برای اولین بار در تقویم رویدادهای مالی کشور، اولین جلسه کمیته علمی رویداد صنعت مالی ایران با حضور کارشناسان، کارشناسان و برخی از مقامات ارشد دولتی و پولی و بانکی برگزار شد. بازار، بورس و بیمه ایران.
به گزارش ای بی اس نیوز، امروز (دوشنبه) اولین جلسه کمیته علمی توسعه بخش مالی ایران در سال آینده با حضور برخی از اعضای این کمیته، اساتید دانشگاه، نمایندگان معاونت علمی ریاست جمهوری و معاونت علمی ریاست جمهوری برگزار شد. فن آوری. ، سازمان بورس و اتحادیه بیمه گران و مدیران عامل فعال در حوزه بانکی، بیمه و بازار سرمایه کشور با هدف تدوین سیاست ها و ترسیم نگاه علمی و تخصصی در این رویداد برگزار شد.
در ابتدای این نشست هاشم آقازاده – دبیر کمیته علمی رویداد صنعت مالی ایران و رئیس دانشکده بازرگانی و دارایی دانشگاه تهران – درباره برگزاری پانزده دوره نمایشگاهی موفق در حوزه های اوراق بهادار صحبت کرد. ارزی، بانکی و بیمه ای در سال های اخیر گفت: به منظور دستیابی به نتایج موثر در بخش مالی ایران، سنگ بنای اولین کمیته علمی شانزدهمین رویداد که در نیمه دوم خرداد ماه سال آینده برگزار می شود. سال در دولت سیزدهم با حضور متخصصان، صاحب نظران و اندیشمندانی که حسب مورد در سازمانها، نهادها و شرکتهای دولتی و غیردولتی مسئولیت اجرایی دارند، برگزار شد. می توان اندازه گیری دقیقی از نتایج و دستاوردهای کارگروه های مالی قبل، حین و پس از برگزاری آن ها را در اختیار کشور قرار داد.
وی با بیان اینکه چرخ اقتصاد کشور بدون توجه به بخش مالی نمی چرخد، گفت: با توجه به گستردگی و جایگاه رویداد فینکس، ایجاد و بکارگیری کمیته علمی برای اولین بار در این رویداد ضروری بود. رویدادی به منظور نیازسنجی و با هماهنگی دانشکده بازرگانی و مالی، دانشگاه تهران با هدف ایفای نقش موثر به عنوان دبیرخانه دائمی کمیته علمی صنعت مالی ایران تأسیس شد.
حسین عبده تبریزی – کارشناس اقتصادی و استاد دانشگاه – نیز به ادغام محصولات مالی بین بورس، بانک ها و بیمه پرداخت و افزود: اکثر شرکت کنندگان در این رویداد از بخش مالی ایران از افراد متخصص و فهیم هستند. لایه ای از جامعه که شاید با ترسیم چشم انداز بازار سرمایه کشور در دهه آینده بتوانند پاسخی همه جانبه به نیازهای محققین خود در این رویداد ارائه دهند.
وی ادامه می دهد: تاثیر پیشرفت تکنولوژی بر بازارهای مالی یک اصل مسلم و نابخشودنی است و قطعا نقش بلاک چین در این زمینه مهم خواهد بود. همچنین موضوعاتی مانند ثبات بازار، مسائل زیست محیطی و اجتماعی و تاثیر قراردادهای تجاری و یا نقش کلان داده ها و عوامل روانی در اقتصاد رفتاری که می تواند برای رویداد شانزدهم مورد بحث و بررسی قرار گیرد.
این موارد را میتوان به شکلهای مختلفی از جمله سخنرانی یا هر نوع تولید محتوای مناسب ارائه کرد، اما این رویداد در درجه اول باید به چشمانداز بازار مالی و بهویژه احتمال مرگ یا زندگی آنها بپردازد.
دبیر کمیته علمی شانزدهمین رویداد صنعت مالی ایران به ضرورت تعیین محورهای تخصصی برای جلسات و جلسات بحث و گفتگوی این رویداد پرداخت و افزود: با مساعدت و هماهنگی صداوسیما و دانشگاه تهران علاوه بر پوشش جامع روزهای این رویداد از طریق تلویزیون اینترنتی دانشگاه تهران، روزانه به مدت نیم ساعت در ایام برگزاری، خلاصه ای از اخبار و تحولات دوره شانزدهم ققنوس 1403 از طریق سیما پخش می شود.
وی خواستار انتخاب چهار روز برگزاری شانزدهمین رویداد صنعت مالی ایران با محوریت فین تک ها و ابزارهای تامین مالی کسب و کارهای دانش بنیان شد که در نهایت به پیشنهاد اعضای کمیته علمی با توجه به شعار سال جدید تصمیم گیری شد. با نگاهی به حوزه فناوری و نوآوری در بخش مالی و نظام تامین مالی کشور باید برای شانزدهمین رویداد برنامه ریزی و نامگذاری شود.
در ادامه این نشست، صالح سپاسدار از تهران با اشاره به روند بلوغ نمایشگاه های صنعت مالی ایران در 15 دوره گذشته، هدف از برگزاری این دوره ها را افزایش آگاهی و ایجاد آگاهی و امید برای صاحبان مشاغل دانست. به ویژه در صنایع دانش و فناور فعال در حوزه بانکی، بیمه و بورس اعلام کرد و افزود: با آغاز به کار کمیته علمی این رویداد می توان به ارتقای آموزش و آگاهی مالی امیدوار بود. – ترویج دستاوردها برای عموم مردم.
عبدالمجید مرشیدی – مدیر کل امور مالی و سرمایه گذاری معاونت علمی فناوری – نیز به حضور موثر این معاونت در شانزدهمین رویداد صنعت مالی ایران پرداخت و افزود: نفوذ و مقیاس رشد فین تک های امروزی است. بر کسی پوشیده نیست و با در نظر گرفتن ترکیب موضوعات مهمی مانند ارزش گذاری دارایی های نامشهود از منظر حاکمیتی و نقش فناوری و نوآوری در بخش مالی ایران، به نظر می رسد این رویداد حرف های زیادی برای گفتن داشته باشد.
سید محمدحسین سجادی نیری – رئیس انجمن سرمایه گذاری جسورانه ایران و مدیرعامل تکنو تجارت – نیز بر لزوم وجود تفاوت های واضح بین رویداد شانزدهم با رویدادهای سال های گذشته تاکید کرد و یادآور شد: با وجود ادامه روند رشد ایران. بخش مالی با این حال، سهم بازار سرمایه در تولید ناخالص داخلی چندان قابل اعتماد نیست. تاکنون 13 صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر (VC) با قابلیت جذب جریان نقدی کافی توانسته اند مجوز فعالیت در کشور دریافت کنند.
وی ادامه داد: با نگاهی به متغیرهای کلان اقتصادی به نظر می رسد سال آینده فضای شادابی برای صندوق های تهاجمی و صندوق های سهامی خاص (PE) به لحاظ رنسانس در حوزه فناوری و شرکت های دانش بنیان باشد که باید در رویداد شازندم نگاهی ویژه به بخش مالی ایران داشت.
در این دیدار سعید اسلامی بیدگلی – دبیرکل سابق مرکز موسسات سرمایه گذاری و کارشناس ارشد بازار سرمایه – نیز بر ضرورت غفلت نکردن از مشکلات و چالش های بازار سرمایه و پول کشور تاکید کرد و افزود: سوال از عدم غفلت از مشکلات و چالش های بازار سرمایه و پول کشور است. -نرخ سود بهینه در سیستم مالی کشور برای مالکان. کسبوکارهای بزرگ اکنون حیاتی و مهم هستند و باید در شانزدهمین رویداد بخش مالی ایران برای برنامهریزی و رفع این چالشها فکری جدی کرد.
رویداد فینکس 1403 بستر مناسبی برای گسترش سواد مالی علاوه بر تبادل نظر و بحث است و حداقل اجماع می تواند راهگشای طرح مباحث مفهومی بازار سرمایه در نشست های تخصصی باشد.
محسن پورکیانی – دبیرکل اتحادیه بیمه گران ایران – نیز در این کمیسیون بر رفع چالش ها و مشکلات حوزه بیمه ایران در رویدادهای حوزه مالی کشور تاکید کرد و گفت: حوزه بیمه با مشکلاتی در حوزه مالی مواجه است. زمین سیاست و اصول حاکمیتی و جایگاه بیمه در بخش مالی ایران هنوز نامشخص است.
وی به اعمال مالیات های کمرشکن بر بخش بیمه با وجود حاشیه سود کم اشاره کرد و گفت: قرار بود بیمه به بازار پول و سرمایه کشور کمک کند اما این نقش اکنون کم رنگ شده است.
در ادامه جلسه اولین کمیته علمی شانزدهمین رویداد صنعت مالی ایران، مهران رضوانی – عضو هیات علمی دانشگاه تهران و مدیرعامل بیمه تجارت نو – و یونس مظلومی – مدیرعامل شرکت بیمه توسعه تعاون – به همراه میثم حامدی – رئیس مرکز تحقیقات و توسعه معارف اسلامی سازمان بورس – و مهدی حاجی وند – دستیار ویژه رئیس سازمان بورس – پیشنهاداتی را برای نامگذاری روزهای برگزاری شانزدهم و برنامه ریزی برای چالش ها ارائه کردند. از بخش مالی
باید بگویم؛ در پایان این کمیته با تعیین چهار کارگروه مختلف، آقای پورکیانی به عنوان مدیر کارگروه بیمه، سجادی نیری به عنوان مدیر کارگروه فین تک و تامین مالی و حامدی به عنوان مدیر بازار سرمایه انتخاب شدند. گروه کاری
انتهای پیام