
به گزارش رکنا، این کتلت گوشت و بادمجان یکی از غذاهای ترکیبی جدید و خوشمزه است که اگر از تکرار غذاها خسته شده اید پیشنهاد می کنیم این کتلت را درست کنید مخصوصا الان که در ماه رمضان هستیم. شکستن روزه گزینه مناسبی است.
عناصر
گوشت چرخ کرده: 300 گرم
بادمجان کبابی: ۱۵۰ گرم
پیاز: یک عدد
سیر: 3 حبه
ادویه جات: نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و آویشن
آرد سفید یا آرد نان: 3 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده: 4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
بادمجان ها را بعد از تفت دادن و جدا كردن پوست آن ها را كاملا چرخ كنيد تا له شوند. سپس با گوشت و پیاز رنده شده و آبکش شده و سیر رنده شده و ادویه و آرد مخلوط کرده و خوب ورز می دهیم. سپس جعفری را اضافه کنید و برای عطر بهتر مخلوط کنید.
از موادمان به اندازه دلخواه برداشت می کنیم و با دست شکل می دهیم. کتلت ها را از دو طرف در روغن داغ روی حرارت ملایم سرخ کنید. این کتلت به دلیل وجود بادمجان تغییر رنگ می دهد و هنگام سرخ کردن سریع تیره می شود. بنابراین، حرارت باید بسیار کم باشد.
این کتلت متفاوت، معطر و خوشمزه را فقط یک بار امتحان کنید. شما قطعا آن را دوست خواهید داشت و در لیست غذاهای معمولی شما قرار خواهد گرفت.
https://www.rokna.net/fa/tiny/news-881745>منبع:
خبرگزاری رکنا توسط سردبیران رکنا
اخبار خبرگزاری رکنا