یکشنبه , ۴ خرداد ۱۴۰۴

آمار تشکل های صنفی و کارفرمایی فعال در کشور

همچنین تعداد کل تشکل های کارگری ثبت شده در سال گذشته 11153 تشکل بوده که نشان دهنده رشد تشکل های کارگری است.

معاون وزیر کار از فعالیت حدود 14 هزار تشکل صنفی و کارفرمایی در کشور خبر داد و گفت: از این تعداد 11 هزار تشکل کارگری و 2 هزار و 700 تشکل کارفرمایی وجود دارد.

علی حسین رعیتی فرد – معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و حمایت اجتماعی با اشاره به فعالیت حدود 14 هزار تشکل صنفی و کارفرمایی در کشور می گوید: یکی از سیاست های اصلی معاونت روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است. در دولت سیزدهم مردم سه جانبه گرایی جامعه کار و تولید کشور است که توسعه کمی و کیفی تشکل های کارگری و کارفرمایی از برنامه های اصلی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.

اتحادیه های کارگری تشکل هایی هستند که با عضویت کارگران مشمول قوانین کار به منظور حفظ و توسعه منافع صنفی خود و فعالیت در چارچوب مقررات ملی تشکیل می شوند. اتحادیه های کارگری، شوراهای اسلامی کار و نمایندگان کارگران نمونه ای از این موارد هستند.

انتهای پیام

به گزارش ای بی اس نیوز، تشکل های صنفی و کارفرمایی بازوان توانمند وزارت کار هستند که هدف آموزش و توسعه آن افزایش بهره وری، ارتقای کیفیت تولید و بهبود عملکرد واحدهای تولیدی است. این سازمان ها نقش مهمی در پیگیری مطالبات دستمزد و حقوق، بیمه، قراردادهای کاری، حل و فصل مسائل تجاری و مطالبات کارفرمایان از دولت دارند.

گزارش مرکز آمار و اطلاعات راهبردی وزارت کار از تعداد تشکل های صنفی طی سال های 1397 تا 1400 حاکی از آن است که تعداد نمایندگان کارگران با 6.8 درصد، شوراهای اسلامی کار با 6.6 درصد و … مجمع نمایندگان کارگران با 6.3 درصد بالاترین میانگین را به خود اختصاص داده است و نرخ رشد سالانه را نسبت دادند.

وی از فعالیت 11 هزار تشکل صنفی و 2700 تشکل کارفرمایی در کشور خبر داد و تاکید کرد: بر اساس فصل ششم قانون کار، تشکل های صنفی و کارفرمایی باید در واحدهای تولیدی تشکیل شود تا کارگران بتوانند از این مزایا استفاده کنند. برای استیفای حقوق خود

کارشناسان بر این باورند که اطلاع از تعداد کارگران و بنگاه های اقتصادی کشور، شناسایی کارگاه های غیر مجاز، شناسایی مشاغل راکد و فعال، آموزش نیروی کار، نظارت بر حقوق و مطالبات کارگری، شناسایی و حل مسائل واحدها و نظارت بر مسائل مربوط به قانون گذاری از جمله مواردی است که شکل می دهد. و راه اندازی سازمان ها. این امر کارگران و کارفرمایان را ضروری تر می کند.

آمار تشکل های صنفی و کارفرمایی فعال در کشور

به گزارش ای بی اس نیوز، به استناد ماده 131 قانون کار و در اجرای اصل 26 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، به منظور حفظ منافع مشروع و قانونی و بهبود وضعیت اقتصادی کارگران و کارفرمایان. ، این گروه می تواند اتحادیه های کارگری تشکیل دهد.

به گفته رعیتی فرد، توسعه، ارتقا و آموزش تشکل ها، اشاعه فرهنگ تشکل گرایی، نظارت بر تشکل ها و انتخابات آنها بر اساس اساسنامه و مقررات مورد تاکید و توجه وزارت کار است.

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *