یکشنبه , ۴ خرداد ۱۴۰۴

امکان تولید 4500 تن ماهیان خاویاری در سد کارون 3

وی با اشاره به ذخایر و ثروت عظیم منابع طبیعی که در گوشه و کنار این کشور وجود دارد، افزود: استفاده بهینه از منابع آبی باید در محوریت سیاست های تولید، اشتغال و امنیت غذایی سازمان ها و سازمان های تصمیم گیری و غیره باشد. استفاده از آب و ذخایر در حوزه کشاورزی و آبزی پروری مصداق بارز هدر رفت منابع خدادادی است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی، توزیع صنعت شیلات از نظر تولید، اشتغال و ارزش افزوده را موضوع بسیار مهمی دانست و گفت: ایران در زمینه انتقال فناوری و دوره های آموزشی و ترویجی حرف برای گفتن دارد و جذب سرمایه گذار باید طی شود. محل.

حسینی امکان تولید 4 هزار و 500 تن ماهیان خاویاری در قفس در سد کارون 3 را ظرفیت بسیار بالایی دانست و ادامه داد: در حال حاضر ماهیان خاویاری از نظر گوشت و خاویار یکی از با ارزش ترین گونه های ماهیان خاویاری و حشری پرچمدار آن است. شیلات ایران و در 22 استان کشت می شود و مطالعات در سد کارون 3 برای کشت این گونه در حال انجام است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه در صنعت شیلات حوزه صیادی نسبت به رشته آبزی پروری در سواحل و دریا مغفول مانده است، با اشاره به ظرفیت های شهرستان های ایذه و باغملک گفت: بر اساس مطالعات انجام شده، توانمندی ها و قابلیت های آبزیان در این حوزه فرصت ارزشمندی را برای صنعت ماهیگیری زنجیره تولید، پیش تولید و بازار فراهم می کند.

ای بی اس نیوز/خوزستان معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان شیلات ایران گفت: امکان تولید 4500 تن ماهیان خاویاری در قفس در سد کارون 3 ظرفیت بسیار بالایی است و مطالعات برای پرورش این گونه در حال انجام است.

حسینی بیان کرد: چگونه در بحث مسائل زیست محیطی در خشکی برای حفاظت و صیانت از جانوران و گونه های بومی تلاش می شود در حالی که در حوزه آبزی پروری و به منظور تنوع بخشی و حفظ گونه های بومی مقاومت های زیادی از سوی برخی صورت می گیرد. سازمان های. امروز دولت، مجلس و سرمایه گذاران دست به کار شده اند و این تحریم های داخلی باید بی اثر شود.

رئیس سازمان شیلات ایران یادآور شد: ظرفیت تولید 7 هزار و 500 تن ماهی قزل آلا تنها در سد کارون 3، هزار و 500 تن در چشمه ها و 22 هزار تن در رودخانه ها شناسایی شده است.

وی در پایان گفت: بازدیدهای میدانی از شهرهای مختلف خوزستان نقطه شروع است و تمامی اقدامات و برنامه های عملیاتی باید توسط مسئولان استانی و شهری به صورت تیمی و گروهی تا حصول نتیجه پیگیری شود.

سید حسین حسینی در سفر به خوزستان در نشست بررسی ظرفیت های صیادی شهرستان های ایذه و باغملک که امروز 8 مهرماه در محل فرمانداری ایذه برگزار شد، گفت: امکان تولید 4500 ماهی وجود دارد. تن برای کشت ماهیان خاویاری در قفس در سد کارون 3 برنامه ریزی شده است که ظرفیت آن بسیار زیاد است و مطالعات برای کشت این گونه در حال انجام است.

وی به حمایت ویژه استاندار خوزستان از شیلات اشاره کرد و گفت: با تشکیل شورای عالی راهبردی شیلات در 2 هفته آینده با حضور استاندار خوزستان، دستگاه های اجرایی ذیربط، کارشناسان و متخصصان، روند عملیاتی شدن این طرح ها و ظرفیت ها تسریع خواهد شد.

انتهای پیام

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *