پنجشنبه , ۱ خرداد ۱۴۰۴

انتقاد معاون وزیر بهداشت از عملکرد سایر نهادها در حوزه جوانان • رکنا

انتقاد معاون وزیر بهداشت از عملکرد سایر نهادها در حوزه جوانان

حسین فرشیدی، خبرنگار ایلنا صبح امروز در نشست خبری به مناسبت آغاز هفته ملی جمعیت، اظهار داشت: در حوزه قانون جوانان جمعیت خدمات خوبی انجام داده ایم اما این در حدی نیست که ما بهترین اداره بودیم اما بهتر می توانی انجام دهی. به شرطی این کار را بکنیم که دیگران نیز با ما حرکت کنند.

وی ادامه داد: بسیاری از پروژه هایی که در این حوزه انجام می دهیم توسط وزارت بهداشت تامین شده است، پس تکلیف اعتبارات اجرای قانون جوانان چه شد؟ از بودجه 1401 یک ریال هم به ما اختصاص داده نشده است اما با وجود این مراکز درمان ناباروری را ایجاد و تجهیز کرده ایم اما سازمان برنامه و بودجه باید همراه ما باشد. مبلغ مصوب ستاد ملی در سال گذشته 2.3 همات بوده اما رقمی تعیین نشده است. حالا این موضوع را از کم کاری در حوزه های دیگر مثل فرهنگ کنار بگذارید.

معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: وزارت بهداشت 95 درصد کاری را که قرار بود انجام دهد انجام داده است اما همه اینها 30 درصد کل مشکل را نشان نمی دهد و سایر نهادها باید نقش خود را به درستی ایفا کنند. . چرا بانک ها باید جوانان را اینقدر برای وام ازدواج معطل کنند؟

وی افزود: اکنون دنیا درگیر بحث جمعیت است و کشورهای مختلف برای حفظ جمعیت از سیاست‌های متفاوتی استفاده می‌کنند و در کشور ما با توجه به انتقال اپیدمیولوژیک بیماری‌ها، اکنون تغییرات جدی در حال رخ دادن است و جمعیت به سمتی می‌رود. کهنسال.” فکر نمی‌کنم الان خانواده‌ای وجود داشته باشد که سالمند نداشته باشد و این تعداد سالمندان در 10 سال گذشته افزایش قابل توجهی داشته است که نشان می‌دهد ما خدمات خوبی در بخش سلامت ارائه می‌کنیم که میانگین را افزایش داده است. سن، اما جمعیت جوان در حال کاهش است و آمارهای ما نشان از کاهش تدریجی جمعیت در سال های اخیر دارد که نگران کننده است.

فرشیدی گفت: سیاست های جمعیتی در سال 1393 ابلاغ شد و دغدغه های جدی مقام معظم رهبری را در این زمینه می دانیم.

وی با اشاره به ابلاغ قانون جوانی جمعیت تصریح می کند: در سال 1400 قانون حمایت از خانواده و جوانان جمعیت ابلاغ و 60 درصد محتوای آن به وزارت بهداشت بازگردانده می شود. و در سال‌های 1400 و 1401 کارهای خوبی انجام شد، اما قطعاً راضی نیستیم زیرا باید اقدامات بیشتری انجام شود، به‌ویژه برای فرهنگ‌سازی باید کارهای زیادی انجام شود.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه بیش از 17 مرکز جمعیتی و زایمانی ایجاد کرده ایم، تصریح کرد: مدیری که به جوان بودن جمعیت اعتقاد نداشته باشد نمی تواند در این سمت باشد و خوب کار کند باید قلبی با ایمان داشته باشید در بحث جمعیت فرقی بین بخش خصوصی و دولتی نیست و همه باید سر کار بیایند.

فرشیدی با تاکید بر اینکه این ذهنیت و فرهنگ است که خانواده را می سازد، تصریح کرد: فرزندان در همه چیز خانواده سهیم هستند. از طرفی نخبگان هم باید نقش داشته باشند.

وی با تاکید بر اهمیت تقویت هویت مادر خاطرنشان کرد: گاهی برخی از مادر بودن و زایمان طبیعی فرار می کنند. اولین قدم صحبت درباره خانواده مادر است. باید به دنبال تحکیم و نشاط در درون خانواده باشیم. متأسفانه برخی سازمان های بین المللی تعریف دیگری از خانواده ارائه می دهند و وزارت بهداشت در نظر دارد امسال با همکاری کشورهای اسلامی کارهای جدی انجام دهد. باید به ضرر تک فرزندی فکر کرد و برای آن تلاش کرد.

وی با بیان اینکه سقط اختیاری در فقه گناه است، گفت: باید آثار جسمی آن بررسی شود و خانواده ها در جریان قرار گیرند تا از انجام سقط خودداری کنند. از طرفی باید به دنبال درمان ناباروری باشیم.

وی با تاکید بر ترویج ازدواج زودهنگام گفت: سن ازدواج افزایش یافته است و باید با اصلاح مشکلات اقتصادی و فرهنگی برای رفع آن تلاش کنیم. در خصوص ازدواج به خصوص در بین دانشجویان این کار را شروع کردیم تا کاهش ازدواجی که از سال 1401 تا 1402 داشتیم را نداشته باشیم.


خبر از رکنا


اخبار خبرگزاری رکنا

درباره محمدصادق مجدی

پیشنهاد ما به شما

تولید کننده میز تحریر و میز کامپیوتر چوبی

تولید کننده میز تحریر و میز کامپیوتر چوبی

میز تحریر چوبی و میز کامپیوتر چوبی؛ قلب تپنده هر فضای کاری و آموزشی در …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *