اخبار سیاسی روز

“ایران پایدار است، 44 سال افتخار” | ربات های ایرانی; قاتل تانک آبرامز و مرکاوا

هوش مصنوعی، علم لازم برای مقابله با دشمنان توسط نیروهای مسلح

موتور نذیر یک موتور الکتریکی است که به دلیل بی صدا بودن مزیت بزرگی به آن داده است و آن قابلیت عملیات مخفیانه در مناطق عملیاتی است. این موتور توانست برد عملیاتی نذیر را به 2 کیلومتر برساند و با استفاده از سیستم تشخیص نوری قادر به انجام ماموریت های شناسایی در مناطق عملیاتی است. سامانه مذکور قابلیت هدف گیری در شب و روز و در هوای بد را دارد.

نکته مهم در تسلیحات نذیر استفاده از تکنولوژی cloaking برای مخفی کردن سلاح ها است تا دشمن متوجه سلاح های این خودرو نشود و در صورت لزوم این سلاح ها از خودرو خارج شود. البته به نظر می رسد یکی از نقاط ضعف این خودرو امکان استفاده از نوعی سلاح برای درگیری باشد، اما با توجه به دانش طراحی بومی «نذیر» می توان تصور کرد که تنوع سلاح ها در آینده افزایش خواهد یافت. منتشر شده.

ظرفیت حمل “نذیر” 600 کیلوگرم است. این خودرو علاوه بر سلاح های خود می تواند انواع کالاهای ضروری مانند مهمات، مواد غذایی، کمک های اولیه و محموله سربازان را در جبهه ها حمل کند. اجرای موفقیت آمیز این انتقال در میدان های نبرد بسیار مهم است زیرا ممکن است در برخی نقاط امکان جابجایی وسیله نقلیه ای غیر از وسایل نقلیه کوچک مقیاس وجود نداشته باشد.

پهپادهای ایرانی; قاتل تانک یک میلیون دلاری دشمن

سازمان جهاد تحقیقات و خودکفایی ارتش با در نظر گرفتن وضعیت ایران اسلامی و شرایط غرب آسیا و همچنین تجربه ظهور گروه تروریستی داعش به طراحی و ساخت پهپادها روی آورد. و آنها را مطابق با دانش روز دنیا تولید کرد.

خودروی بدون سرنشین کاراکال

این خودروی رباتیک قابلیت حمل سلاح های سبک و نیمه سنگین را دارد و مجهز به سیستم کنترل از راه دور هوشمند و مسافت یاب لیزری و سیستم نوری است.

خودروی رزمی نذیر یک خودروی کنترل از راه دور بدون سرنشین است که در دو نوع 4 و 6 چرخ طراحی و تولید شده است. این خودرو از شاسی بسیار منعطف و فراگیر استفاده می کند که قادر به حرکت در هر نوع زمین با عوارض مختلف است.

طراحی و تولید خودروی رباتیک حیدر را باید گام بعدی نیروی زمینی ارتش در زمینه ساخت این نوع خودروها دانست. در تاریخ 11 اکتبر 2018، نیروی زمینی ارتش به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس از خودروی حیدر رونمایی کرد. این ربات ها عملکردهای مختلفی مانند تک تیرانداز، بمب گذار انتحاری، مین پرتاب و شناسایی دارند.

کاراکال یک ربات زمینی هوشمند است که از سیستم تعلیق مستقل استفاده می کند. حداکثر سرعت کاراکال 30 کیلومتر در ساعت است و می تواند دست فرماندهان را برای عملیات تاکتیکی باز نگه دارد.

خودروی بدون سرنشین حیدر

خودروی بدون سرنشین نذیر

گروه سیاسی ABSNEWS: صنایع دفاعی جمهوری اسلامی ایران یکی از صنایع مهم در زمینه طراحی و ساخت تجهیزات و تسلیحات نظامی است. اینها صنایع، مشاغل و بخشهای دانش بنیان هستند که شروع آنها به دوران دفاع مقدس بازمی گردد. زمانی که ایران در تحریم تسلیحاتی بود و اگر صنایع نظامی دانش بنیان ایجاد نمی کرد، شاید سرنوشت دفاع مقدس فرق می کرد.

نذیر مجهز به سلاح های مختلفی است که علاوه بر خودروی جنگی زمینی، آن را به یک خودروی دفاعی تبدیل کرده است. این سلاح ها عبارتند از یک گلوله 7.62 میلی متری، یک دوش ضد هوایی یا دو موشک ضد زره.

نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در سال‌های اخیر توانسته است با استفاده از هوش مصنوعی، پهپاد (خودروهای کنترل از راه دور) را با کاربردهای مختلف طراحی و بسازد. تجهیزاتی که در سال های اخیر به دلیل جنگ های نامنظم اخیر در غرب آسیا اهمیت خود را نشان داده است.

حیدر قادر است تله های متحرک انفجاری را برای از بین بردن ستون های زرهی دشمن در مکان های مختلف مستقر کند. این تله احتمال انهدام خودروهای زرهی دشمن را افزایش می دهد. البته در صورت وجود زره های V شکل در قسمت پایین، امکان استفاده از شارژهای گودال در این ربات های انتحاری نیز وجود دارد. زیرا شارژ چاله مانند یک پرتابه با سرعت بالا عمل می کند و نفوذ تضمینی به زره دشمن را ایجاد می کند.

رژه 29 فروردین ارتش جمهوری اسلامی ایران در سال 2014 مانند همیشه دستاوردهای جدیدی را به همگان نشان داد. یکی از این دستاوردها خودروی رزمی نذیر بود.

صنایع نظامی و دفاعی جمهوری اسلامی ایران در سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی توانستند انواع تجهیزات و تسلیحات را طراحی و تولید کنند.

خودروی رباتیک کاراکال همانند خودروهای حیدر و نذیر یکی از محصولات و دستاوردهای سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی نیروی زمینی است که در تاریخ 15 مهرماه 1398 به مناسبت هفته دفاع مقدس رونمایی شد. .

نذیر، حیدر و کاراکال خودروهای هدایت شونده از راه دور (خپاد) هستند که توسط سازمان خودکفایی و تحقیقات نیروی زمینی ارتش تولید می شوند که هر کدام کاربردها و ویژگی های خاص خود را دارند.

گروه سیاسی ABSNEWS در نظر دارد به مناسبت فرا رسیدن دهه فجر چهل و چهارمین انقلاب اسلامی تجهیزات و تسلیحات ساخت بومی و داخلی را مورد بررسی قرار دهد.

با نگاهی به شاخه های مختلف هوش مصنوعی، چند سالی است که استفاده از آن در حوزه رباتیک در دنیا رواج یافته است و چندین کشور با به کارگیری این علم راهبردی به نتایج خوبی در زمینه رباتیک دست یافته اند.

می توان گفت مهم ترین نوع ربات «حیدر» نوع خودکشی آن است. ربات انتحاری حیدر می تواند در موقعیتی پنهان شود و سپس زیر خودروهای زرهی دشمن مانند تانک ها و نفربرها برای انجام عملیات انتحاری برود. علاوه بر این، طراحان و اپراتورهای عملیات می توانند از این روبات های انتحاری برای نفوذ به سنگرهای دشمن و نابود کردن فرماندهان اصلی دشمن استفاده کنند.

در این گزارش ظرفیت طراحی و تولید خودروهای هوش مصنوعی توسط صنایع دفاعی جمهوری اسلامی ایران را به شرح زیر بررسی کرده ایم:

عملکرد خودروی حیدر به گونه ای است که فرماندهان می توانند آنها را از راه دور مستقر کرده و سپس به نقطه عملیات هدایت کنند. البته می توان چندین ربات حیدر را در قالب یک شبکه رباتیک برای انجام عملیات رزمی چند جانبه هماهنگ کرد. مزیت شبکه “حیدر” دید بسیار گسترده و آزادی عمل بسیار زیاد است.

دانش هوش مصنوعی یکی از جدیدترین علومی است که در دهه های اخیر توانسته است اهمیت خود را در همه زمینه ها به ویژه حوزه نظامی نشان دهد. از این رو نیروهای مسلح در سراسر جهان در سال های اخیر از این علم استفاده کرده اند که در بسیاری از ربات ها و پهپادها دیده می شود.

در این راستا و با توجه به اهمیت حوزه هوش مصنوعی، مراکز تحقیقاتی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران که به طور مستمر علوم جدید را برای ارتقای توان خود رصد و رصد می کنند، اقداماتی را در جهت استفاده از هوش مصنوعی انجام داده اند. هوش سالها در زمینه های مختلف

absnews


استفاده از هوش مصنوعی در حوزه هایی مانند خودروهای رباتیک، گلوله های توپخانه، شبیه سازها و پهپادها از مهمترین زمینه های کاربرد این علم در نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران بوده است. البته مراکز تحقیقاتی نیروهای مسلح ایران نیز استفاده از هوش مصنوعی را کنار نگذاشته و مدام در حال احصای حوزه های جدید استفاده از هوش مصنوعی هستند.

یکی از قابلیت های مهم «حیدر» امکان جهت گیری شبکه ای آن برای انجام عملیات با هماهنگی سایر تجهیزات و تسلیحات است.

همچنین لازم به ذکر است که از هوش مصنوعی در زمینه های دیگری مانند طراحی و ساخت شبیه سازهای مختلف مانند شبیه سازهای پرواز نیز استفاده شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *