان منابع طبیعی تامین می شود و از حمایت مالی صنایع و حامیان ستادهای مردمی برای کاشت یک میلیارد درخت در بحث کلی استفاده خواهیم کرد. . و تعمیم این طرح به سایر مهدها.

رئیس مرکز نوآوری و فناوری سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور اجرای طرح استفاده از فناوری های آبیاری هوشمند را هزینه بر دانست و گفت: هزینه های این طرح در مقایسه با صرفه جویی در مصرف آب و مصرف آب قابل توجه است. مدیریت در مهدکودک ها در شرایط کم آبی

وی مدیریت بهینه آبیاری، رشد خوب نهال، افزایش بهره وری و کیفیت نهال تولیدی و استفاده بهینه از منابع غذایی خاک را از جمله مزایای استفاده از فناوری های هوشمند برشمرد.

به گزارش رکنا به نقل از ایلنااز وزارت جهاد کشاورزی، رئیس مرکز نوآوری و فناوری سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور گفت: بررسی طرح استفاده از فناوری های هوشمند در نهالستان های منابع طبیعی کشور. انجام شده است و طبق برنامه ریزی های انجام شده قرار است این طرح در استان البرز اجرا شود، به صورت پایلوت اجرا می شود و در صورت قابل قبول بودن، در فاز اول در برخی استان های دیگر نیز اجرا می شود.

با هوشمندسازی نهالستان های منابع طبیعی، مصرف آب را به طور متوسط ​​40 درصد کاهش داد

سلیمانی در عین حال ابراز امیدواری کرد تا پایان سال جاری قرارداد اجرای این پروژه در استان البرز منعقد شود و پروژه بعدی در ایلام انجام شود.

درباره محمدصادق مجدی

پیشنهاد ما به شما

تولید کننده میز تحریر و میز کامپیوتر چوبی

تولید کننده میز تحریر و میز کامپیوتر چوبی

میز تحریر چوبی و میز کامپیوتر چوبی؛ قلب تپنده هر فضای کاری و آموزشی در …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *