مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی بر لزوم ثبت نام داوطلبان در سامانه پذیرش فرآورده های نفتی (SEDEF) برای دریافت گاز مایع تاکید کرد.
به گزارش ای بی اس نیوز، جعفر سالاری نسب گفت: گاز مایع (ال پی جی) با قیمت یارانه ای توزیع می شود، اما تمامی متقاضیانی که نیاز به دریافت گاز مایع برای مصارف خانگی یا مشاغل کوچک دارند باید در سامانه پذیرش فرآورده های نفتی و از طریق این بستر الکترونیکی ثبت نام کنند. سوخت مورد نیاز خود را تامین کنند، افزود: دولت در تلاش است تا محصولات یارانه ای را به عنوان مصرف کننده اصلی در اختیار مردم قرار دهد و از شبکه خارج نشود، به همین دلیل تلاش شده تا انواع محصولات با قیمت یارانه ای از طریق اینترنت توزیع شود. پلتفرم ها به منظور شفافیت بیشتر
وی افزود: دولت همچنین سوخت را با نرخ یارانه ای به نیروگاه ها می رساند تا برق با نرخ یارانه ای به دست مردم برسد. بنابراین تمام تلاش دولت بر این است که مردم هیچ مشکلی با سوخت نداشته باشند و محصول مورد نیاز در اختیار آنها قرار گیرد.
مدیرعامل جامعه ملی پخش فرآورده های نفتی تاکید کرد: ماهیت ایجاد سامانه سدف که زیرساخت های آن در سال های اخیر آماده و تکمیل شد، شناسایی متقاضیان واقعی گاز مایع بود که دسترسی به شهرک ندارند. گاز. و سوخت یارانه ای در اختیار این افراد قرار می گیرد.
سالاری نسب تصریح کرد: حتی به روستاهای صعب العبور نیز دستگاه های کارت خوان فرستاده ایم و بهای گاز مایع نیز پرداخت می شود. به همین ترتیب، نفت سفید در نقاط فروش و با قیمت یارانه ای در دسترس مصرف کنندگان است.
وی افزود: توزیع الکترونیکی گاز مایع را از سال گذشته آغاز کردیم و بیشترین نیاز در سیستان و بلوچستان وجود دارد. در این استان 100 درصد ثبت نام انجام شده و حتی عشایر نیز ثبت نام کرده اند اما بخشی از هزینه ها مربوط به مشاغل خرد است که سازمان صنعت، معدن و تجارت (صمت) وظیفه شناسایی این شرکت ها و آنها را بر عهده دارد. هویت باید تایید شود و با تایید سازمان صمت استان گاز مایع به عنوان کالا در اختیار این مصرف کنندگان قرار می گیرد.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی گفت: به نظر می رسد کمتر از 10 درصد گاز مایع مورد نیاز کشور به نیازهای بدون یارانه مرتبط است که درصدد توزیع آن از طریق سدف هستیم.
سالاری نسب تاکید کرد: این شرکت تنها وظیفه توزیع گاز مایع را بر عهده دارد و قیمت گذاری و نظارت بر توزیع بر عهده وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) و ستاد تنظیم بازار است.
وی تصریح کرد: شرکت های پخش نیز زیرمجموعه وزارت حراست تعریف شده اند که باید به طور مشابه بر نحوه توزیع گاز مایع با نرخ یارانه ای 27 هزار و 900 تومان در هر کپسول نظارت شود.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی افزود: هدف مصوبه مجلس و بخشنامه دولت ایجاد شفافیت در فرآیند عرضه سوخت است و در این راستا شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی به تعهدات و بانکی خود به طور کامل عمل کرده است. همچنین این سامانه آماده تامین 100 درصدی گاز مایع کشور به صورت الکترونیکی برای تسهیل روند شفافیت در عرضه محصولات است.
سالاری نسب تاکید کرد: البته خانوارهایی که به گاز شهری دسترسی دارند، گاز مایع یارانه ای دریافت نمی کنند اما باز هم دولت در این زمینه تسهیلاتی در نظر گرفته است و وزارت حراست نیز صحت ادعای مشاغل خرد را بررسی و تایید می کند. .
وی تصریح کرد: کمبودی وجود ندارد و اولویت اصلی تامین نیاز مردم است و هر مقدار گاز مایع که شرکت های توزیع بخواهند تحویل داده می شود اما همچنان تاکید داریم یک بار توزیع فقط به سدف انجام شود.
ثبت نام متقاضیان دریافت گاز مایع یارانه ای در سامانه درخواست فرآورده های نفتی الزامی است.
شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران در اطلاعیه ای اعلام کرد: توزیع گاز مایع یارانه ای تنها از طریق سامانه دریافت فرآورده های نفتی (SEDF) است و متقاضیان باید در سامانه درخواست فرآورده های نفتی (SEDF) ثبت نام کنند.
در متن این اطلاعیه آمده است: «کلیه هموطنانی که متقاضی گاز مایع یارانه ای هستند، طبق قانون مصوب شورای اسلامی شهر باید در سامانه درخواست فرآورده های نفتی (سداف) ثبت نام کنند.
متقاضیانی که تاکنون موفق به ثبت نام در سامانه درخواست فرآورده های نفتی نشده اند به نشانی https://newtejaratasan.niopdc.ir/ بازدید کنید.
برای اطلاعات بیشتر به سایت شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران به نشانی مراجعه کنید https://www.niopdc.ir/ به سامانه ارتباط مردمی 09627 مراجعه یا تماس بگیرید.
انتهای پیام