اخبار اقتصادی روز

ارائه 3 محصول آماده به بازار ورود به بازار کشور

به گزارش ای بی اس نیوز، امیر میمندی پور درباره بیست و سومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فناوری گفت: این نمایشگاه هر سال بهتر می شود، تعداد مراکز تحقیقاتی افزایش یافته و مراکز تحقیقاتی وزارتخانه های دیگر مانند وزارت جهاد کشاورزی و کشاورزی نیز در نمایشگاه حضور دارند. .

ارائه دستاوردهای موسسه ملی مهندسی ژنتیک

به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، میمندی پور همکاری با سایر مراکز تحقیقاتی را از دیگر دستاوردهای این مرکز تحقیقاتی دانست و گفت: ساخت دستگاه نمونه گیری خودکار (نمونه گیری خودکار DNA) است که توسط فناوران در تهران. دانشگاه و موسسه ملی تحقیقات مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی.

عضو هیات علمی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی کشور ادامه داد: یکی دیگر از محصولات این پژوهشکده افزودنی های خوراک دام و طیور است که به عنوان محرک رشد استفاده می شود و همچنین نانوکپسول های حاوی اسانس و ترکیبات فعال گیاهی است. در خوراک دام، طیور و آبزیان استفاده می شود. آنتی بیوتیک محرک رشد است و باعث افزایش وزن و بهبود وزن در دام، طیور و آبزیان می شود. این محصول مورد آزمایش بالینی میدانی قرار گرفته و آماده تجاری سازی می باشد.

یکی از اعضای ستاد علمی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی درباره دستاوردهای ارائه شده توسط این پژوهشکده در بیست و سومین نمایشگاه تحقیقات، فناوری و دستاوردهای فنی بازار گفت: فناوری های سطح 3 تا 7 را آماده کرده ایم که آماده سرمایه گذاری در این نمایشگاه، آن را در معرض دید علاقه مندان قرار داده ایم.

رئیس مرکز رشد پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی کشور گفت: از جمله این فناوری ها، فناوری تولید پروبیوتیک های دام، طیور و آبزیان، بیوسمان است. سیمان زیستی متشکل از میکروارگانیسم هایی است که می توان آنها را روی ماسه بیابان پاشید، تکثیر کرد و از تشکیل گرد و غبار و تثبیت خاک جلوگیری کرد.

میمندی پور ادامه داد: سیمان زیستی آماده تجاری سازی و ورود به بازار است و از این مرحله می توانیم آن را به سازمان محیط زیست یا سایر سازمان های متولی واگذار کنیم.

رئیس مرکز رشد پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی با اشاره به محصولات ارائه شده توسط این مرکز در نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فناوری، گفت: محصول جایگزین آنتی بیوتیک های محرک رشد دام است. و طیور، سیمان زیستی و چغندرقند تراریخته آماده تجاری سازی و ورود به بازار است.

به گفته وی، پپتیدهای مصنوعی به عنوان هورمون در تخم ریزی ماهیان پرورشی مانند سالمون استفاده می شود.

انتهای پیام

بیست و سومین نمایشگاه دستاوردهای بازار پژوهش، فناوری و فناوری از 28 آذرماه با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی آغاز به کار کرد و تا روز سه شنبه 31 آذرماه ادامه داشت. ) خواهد بود. پارک های علم و فناوری، دانشگاه ها، مراکز رشد، پژوهشکده ها و بنگاه های دانش بنیان در این نمایشگاه آخرین دستاوردهای فناوری خود را ارائه می دهند. در کنار این نمایشگاه، چهارمین دوره نمایشگاه تستا و دهمین دوره نمایشگاه ایران سخت نیز در محل نمایشگاه بین المللی برگزار شد.

وی افزود: علاوه بر این، برگزاری همزمان نمایشگاه ایرانسخت و نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فنی بازار، باعث شده تا شاهد زنجیره تولید ارزش فناورانه سطح آمادگی 1. در سطح آمادگی 9 در هر دو نمایشگاه به طور همزمان باشیم.

میمندی پور در خصوص دیگر دستاوردهای این مرکز تحقیقاتی تصریح کرد: محصولات تراریخته نیز از دیگر زمینه های فعالیت شرکت های دانش در مرکز رشد است که در این زمینه محصولات مقاوم در برابر تلفات بیولوژیکی و غیر بیولوژیکی تولید می کنیم. یکی از محصولات ما چغندر مقاوم به آفات ریزومونیا است. چغندرقند تراریخته مقاوم به این آفت تولید کرده ایم و در حال انجام آزمایشات نهایی هستیم و به زودی وارد بازار می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *