جمعه , ۲ خرداد ۱۴۰۴

افزایش اشتغال خصوصی و دولتی

افزایش اشتغال خصوصی و دولتی

به گزارش ای بی اس نیوز، مراکز کاریابی و راهنمایی حرفه ای بازوی توانمند دولت برای شناسایی فرصت های شغلی و تامین نیروی انسانی است که به شدت به اشتغال زایی، کاهش بیکاری و ایجاد تعادل بین عرضه و تقاضا در بازار کار کمک می کند. لذا با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر لزوم ایجاد اشتغال برای جوانان و مبارزه با بیکاری و اهمیت مراکز اشتغال در برنامه های توسعه، لازم است از ظرفیت ها و ظرفیت های مراکز کاریابی و موسسات هدایت شغلی در با حمایت بیشتر و شناخت بیشتر این مراکز به جامعه هدف جویندگان کار و کارفرمایان و افزایش سهم آنها در اقتصاد ملی از طریق توسعه کمی و کیفی این بنگاه ها، اقدامات لازم انجام شود.
کاریابی فرآیند ثبت نام و یافتن شغل برای کارجو و تامین نیروی انسانی برای کارفرما است که ممکن است منجر به اشتغال شود. مرکز خدمات استخدامی یا کاریابی دولتی واحد سازمانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است که خدمات راهنمایی و مشاوره را به صورت رایگان به کارجویان و کارفرمایان ارائه می دهد.
مؤسسه کاریابی یا مؤسسه کاریابی خصوصی، مؤسسه ای خصوصی است که پس از اخذ مجوز از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ازای دریافت غرامت برای کارجو، به ارائه خدمات راهنمایی شغلی و مشاوره و اشتغال می پردازد.
گزارش مرکز برنامه ریزی و اطلاعات راهبردی وزارت کار حاکی از افزایش تعداد مراکز دولتی و موسسات کاریابی خصوصی در سال گذشته است.

افزایش اشتغال خصوصی و دولتی

بر اساس گزارش ها، تعداد مراکز کاریابی دولتی و خصوصی در کشور در سال گذشته افزایش یافته و استان های تهران و خراسان رضوی بیشترین تعداد مراکز و موسسات خدمات اشتغال دولتی و مشاغل خصوصی را به خود اختصاص داده اند.

بر اساس این گزارش، در حالی که در سال 1399 تعداد مراکز خدمات کاریابی و دفاتر کاریابی خصوصی در سراسر کشور 1084 مورد بوده است که این تعداد در سال 1400 به 1199 مرکز و دفتر کاریابی افزایش یافته است که از این میزان 98 مورد مربوط به مراکز خدمات کاریابی (دولتی) بوده است. 1101 مورد نیز دفاتر کاریابی خصوصی (استخدام داخلی و خارجی) بوده است.
همچنین در سال گذشته 911 دفتر کاریابی داخلی و 190 دفتر کاریابی خارجی در کشور فعالیت داشتند که نسبت به سال 1398 افزایش یافته است.
استان تهران با 236 و خراسان رضوی با 101 مرکز بیشترین تعداد مراکز خدمات استخدامی دولتی و موسسات کاریابی خصوصی را به خود اختصاص داده اند.
بر اساس گزارش ها، بیش از 50 درصد نیروی انسانی مورد نیاز در کشورهای توسعه یافته جذب کاریابی است. با توجه به سهم مهم کاریابی در تامین نیروی کار مورد نیاز کارفرمایان و معرفی فرصت های شغلی مناسب برای جوانان و جویندگان کار، باید از ظرفیت این شرکت ها در جهت تقویت کارآفرینی و توسعه بازار کار استفاده شود.
به گزارش ای بی اس نیوز، متقاضیان جواز تاسیس استخدامی در صورت تمایل به ثبت درخواست می توانند به سامانه مجوز اشتغال غیردولتی داخلی و خارجی به نشانی http://کاریابیموهاوز.mcls.دولت.برو بازدید کنید.
انتهای پیام

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *