اولویت بندی واردات برون مرزی بر اساس کمبود بازار
معاون مدیرکل صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: قرار است اولویت ها بر اساس نارسایی بازار تعیین شود تا در صورت اختصاص سهمیه قانونی به افراد به عنوان دریانوردان یا دریانوردان برای استان های مرزی، واردات انجام شود. در راستای اصلاح این نواقص انجام شود و احتمالاً آیین نامه ای در این زمینه در سال جاری صادر شود.
مهدی برادران در گفت وگو با ای بی اس نیوز، ضمن اشاره به کاستی های بازار لوازم خانگی در حوزه لوازم خانگی کوچک، اظهار کرد: با سرمایه گذاری صاحبان لوازم خانگی در استان های مرزی، اشتغال برنامه ریزی شده تا نیاز به حداقل برسد. برای واردات مرزی در زمینه اشتغال.
دستیار صنایع عمومی وزارت صمت ادامه داد: همچنین دلیلی ندارد که یک محصول کشور در استان مرزی کمیاب باشد و حتما وارد شود. اما در مواردی که محدودیت یا کمبود کالا وجود داشته باشد، می توان آن را از طریق مناطق مرزی وارد کرد.
به گفته این مقام مسئول، بر اساس فهرست کالاهای خانگی اولویت دار که تولید داخلی آنها کمتر از نیاز کشور است، مشخص می شود که واردات آنها در سطح محدود برای استان های مرزی برای حذف بازار مانعی ندارد. شکست ها به عنوان مثال در سال های گذشته تولید مایکروفر کافی نبود و در زمینه ماشین ظرفشویی کمبودهایی وجود داشت. لذا واردات این محصول توسط مرزنشینان توصیه شد.
برادران با بیان اینکه در حال حاضر نیاز کشور به یخچال و فریزر، تلویزیون و ماشین لباسشویی به طور کامل تامین می شود، گفت: در جریان تدوین این آیین نامه برای واردات ایرادات بازار لوازم خانگی لوازم خانگی در سراسر استان های مرزی، وزارت حراست، ستاد مرکزی معاون مبارزه با قاچاق کالا و ارز و وزارت کشور اظهار داشت: سال گذشته جلساتی در این زمینه صورت گرفته است که امیدواریم امسال به روز رسانی و نهایی شود.
انتهای پیام