شنبه , ۳ خرداد ۱۴۰۴

ایران با درایت و هوشمندی وارد مذاکرات شد

دیپلمات سابق کشورمان با تاکید بر اینکه راهبرد هسته ای توسط نظام تدوین و به تیم مذاکره کننده ابلاغ می شود، گفت: تیم مذاکره کننده موظف است با مقامات عالی کشور از جمله شورای عالی امنیت ملی و مجلس شورای اسلامی هماهنگی لازم را داشته باشد. – و به همین ترتیب، البته آقای باقری و تیم مذاکره کننده مطالبات طبیعی مردم ایران را در رعایت تمامی مقررات بین المللی منعکس کردند، اما متاسفانه برخی کشورهای اروپایی دچار لغزش می شوند، ما هر چه زودتر پرونده هسته ای را می خواهیم. پایان خوبی از استدلال

سفیر سابق کشورمان در اسپانیا نیز در ادامه این گفتگو درباره مواضع چین و روسیه گفت: روابط ایران، روسیه و چین یک رابطه تاریخی است و ما با اکثر کشورها و همسایگان رابطه داریم و روابط خوبی داریم.ما همچنین قراردادهای همکاری طولانی مدت با روسیه و چین امضا کرده ایم. پوتین در روسیه رویکرد متفاوتی دارد. ما روابط علمی، فنی و تجاری خوبی با چین داریم.

وی همچنین گفت که ایران گفته است که بر اساس دو سند تحریم و برنامه هسته ای پیش می رود. ما انتظار داریم که مذاکرات با روند مثبت تری ادامه یابد.

صالحی خاطرنشان کرد: ایران کشوری قدرتمند و دارای فناوری است و چیزی نیست که بخواهند از ما بگیرند، بلکه ما از آن در جهت مثبت و برای مسائل علمی، پزشکی، کشاورزی و انرژی و نیازهای کشور استفاده می کنیم. .

وی تصریح کرد: بین استراتژی هسته ای و مذاکرات تمایز وجود دارد، استراتژی هسته ای توسط سیستم تدوین و به تیم مذاکره کننده ابلاغ می شود.تیم مذاکره کننده نمی تواند خودش بگوید اینها خطوط قرمز ماست. در واقع در همه زمان ها افراد مختلف با تجربیات خود پای میز مذاکره آمده اند و بر اساس نیات نظام و مدیریت و بر اساس خط قرمز عمل کرده اند.

وی تاکید کرد: ما به غرب و همه کسانی که پشت میز مذاکره نشسته‌اند تاکید می‌کنیم که به دنبال ارتقای ظرفیت‌ها و ظرفیت‌سازی کشورمان هستیم و اگر بحث غنی‌سازی مطرح است، روش‌شناسی وجود دارد که باید دنبال شوند، ندارند، می توانند به ما بگویند که ما این دانش را نداریم.

این دیپلمات سابق کشورمان گفت ایران کشور بزرگی است و طرف های خارجی باید بفهمند که با ایران قدرتمند، هوشمند و متمدن روبرو هستند.وی اظهار داشت: در ماجرای برجام، دیدیم که وقتی ترامپ از این توافق مهم بین‌المللی خارج شد و برخلاف کنوانسیون‌ها و مقررات بین‌المللی از عهدش خارج شد، ایران مقاومت کرد زیرا نمی‌خواست فوراً از برجام خارج شود.

سفیر سابق کشورمان در اسپانیا ادامه داد: ما باید در نظر داشته باشیم که از برنامه هسته ای چه انتظاری داریم. چرا و به چه قیمتی؟ این موضوعات خطوط کلی هستند که توسط تیم مذاکره کننده در مذاکرات مورد توجه و بحث قرار می گیرند.
صالحی همچنین گفت: یکی دیگر از دلایلی که طرف خارجی را متقاعد می کند که روی مسائل دفاعی ما پافشاری نکند این است که قبلا گفته ایم و باز هم خواهیم گفت. ما به دنبال امنیت ملی، تامین انرژی، نیازهای پزشکی و بهداشتی مانند آنچه فرانسوی‌ها در حال حاضر استفاده می‌کنند، هستیم.

وی در ادامه بیان کرد: ایران سعی کرد برای حفظ امنیت منطقه ای و بین المللی هوشمندانه و هوشمندانه وارد مذاکره شود?? تیم مذاکره کننده نیز به وعده خود عمل کردند، ما جنگ نمی خواهیم و حاضر نیستیم هزینه های سیاسی زیادی بپردازیم.. ما صلح بین المللی می خواهیم، ​​به وضعیت افغانستان نگاه کنید، دستگاه دیپلماسی ما فعال است و در این موارد در حال مشورت با سایر همسایگان و جامعه جهانی است.

وی با انتقاد از تبلیغات و رسانه‌هایی که در سطح بین‌المللی دنبال می‌شود، تاکید کرد: امیدوارم بتوانیم در جهت مثبت جامعه جهانی و جهانی مشارکت داشته باشیم. امروز ایران عامل ثبات و صلح در خاورمیانه است و اگر ایران صلح نباشد یعنی ضرر می کند.

دیپلمات سابق کشورمان افزود: با توجه به اینکه اروپا و آمریکا در مذاکرات خواسته های غیرمنطقی متعددی داشتند و اهدافی را دنبال می کنند، روند مذاکرات را کند کرده اند که در این صورت طرفین برای رایزنی به پایتخت ها بازخواهند گشت. سپس نتیجه گیری کنید زیرا تصمیم نهایی دشوار است و باید همه جوانب را در نظر گرفت.

یک دیپلمات سابق کشورمان گفت: اروپا و آمریکا در مذاکرات خواسته های غیرمنطقی دارند و اهدافی را دنبال می کنند که روند مذاکرات را کند کرده است. وی بر این باور است که ایران تلاش کرده تا با درایت و هوشمندی وارد مذاکره شود تا امنیت روابط منطقه ای و بین المللی را حفظ کند.

سید داود صالحی در گفت وگو با ای بی اس نیوز، در ارزیابی خود از مذاکرات وین با حضور تیم مذاکره کننده جدید ما، اظهار کرد: آقای باقری سرپرست تیم مذاکره کننده ما تجربه و تجربه خوبی از مذاکره دارد، بنابراین ایرانی ها تیم مذاکره کننده می داند موضوع سوال چیست؟

صالحی درباره توافق ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای نصب دوربین‌ها و تاثیر آن بر مذاکرات وین، گفت: ایران از ابتدا مشکلی با نصب دوربین نداشت، بنابراین آقای گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به ایران آمد. و ایشان تشریف آوردند، مانند گذشته با ایشان همکاری های لازم صورت گرفت، اما وضعیت ما این است که از این بازدیدها سوء استفاده نمی شود و خلاف منافع ملی ما نیست.

دیپلمات سابق کشورمان در پایان گفت: امیدوارم دولت جدید موفق باشد و شاهد دوستی و همکاری منصفانه با همه کشورهای جهان باشیم و با تجربیاتی که داریم این تجربیات را در اختیار تیم مذاکره کننده قرار دهیم.

انتهای پیام/

درباره صادق سیاسی

پیشنهاد ما به شما

شروع برنامه برای استفاده از 6000 موتورسیکلت تاکسی و برقی در تهران

معاون رئیس جمهور از شروع برنامه جایگزینی 6000 تاکسی و موتور سیکلت با موتور سیکلت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *