یکشنبه , ۴ خرداد ۱۴۰۴

امروزه شبکه های اجتماعی سلاح اصلی جنگ هیبریدی هستند

ای بی اس نیوز/ چهارمحال و بختیاری مشاور رئیس مرکز ملی فضای مجازی گفت: امروزه شبکه های اجتماعی سلاح اصلی جنگ هیبریدی هستند. هیچ جنگی در جهان وجود ندارد که رسانه های اجتماعی در آن نقش عمده ای نداشته باشند. دانشی که در این رسانه اجتماعی وجود دارد.

قاسم خالدی 11 بهمن ماه در همایش فعالان رسانه، مطبوعات و فضای مجازی چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: با توجه به اینکه مبارزه با اخبار جعلی چالش بزرگی در دنیاست، این جرایم البته باید در سند مربوطه پوشش داده شود. . با اخبار جعلی مصوب شورای عالی فضای مجازی تایید شد.

مشاور رئیس مرکز ملی فضای مجازی کشور افزود: هر تحول بزرگی که به عنوان یک فرصت در دنیا مطرح می شود باید در مورد تهدیدات آن نیز بحث شود.

وی گفت: در حدیثی از امام صادق (علیه السلام) آمده است که اگر کسی که بخواهد کاری را انجام دهد، علم کامل به آن نداشته باشد، مانند کسی است که در مسیر انحرافی قدم می زند، حتماً کسی است که در مسیر انحرافی قدم می زند، مهم نیست که اقدامات چقدر سریع انجام شود. صرف زمان بیشتر در واقع ما را از هدف دورتر می کند. بنابراین می توان گفت که چالش اصلی ما در جمهوری اسلامی عدم آگاهی از فضای مجازی است.

مشاور رئیس مرکز ملی فضای مجازی کشور گفت: زمانی که تحول بزرگی در دنیا رخ می دهد باید نسبت به همه ابعاد آن آگاهی کافی داشته باشیم، در واقع با فضای بسیار پویایی مواجه هستیم که در آن تغییرات زیادی وجود دارد. تحولات در این زمینه هرچه جلوتر می رویم، سرعت تغییرات و تحولات در فضای مجازی جدی تر و پویاتر می شود.

وی افزود: تحولات جهانی امروز به هیچ وجه قابل پیش بینی نیست و برای هیچکس قابل تصور نیست. به عنوان مثال، طوفان الاقصی که روی هر کاغذ، نمودار و با هر داده کاوی اتفاق افتاد، ممکن است حماس در مقطعی به آن دست یابد.»، وجود نداشت، زیرا اگر قابل پیش بینی بود، مطمئناً اطلاعات موساد به آن دست می یافت. این کار را انجام داده اند و برای آن برنامه ریزی داشته اند.

خالدی بیان کرد: بسترهای ارتباطی زندگی ما تغییر کرده است، یعنی بسترهایی که برای زندگی طراحی شده، الگوهای خاص خود را دارند، بنابراین این تحولات و اتفاقات بزرگی که در دنیا رخ می دهد باید برای همه حوزه ها شناخته شود.

وی ادامه داد: امروز سلاح اصلی جنگ ترکیبی شبکه های اجتماعی است، هیچ جنگی در دنیا وجود ندارد که شبکه های اجتماعی در آن نقش اساسی نداشته باشند، باید از خود بپرسید که دانش این شبکه های اجتماعی چیست.

خالدی تاکید کرد: ما به فضای مجازی به عنوان پدیده ای نگاه می کنیم که فناوری بی نهایت می تواند در آن وجود داشته باشد. امروزه فناوری های مختلف اطلاعات، هوش مصنوعی، رسانه های اجتماعی و غیره. در قلب فضای مجازی قرار دارند.

مشاور رئیس مرکز ملی فضای مجازی تصریح کرد: مشکل اصلی، شفاف نبودن نقش جمهوری اسلامی در فضای مجازی است و صادقانه بگویم، مقام معظم رهبری از همان ابتدا نقش خود را در این حوزه مشخص کردند: بنابراین رویکرد ایشان به این فضا این بود که قطعاً این پدیده مورد استقبال جوانان قرار می گیرد، از فرصت ها استفاده کرده و به آسیب ها و تهدیدها توجه می کنند، البته می گویند فضای مجازی هم نعمت است و هم نفرین، اما تهدید و تهدید آن است. فرصت جنبه های خاصی به ما هجوم آورده است.

وی ادامه داد: مرکز ملی فضای مجازی و شورای عالی فضای مجازی توسط مقام معظم رهبری به عنوان سومین شورای حاکمیتی اصلی کشور تشکیل شد که وظیفه تعیین نقشه راه جمهوری اسلامی در فضای مجازی و ستاد و مرکز فرماندهی این امر را بر عهده دارد. فضا در نظر گرفته شد اما در کشور و در این حوزه به دلیل تضاد منافع و… اتفاقی نیفتاد، دستوری که می توانست مهم ترین دستور کار جمهوری اسلامی در عصر فضای مجازی باشد و نشد. اتفاق افتاد

خالدی در نهایت تاکید کرد: در این سال ها پیام رسان های مختلفی معرفی و توسعه یافته، حتی جلسات مختلفی برای آن ها تشکیل شده است، اما حقیقت این است که فضای مجازی مسیر خودش را طی می کند و جلسات و تصمیمات ما را دنبال نمی کند.

انتهای پیام

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *