یکشنبه , ۴ خرداد ۱۴۰۴

امسال صنعت برق با شرایط سختی مواجه است

معاون وزیر نیرو:

معاون مالی، حقوقی و پشتیبانی وزارت نیرو گفت: امسال زمان چالش برانگیزی برای صنعت برق است و بزرگترین امید ما تلاش افراد توانمند، توانمند، کارآمد و درایت در یافتن راهکارهایی برای مدیریت مصرف برق است. و انتشار.

به گزارش خبرنگار علم و فناوری خبرگزاری آنا، احمد حیدری روز پنجشنبه در دومین روز از همایش بین المللی شبکه های توزیع برق کشور در دانشکده علوم دانشگاه فردوسی مشهد افزود: صنعت برق یک انرژی حیاتی است که برای زندگی روزمره، تحقیقات آینده و فناوری لازم است. اگر امروز فقط سه روز دچار قطعی برق شویم، اولین آسیب این است که شهر به ویرانه تبدیل می شود و ثروت مردم از بین می رود.

وی به حمایت وزارت نیرو از مدیران صنعت برق اشاره کرد و گفت: همه در یک کشتی هستیم، بهره وری، بهره وری و یکپارچگی شاخص هایی است که برای داشتن یک شبکه پایدار در صنعت برق باید مورد توجه قرار گیرد. تبادل نظر در مورد شاخص ها در سراسر کشور و در بخش های مختلف بین کارشناسان و مدیران استان ها اولویت بندی لازم است.

معاون وزیر نیرو گفت: صنعت برق همواره یک صنعت پیشرانه با فناوری های نوین است و تخصصی ترین صنعت کشور به شمار می رود ضمن اینکه مورد توجه و نظر علمی نیز قرار دارد.

حیدری با اشاره به ارائه 800 مقاله در همایش بین المللی شبکه توزیع برق کشور و حضور بحث های علمی و تاثیرگذار در قالب کارگروه های تخصصی گفت: این همایش فرصتی برای بورس، بورس و شبکه و مدیران به راحتی می توانند از این فرصت استفاده کنند.

** ورود خودروهای برقی به چرخه مصرف چالشی جدی برای صنعت برق است

معاون هوشمندسازی شرکت توزیع نیروی برق مشهد در کارگاه آموزشی تخصصی با موضوع هوشمندسازی شرکت های توزیع برق در دومین روز از بیست و هفتمین همایش بین المللی شبکه های توزیع برق کشور در مشهد گفت: ورود خودروهای برقی به … چرخه مصرف کننده چالش دیگری است که چشم انداز هوشمندسازی را بررسی می کند.” و فن آوری های موثر مورد نیاز است.

رامین افشار گفت: برای نگاه به چشم انداز هوشمندسازی و فناوری های کارآمد، نیازمند تعریف و تبیین موضوعاتی مانند تعریف شبکه هوشمند، شهر هوشمند، نقشه راه، چالش ها و فرصت های هوشمندسازی هستیم.

به گفته وی، ابزارهای پیاده سازی شبکه هوشمند توزیع برق شامل اتوماسیون توزیع، مدیریت توزیع، اطلاعات مشتریان، اطلاعات جغرافیایی، مدیریت گروه سیار، دارایی ها و هوش اقتصادی است.

وی با تاکید بر لزوم تدوین برنامه های راهبردی بلندمدت در این حوزه، افزود: برای مدیریت دقیق تر داده ها و اطلاعات فراوان نیازمند زیرساخت ها و فناوری های جدید هستیم.

در این کارگاه، مدیر دفتر هوشمندسازی و تحقیقات شرکت توزیع برق مشهد نیز در این کارگاه با تداعی دیدگاه های مختلف در تعریف شبکه هوشمند در کشورهای جهان، خاطرنشان کرد: باید دانست که با تعریف این موضوع شبکه، ما نباید فقط به کشورهای دیگر نگاه کنیم و باید مؤلفه های محلی و منطقه ای خود را در این راه در نظر بگیریم.

هاشم قربان پناه افزود: در فناوری IOT و سامانه هوشمند توجه به بنگاه های دانش بنیان ضروری است که چشم انداز این مسیر را باید با بررسی های دقیق دنبال کرد.

** قرار گرفتن در معرض شبکه های توزیع برق کشور

دبیر اجرایی بیست و هفتمین همایش بین المللی شبکه های توزیع برق کشور گفت: در حاشیه این همایش نمایشگاهی موازی به همت شرکت توزیع نیروی برق مشهد در دانشکده علوم دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد که در آن 25 شرکت توزیع کننده برق به ارائه خدمات پرداختند. دستاوردهای آنها

علیرضا صبوری گفت: در این نمایشگاه علاوه بر استقبال تولیدکنندگان، کارآفرینان و عرضه کنندگان فعال صنعت توزیع برق، بازدیدکنندگان از دانشگاه های سراسر کشور، شرکت های توزیع، دستگاه های اجرایی مرتبط با صنعت برق، محققان و صنعت گران و همچنین برای ارائه تصویری دقیق و از قابلیت ها و ظرفیت فعال حوزه توزیع برق به نظر می رسد.

وی افزود: نمایشگاه موازی بیست و هفتمین همایش بین‌المللی توزیع نیروی برق کشور با هدف تسهیل فرآیند عرضه کالا و محصولات از شرکت‌های عضو به کارفرمایان و مشتریان کلیدی، همچنین بستری برای بیان مشکلات و چالش‌های موجود بنگاه‌ها فراهم می‌کند. در این نمایشگاه مسئولان، مسئولان، اساتید و کارشناسان صنعت برق از کشور بازدید کردند.

بیست و هفتمین کنفرانس بین المللی شبکه های توزیع برق کشور 23 تا 24 اردیبهشت ماه در دانشکده علوم دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *