شنبه , ۳ خرداد ۱۴۰۴
شرایط بورس برای بازگشایی نماد شرکت های اقدامات حقوقی استانی - اخبار بورس |  بورس - اخبار اقتصادی تسنیم

افزایش واردات نفت هند از ایران و روسیه – اخبار دنیای اقتصاد – اخبار اقتصادی ای بی اس نیوز

هند به ایران به عنوان یک تامین کننده قابل اعتماد روی آورده است. ایرج الهی، سفیر ایران در هند از آمادگی کشورش برای تامین نفت خام برای حفظ امنیت انرژی هند خبر داد. وی گفت: ما همیشه آماده افزایش روابط اقتصادی با هند هستیم، همه چیز به هند بستگی دارد، ما آماده فروش نفت هستیم. ایران پیش از آغاز تحریم ها در سال 2019، تامین کننده عمده نفت هند بود.

هاردیپ سینگ پوری، وزیر نفت هند، گفت که کاهش تولید اوپک به واردکنندگان بزرگی مانند هند که سال گذشته 120 میلیارد دلار برای واردات فرآورده های نفتی خرج کردند، آسیب می رساند. اوپک با پیش بینی کاهش تقاضای جهانی برای نفت به دلیل افزایش فشارهای اقتصادی در سراسر جهان، تولید خود را طی چند ماه آینده 2 میلیون بشکه کاهش خواهد داد.

در ماه های اخیر، روسیه به دلیل قیمت پایین نفت پس از اعمال تحریم های غرب پس از حمله این کشور به اوکراین، به بزرگترین تامین کننده نفت هند تبدیل شده است. قیمت پایین نفت روسیه می تواند با نفت خاورمیانه و آفریقا رقابت کند و هند و بسیاری از کشورهای دیگر را به تعمیق روابط خود با این غول نفتی سوق داده است.

پالایشگاه های هندی اعلام کرده اند که منابع تامین خود را با هر کشوری که قیمت معقول و قابل قبول تری ارائه دهد، گسترش خواهند داد، خواه ایالات متحده و اروپا این مشارکت های جدید را تایید کنند یا نه.

absnews15

به گزارش خبرگزاری ای بی اس نیوز به نقل از قیمت نفت، هند به دنبال افزایش تقاضای داخلی برای نفت و گاز است و به سراغ هر عرضه کننده ای می رود که محصولاتش قیمت کمتری داشته باشد و به بحث برانگیز بودن محموله های نفتی توجهی نمی کند. . در واکنش به کاهش سهمیه‌های تولید اوپک، پالایشگاه‌های هندی منابع عرضه خود را به کشورهای تحریم‌شده مانند روسیه و ایران منتقل کردند تا از ثبات عرضه نفت خام خود اطمینان حاصل کنند. با توجه به حمایت ناچیز غرب از صنعت انرژی های تجدیدپذیر هند، به نظر می رسد که همکاری این کشور با تامین کنندگان جهانی نفت بحث برانگیز ادامه یابد.

علیرغم ادامه تحریم های آمریکا و سازمان ملل، ایران به طور مداوم عرضه نفت خود را افزایش داده و شرکای صادراتی جدیدی پیدا کرده است. دولت‌های سراسر جهان پس از خلاء بازار ناشی از تحریم‌های نفتی روسیه و کاهش تولید اوپک، به قدرت‌های نفتی جهان مانند ایران و ونزوئلا روی آورده‌اند. ایران اعلام کرد درآمد حاصل از فروش نفت و میعانات گازی از ماه مارس تا ژوئیه نسبت به مدت مشابه سال گذشته 580 درصد افزایش یافته است. ترکیه و افغانستان همکاری خود را با ایران در تلاش برای افزایش واردات نفت این کشور افزایش داده اند.

هند سومین مصرف کننده و واردکننده نفت در جهان است و حدود 85 درصد نفت مورد نیاز خود را وارد می کند، بنابراین قصد دارد منابع واردات نفت خود را برای تضمین امنیت انرژی خود متنوع کند. وزیر نفت هند اعلام کرده بود که کاهش تولید اوپک بسیاری از کشورها را به سمت رکود عمیق‌تر سوق می‌دهد زیرا قیمت سوخت را افزایش می‌دهد.

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *