رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی اعلام کرد:

رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی استفاده از محصولات دانش بنیان و فناوری های نوین را راهکاری برای افزایش عمر مفید روسازی های آسفالتی برشمرد.
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری از مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، محمدمهدی حیدری در بازدید از بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ایران از واحدهای تولید قیر و یکی از مراکز دانش. واحدهای مستقر در زمینه روکش آسفالت، بتن و گوگرد افزود: یکی از مشکلات جدی و پرهزینه کشور عمر مفید کوتاه روکش آسفالت است که برای حفظ وضعیت فعلی حداقل 250 ساعت اعتبار نیاز است.
وی گفت: با توجه به کمبود اعتبارات عمرانی در کشور و خلوص قیر مصرفی، تقریبا 10 درصد هزینه مذکور تامین می شود.
رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی ادامه داد: با تغییر رویکرد مدیریت ساخت و نگهداری راه های کشور و استفاده از محصولات دانش بنیان و فناوری های نوین می توان عمر مفید روسازی های آسفالتی را به میزان قابل توجهی افزایش داد.
وی افزود: در این راستا این مرکز چندین سال است که پروژه های تحقیقاتی عملی متعددی را در زمینه فناوری های نوین با هدف کاهش هزینه و افزایش کیفیت مخلوط های قیری انجام داده و نتایج خوبی را به دست آورده است که برخی از آنها در نمونه هایی از تعاونی ها می باشد. پروژه ها. با سازمان راهداری و حملونقل جادهای و حملونقل جادهای و شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حملونقل کشور اجرا شده و نتایج آن در محل نیز مثبت است. به عنوان نمونه می توان به آسفالت پودر لاستیک، استفاده از تراشه آسفالت، آسفالت گوگردی و … اشاره کرد.