اخبار اقتصادی روز

با حذف طرح کارآموزی ارشد/ایجاد محیط کار ایمن برای کارگران به نگرانی های کارگران رسیدگی کنید

نمایندگان کارگران و کارفرمایان در شورای عالی حفاظت فنی با قدردانی از اقدامات دولت برای حمایت از کارگران در کارگاه ها و الحاق ایران به کنوانسیون 155 سازمان جهانی کار، ابراز تمایل کردند علاوه بر ایجاد محیطی امن برای کارگران ارائه آموزش های ایمنی لازم اعلام کردند

به گزارش ای بی اس نیوز، علی اصلانی، نماینده کارگران در شورای عالی حفاظت فنی در اولین همایش ملی چشم انداز ایمنی و بهداشت کار، اظهار کرد: دولت سیزدهم اقدامات و تلاش های زیادی برای اجرای کنوانسیون 155 سازمان بین المللی کار انجام داده است. . طبق ماده 136 قانون کار، سه تشکل عالی صنفی شامل کانون عالی شوراهای اسلامی کار، کانون عالی تشکل های کارگری و مجمع نمایندگان کارگری در شورای عالی حفاظت فنی عضویت دارند.

وی افزود: زمانی که دولت آقای رئیسی روی کار آمد، جامعه کارگری و کسبه امیدوار بودند که مشکلاتشان حل شود. اکنون که دولت سیزدهم گام های خوبی به ویژه در بحث سیاست خارجی برداشته است، انتظار داریم وزیر کار که از سوی کارگران، کارفرمایان و جامعه تولیدی به عنوان پدر این گروه شناخته می شود، نگرانی هایی را که از زمانی که کارگران در خصوص برخی موارد به وجود آمده اند برطرف کند. عناصر برنامه هفتم

اصلانی ادامه داد: علیرغم اینکه با تشکل های کارگری استان ها و از طریق نمایندگان خود درباره موادی که موجب نگرانی کارگران شده و قول حذف آنها را داده اند، بسیاری از این قوانین توسط تجمیع حذف نشده است. کمیسیون و پارلمان عمومی از این رو از وزیر کار می خواهیم در خصوص طرح استاد کارآموزی که موجب نگرانی کارفرمایان و کارگران شده است اقدام کند و آن را از برنامه هفتم حذف کند.

وی گفت: در حال حاضر کارخانجات به دنبال کارگر با پیشنهاد حقوقی بین 10 تا 12 میلیون تومان هستند، بنابراین اگر طرح استادکارآموزی با نیم و نیم حقوق و بدون بیمه اجرا شود برای کارگران مشکل ساز می شود.کارفرمایان.

داوود جوانی – نماینده کارفرمایان در شورای عالی حفاظت فنی با اشاره به کنوانسیون 155 سازمان بین المللی کار اعلام کرد: 10 درصد قانون کار و مواد 82 تا 94 به ایمنی اختصاص دارد. کارفرمایان ایجاد فضای امن برای کارگران را وظیفه خود می دانند و معتقدند که آموزش و رعایت نکات ایمنی توسط کارگران و همچنین سیاست و نظارت دولت برای جلوگیری از صدمات و آسیب های محیط کار ضروری است.

وی افزود: همه ما اعم از کارگران، کارفرمایان و دولت باید بی توجهی خود را در این زمینه بپذیریم. دولت در حوزه سیاست گذاری، کارگران در حوزه آموزش کارگاهی و کارفرمایان در حوزه تجهیزات ایمنی و ایجاد فضای امن باید در کاهش حوادث ناشی از کار سهیم باشند زیرا کوچکترین حادثه حتی قطع عضو کارگر صدمات زیادی را به همراه دارد.

جوانی گفت: اگر کارگری در حین کار به بیماری شغلی مبتلا شود بیست سال بعد و در دوران بازنشستگی بیمار و از کار افتاده می شود.
وی با بیان اینکه کارگر سرمایه کارفرماست و باید صیانت از نیروی کار را در دستور کار قرار دهیم، گفت: جامعه کارفرمایی آمادگی دارد علاوه بر آموزش های لازم به کارگران، محیطی امن را نیز فراهم کند.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *