با توجه به اهمیت بازاریابی و فروش محصول برای بنگاه های دانش بنیان به عنوان یکی از چالش های اصلی این بنگاه ها، 413 شرکت دانش بنیان در حوزه خدمات بازاریابی مورد ارزیابی قرار گرفته و در حال حاضر در حال فعالیت هستند.
به گزارش ای بی اس نیوز، کارگروه سنجش و تشخیص صلاحیت بنگاه های دانش بنگاه های فعال در زمینه تجاری سازی و ارائه خدمات بازرگانی را در ارتباط با موفقیت بنگاه های دانش به عنوان بنگاه های تجاری سازی اعتبار می دهد.
شرکت های مورد تایید بر اساس آیین نامه ارزیابی شرکت ها و موسسات دانش بنیان نوع 1، نوع 2 و نوع 3 (دانش بنیان) مصوب کارگروه ارزیابی شرکت های دانش بنیان مورد ارزیابی و تصویب قرار گرفته اند.
بر اساس ارزیابی های انجام شده، از مجموع 413 بنگاه دانش بنیان فعال در زمینه تجاری سازی، دو بنگاه نوع یک، 369 بنگاه تیپ 2 و 42 بنگاه تیپ 3 وجود دارد.
بر این اساس شرکت های تولیدی و راه اندازی نوع 2 یا 3 (دانش بنیان) مشمول معافیت مالیاتی نخواهند بود.
معیار ارزیابی شرکت های فعال در حوزه خدمات بازاریابی نوع یک این است که کلیه کالاها و خدمات باید در حوزه فناوری بالا یا متوسط به بالا باشد.
همچنین معاونت توسعه کسبوکارهای دانشبنیان، کسبوکارهای نوع 2 را بر این اساس ارزیابی میکند که کالای عرضهشده باید در مرحله تولید یا حداقل در سطح نمونه آزمایشگاهی (با ظرفیت معاینه فنی) تولید شده باشد و خدمات این شرکتها نیز باید انجام شود. مدارک داشته باشد
بر این اساس معیارهای ارزیابی برای شرکت های تیپ 3 فعال در حوزه خدمات بازاریابی نیز باید به گونه ای باشد که شرکت بر اساس فعالیت های تحقیق و توسعه طراحی قابل توجه و اساسی انجام داده باشد.
خدمات ارزش گذاری، خدمات حقوقی و مالکیت معنوی، خدمات تبادل فناوری، خدمات توسعه بازار از جمله عناوین کالاها و محصولات حوزه فناوری در بخش خدمات بازاریابی است.
همچنین سایر حوزههای عناوین و خدمات کسبوکار دانش در حوزه تجاریسازی شامل خدمات مالی و سرمایهگذاری، خدمات مالی و تجاری، تسریع و توسعه حوزههای نوآوری و خدمات سیاسی است.
به گفته معاون علمی ریاست جمهوری، ضوابط ارزیابی شرکت ها و موسسات دانش بنیان در حال تحول است و به زودی اعلام می شود.
انتهای پیام