یکشنبه , ۴ خرداد ۱۴۰۴

انعقاد 5 قرارداد به ارزش 500 میلیون دلار بین پایگاه های دانش نفت و صنایع


نمایشگاه نفت، گاز و پتروشیمی به عنوان بزرگترین رویداد در حوزه صنعت نفت با حضور بنگاه های دانش بنیان آغاز به کار کرد و طی آن 5 تفاهم نامه به ارزش مالی تقریبی 500 میلیون دلار در حوزه اقتصاد دانش بنیان منعقد شد. پروژه های آزمایشی به نتیجه می رسد.

به گزارش ای بی اس نیوز، امسال بیست و هفتمین دوره نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ایران به عنوان بزرگترین رویداد صنعتی و تجاری ایران در این زمینه که همه ساله با حضور تعداد زیادی از شرکت های داخلی و خارجی ذی صلاح در این حوزه برگزار می شود. حوزه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی میزبان 1500 شرکت فعال در حوزه‌های مرتبط با صنعت نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی است که از این تعداد حدود 500 شرکت دانش‌بنیان هستند و دستاوردهای خود را به نمایش می‌گذارند و برای رشد بازار خود تلاش می‌کنند.

این شرکت ها به همت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، صندوق نوآوری و شکوفایی، پارک فناوری پردیس و علم و جستجوی اصفهان به این نمایشگاه آمده اند.

این رویداد برای شرکت های دانش بنیان فضایی به نام «استودیو دانش بنیان» دارد که مدیران عامل شرکت های تابعه صنعت نفت، گاز و پتروشیمی در این برنامه حضور دارند و تجربیات آنها در همکاری با شرکت های دانش، برنامه های آنها برای توسعه همکاری ها است. با این مجموعه های فناوری، چالش های صنعت قابل حل توسط کسب و کارهای دانش بنیان و پیشنهادات جدید برای استفاده حداکثری از توانمندی های کسب و کارهای دانش بنیان برای حل مسائل و مشکلات صنعت نفت و گاز.

این کار منجر به ایجاد شبکه ای از نیازها و قابلیت ها در این صنایع می شود. برنامه دیگری که در این نمایشگاه برای کسب و کارهای دانش بنیان اجرا می شود؛ برگزاری بیش از هزار جلسه حضوری بین بنگاه های دانش و فناوری و مدیران صنایع مرتبط و مجموعه های دانش با شرکت های خارجی شرکت کننده در این نمایشگاه. جلساتی که منجر به امضای قراردادهای همکاری بین این شرکت ها و صنعت می شود. توافقات این نمایشگاه در چهارمین و آخرین روز میزبان روح الله دهقانی فیروزآبادی؛ معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور خواهد بود و با حضور وی 5 تفاهم نامه به ارزش مالی حدود 500 میلیون دلار در زمینه طرح های توسعه اقتصاد دانش بنیان منعقد می شود.

قراردادهای “تجهیزات حفاری هدایت شونده RSS”، “پروژه های میدانی رشادت و اهواز”، “قرارداد خرید و تعمیرات اساسی توربین و کمپرسور”، “پروژه های دانش بنیان در میدان های سپهر و جفیر” و “توسعه میدان های آذر 2، دهلران و لاوان”. “. همچنین رونمایی از اولین قراردادهای تولیدی با ارزش مالی تقریبی 3 میلیون یورو، «سیستم دبی سنج سه فاز»، «پمپ های چاه سه فاز»، «نرم افزار شبیه سازی جریان مخزن»، «طراحی و ساخت دستگاه حافظه برای اندازه گیری دما و فشار داخل چاه با دمای 150 درجه سانتیگراد و فشار 15000 psi” و “طراحی و ساخت دستگاه کنترل و d “تجزیه و تحلیل برای بسته شدن اتصالات دیواره لوله چاه نفت و گاز (سیستم مسدود کننده)” می باشد. سایر تفاهم نامه هایی که در این نمایشگاه برگزار می شود.

بیست و هفتمین دوره نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ایران که «آخرین دستاوردهای فناورانه در حوزه صنعت نفت و گاز را به نمایش می گذارد»، «تعامل با سایر کشورها و رقابت با شرکت های نفتی مشابه در جهان را گسترش می دهد». “کمک به ظرفیت سازی ملی تولید از طریق تبادل اطلاعات فنی”، “آشنایی صنعتگران صنعت نفت، گاز و پتروشیمی با آخرین دستاوردهای صنعت”، “انعقاد قراردادهای تجاری در زمینه تبادل کالا، خدمات و اطلاعات فنی”. و «توسعه اشتغال در حوزه صنعت نفت، «گاز و پتروشیمی» را از مهمترین اهداف خود می داند و همگی این اهداف می تواند بهترین فرصت و حوزه برای بنگاه های دانش بنیان باشد که ظرفیت و توانایی بقای آن را دارند. بازار داخلی و بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی.

در این نمایشگاه شرکت های مختلف دانش بنیان، فناوری و شتاب دهنده در زمینه های مختلف از جمله اکتشاف، حفاری، صنایع دریایی و فراساحلی، بهینه سازی مصرف سوخت و انرژی، برق، الکترونیک و ابزار دقیق، کاتالیزورها و مواد شیمیایی و غیره، دانشگاه ها و … مراکز علمی، شرکت های سرمایه گذاری و پارک های مالی و علم و فناوری حضور دارند و محصولات و خدمات خود را به نامزدها و صنایع مرتبط عرضه می کنند.

لزوم ایجاد مراکز نوآوری و غول های بزرگ فناوری در صنعت نفت

ورود و تزریق فناوری و نوآوری به صنعت نفت بسیار حیاتی است و رکن اصلی بقای این صنعت محسوب می شود. به گفته روح الله دهقانی فیروزآبادی علم و فناوری تنها حوزه ای است که ارزش افزوده آن چندین برابر سایر حوزه هاست، بنابراین صنعت نفت به عنوان یکی از صنایع مهم و استراتژیک باید به علم و فناوری توجه ویژه داشته باشد.

به گفته وی، موتور محرکه صنعت نفت دانش بنیان، پیشکسوتان این صنعت هستند. باید اساتید، پژوهشگران و فعالان دیرینه این حوزه را به ایجاد مراکز نوآوری و غول های بزرگ فناوری در صنعت نفت تشویق کرد تا با کمک دانشجویان و جوانان این حوزه; اطمینان حاصل شود که صنعت نفت دانش محور می شود.

نمایشگاه ها پلی بین عرضه و تقاضای فناوری هستند

باید بپذیریم که مدیریت و پایداری صنعت نفت با روش های عرضه محور امکان پذیر نیست و استفاده از تجربه و توان متخصصان و پیشکسوتان این صنعت و نیز دانش و تخصص جوانان بسیار مهم است. و بنگاه های دانش بنیان. به همین دلیل باید پل ارتباطی قوی بین صنعت و کسب و کارهای دانش بنیان ایجاد شود.

یکی از بهترین پل های ارتباطی شاید همین رویدادهای فناوری باشد که می تواند محلی برای ارائه توانمندی ها و محصولات تولید شده در کشور باشد. از آنجایی که ایران یکی از بزرگترین تولیدکنندگان نفت در جهان و یکی از اعضای اصلی اوپک به شمار می رود، به همین دلیل شرکت ها و فعالان منطقه ای و جهانی بسیاری با حضور در این نمایشگاه، محصولات و دستاوردهای جدید شرکت های فعال در ایران و ایران را کشف می کنند. فرصت های سرمایه گذاری احتمالی در این نمایشگاه را بررسی می کنند، شرکت در نمایشگاه بین المللی نفت فرصت ها و درهای جدیدی را برای همکاری با شرکت ها و سرمایه گذاران در این حوزه فراهم می کند. این فرصت بسیار خوبی برای کسب و کارهای دانش بنیان است تا در کنار توسعه بازار داخلی، نفوذ خود را در بازارهای جهانی افزایش دهند.

به گزارش معاونت علمی ریاست جمهوری، بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ایران (اکسپوی ایران پترولیوم) از امروز چهارشنبه ۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ آغاز به کار کرده و به مدت ۴ روز پذیرای بازدیدکنندگان است.

انتهای پیام

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *