اخبار و ارقام واردات بنزین کذب است
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی با اشاره به شایعاتی مبنی بر واردات روزانه 30 میلیون لیتر بنزین در فضای مجازی، این خبر را بی اساس و کذب خواند و گفت: واردات این میزان بنزین به بیش از 6 میلیارد لیتر ظرفیت ذخیره سازی نیاز دارد. . ، که مجموع مخازن ذخیره سازی ما به این مقدار نمی رسد.
به گزارش ای بی اس نیوز، جلیل سالاری امروز در مراسم تکریم و معارفه مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی اظهار کرد: دستگاه های شایعه پراکنی در فضای مجازی به طور مستمر فعالیت می کنند و ارقام غیرمنطقی و غیرحرفه ای را اعلام می کنند و در این راستا لازم است اهالی فن، کارشناسان و اهالی خبر آمار دقیق و صحیح را از منابع برتر دریافت کنید.
وی با تاکید بر اینکه تمامی مخازن ذخیره سازی ما پاسخگوی این میزان بنزین وارداتی نیستند، تاکید کرد: این در حالی است که روزانه 117 میلیون لیتر بنزین در داخل کشور تولید می کنیم، پس چگونه می توانیم این حجم بنزین را ذخیره کنیم. آنچه در فضای مجازی در زمینه بنزین، مصرف سوخت، قیمت ها و سیاست های قیمتی و خارج از قیمت مطرح می شود، اکثراً نادرست است و باید اطلاعات صحیح از گروه های کارشناسی دریافت شود و به این اطلاعات نادرست توجه نکنید.
معاون وزیر نفت در امور پالایش و پخش اعلام کرد: شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی دیگر با سیستم حق امتیازی قابل مدیریت نیست و با اصلاح ساختار و اصلاح اساسنامه به سمت توسعه این شرکت می رویم.
شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی از لیست واگذاری حذف شود
سالاری با تاکید بر اینکه شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی نباید در لیست واگذاری قرار گیرد، گفت: شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی رکن اصلی این مجموعه است که بدون کارشناسی و بدون فعالیت توسعه ای در لیست واگذاری قرار گرفت. . دستگیر شده اند. در حال بررسی و پیگیری برای حذف او از لیست نقل و انتقالات هستیم.
وی افزود: اگر بخواهیم مصرف سالانه 43 میلیارد لیتر بنزین را تامین کنیم، بدون شک ذخیرهسازی استراتژیک ضروری است و مدل حمل و نقل نیز باید تغییر کند و همچنین توسعه زیرساختهای شبکه خطوط و توسعه پالایشگاهها نیاز است. و طبق قانون کیفیت هوا، این زیرساخت ها باید به موازات مدیریت مصرف توسعه یابد.
مصرف سوخت 69 درصد در حمل و نقل شخصی
مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی گفت: آمار 69 درصدی مصرف سوخت در حوزه حمل و نقل خودروهای سواری نشان می دهد که در حوزه حمل و نقل عمومی هیچ اقدام موثری انجام نشده است که این میزان نیز 20 درصد مصرف سوخت ما را نشان می دهد. . مربوط به موتورسیکلت است، از طرفی صنعت خودرو باید اصلاح شود و قرار نیست سرمایه های کشور را به خاطر این چالش ها بسوزانیم، بلکه باید از سرمایه های کشور برای تکمیل زنجیره ارزش استفاده شود.
سالاری افزود: بخشی از بنزین کشور که در زنجیره وسیع اشتغالزایی و کسب و کارهای دانش بنیان قابل مصرف است، هم اکنون در حوزه سوخت مصرف می شود و تعداد 120 میلیون لیتر بنزین مصرفی در روز یک عدد است. این رقم غیرمنطقی که متأسفانه در حوزه سوخت های دیگر قرار دارد نیز بالاست.
وی با اشاره به توجه دولت سیزدهم در حوزه انرژی و دیپلماسی فراسرزمینی گفت: در پالایشگاه های کشور اقدامات موثری در حوزه محیط زیست، جمع آوری فلرینگ های گاز، ارتقای کیفیت فرآورده ها، پروژه های دانش بنیان و بومی سازی. دانش فنی واحدهای کارشناسی است و امروزه علاوه بر این در برخی موارد وارد عرصه ارائه خدمات فنی مهندسی در صنایع پالایشی شده ایم.
معاون وزیر نفت با قدردانی از عملکرد کارکنان و مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی در برون رفت از بحران های مستمر و تامین سوخت ویژه، بر لزوم توجه به هماهنگی بین عملیات ستاد و مناطق تاکید کرد و افزود: : ساختار نباید به یک شخص مرتبط باشد و دارای اختیارات تفویض شده باشد. مدیران منطقه ای انجمن ملی پخش فرآورده های نفتی نیز اولین کسانی هستند که در عملیات تامین و توزیع فرآورده دخالت می کنند که باید در اصلاح ساختار و تامین منابع و توسعه مورد حمایت قرار گیرند.
ما وضعیت نارضایتی را کنترل کرده ایم
علی اکبر نژادعلی – مدیر عامل سابق شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی – نیز در این مراسم اعلام کرد: همبستگی در زمینه تامین و توزیع سوخت در کشور و برگزاری جلسات متعدد شبانه روزی مستمر در روزهای تعطیل و غیره. -تعطیلات با نمایندگان سایر نهادها وضعیت عدم تعادل سوخت را با چالش مواجه کرده است و نباید در هیچ نقطه ای از کشور کمبود سوخت وجود داشته باشد.
وی افزود: با فعالیت شبانه روزی همکاران، تامین و توزیع سوخت در کشور را مدیریت کردیم و توانستیم وضعیت درگیری را کنترل کنیم.
مدیرعامل سابق شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی تاکید کرد: از اردیبهشت ماه وضعیت اختلافات بدتر شده و باعث افتخار است که همکارانم با همدلی و یکپارچگی این وضعیت را مدیریت کردند.
نژادعلی در تشریح اقدامات انجام شده در دوران مسئولیت خود گفت: افزایش ناوگان حمل و نقل به 1000 دستگاه خودرو پس از چندین سال فاصله، هماهنگ سازی تعرفه های حمل و نقل در حوزه حمل و نقل فرآورده های نفتی و کالا در سال گذشته، اقدامات شبانه روزی در این زمینه. تهیه برنامه تدارکاتی برای تامین و توزیع محصول و اجرای آن به منظور آماده سازی ریل برای آینده ما را امیدوار می کند که بتوانیم موضوع عدم انطباق را در سال های آینده مدیریت کنیم.
وی گفت: حرکت به سمت هوشمندسازی و تشکیل کارگروهی برای پیگیری این موضوع، اجرای تکالیف قانون بودجه، خروج شرکت از زیان دهی دو سال گذشته، تسویه بدهی شرکت های عرضه و توزیع در مبلغ 250 میلیارد تومان، تمرکز حساب های دریافتنی و پرداختنی، تسویه 3 میلیارد تومان بدهی مالیاتی در ماه های گذشته از دیگر اقدامات انجام شده در دو سال اخیر بوده که امیدواریم صدا و سیما نیز یکی از اقدامات انجام شده باشد. شرکت های سودآور امسال نیز
مدیرعامل اسبق شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی با اشاره به سایر اقدامات در حوزه بازرگانی و صدور مجوز، حذف امضاهای طلایی، پخش نرخ حق الامتیاز کانال های عرضه در شرکت پخش برای اولین بار افزود: طرح قرارداد با نمایندگی ها. ، شفاف سازی فعالیت های شرکت های برند، ایجاد دستورالعمل ها در این راستا، شفاف سازی مالی با شرکت های هواپیمایی نیز در این راستا برای تعاملات آتی عملیاتی شد.
نژادعلی تاکید کرد: در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) نیز اتفاقات مهمی رخ داد و پس از حمله سایبری توانستیم هر چه زودتر از اختلال در توزیع محصولات خارج شویم و پس از آن مرکز داده جدیدمان در زمان کمتر در عرض یک ماه و نیم ساختیم.
تشکیل سامانه صادرات فرآورده های نفتی و نصب و راه اندازی سامانه AS با آخرین پایگاه داده، سفارشی سازی بیش از 4 میلیون و 500 هزار کارت هوشمند سوخت و ذخیره سازی 800 هزار کارت سامانه هوشمند سوخت و به روز رسانی فرآیند صدور این کارت ها، راه اندازی و پیاده سازی سیستم های جدید صدور مجوز وی تحول ناوگان، انقلاب بزرگ در زمینه تولید نرم افزار، مهندسی معکوس کارت های هوشمند سوخت و ارتقاء و ارتقای ساختار سازمانی را از دیگر برنامه های انجام شده در دوره مدیریت عامل شرکت برشمرد. این شرکت.
به نیروی انسانی توجه کنید
جعفر سالاری نسب – مدیرعامل جدید شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی – نیز همکاری نزدیک کارکنان و مدیران شرکت ملی پخش در روزهای خاص سوخت گیری و روزهای عادی سال و عملکرد مثبت مدیرعامل سابق را مورد تاکید قرار داد. این شرکت گفت: شرایط بسیار سختی بود و آقای نژادعلی موفق شد شرکت را به سلامت از این بحران ها از جمله کمبود سوخت و نداشتن کارت هوشمند سوخت و … عبور دهد که جای تقدیر دارد.
وی با تاکید بر اینکه امیدواریم بتوانیم با استفاده از تجربیات گذشته برنامه های آتی را اجرا کنیم، تاکید کرد: توجه به نیروی انسانی را در اولویت قرار خواهیم داد و با تفویض اختیار به همکاران و علاوه بر هماهنگی بین ادارات و توزیع وظایف، تلاش خواهیم کرد این امر را اجرایی کنیم. و نوع قرار ملاقات ها را بررسی کنید.
انتهای پیام