آمادگی داریم تمامی فرودگاه های کشور را به سامانه های بومی مجهز کنیم
به گزارش خبرنگار اقتصادی ای بی اس نیوز، امیر سرتیپ «امیر رستاگری» امروز (یکشنبه) در مراسم افتتاح اولین شبیه ساز سه بعدی برج مراقبت دانشکده صنعت هوانوردی، افزود: طراحی و ساخت این شبیه ساز کاری بسیار دشوار و پیچیده که با تلاش متخصصان و کارشناسان داخلی میسر شد.» .
وی گفت: لازمه این پیشرفت مهم و پیشرفته، اعتماد و اعتقاد به نیروی انسانی و سرمایه این منطقه است.
معاون وزیر دفاع تاکید کرد: سنگ بنای استقلال و توسعه خودکفایی فناورانه، تضمین و ایجاد فرصت برای نیروهای داخلی است.
وی گفت: امروز بیش از 800 سامانه و سکو در چهار بعد هوایی، فضایی، زمینی و دریایی و در صنعت هوانوردی با حضور شرکت های ملی ویترین انواع هواپیما تولید و نصب شده است. محصولات پایه و زمینی طراحی و تولید شدند.
امیر رستگاری توضیح داد: در زمینه پایگاه های هوایی، طراحی و ساخت انواع رادار هواپیما، سامانه های مخابراتی، ارتفاع سنج، ارتباطات پرنده داخلی، راهنمایی و ناوبری، کمک ناوبری، انواع نمایشگرهای مورد نیاز و … و در پایگاه زمینی. میدانی و همچنین طراحی و ساخت انواع رادارها و سیستم های هدایت هواپیما به فرودگاه ها و ….
وی ادامه داد: این سامانه ها در بسیاری از فرودگاه های نظامی سراسر کشور و حتی برخی از کشورها نصب شده و در حال استفاده است.
جانشین وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: با وجود همه شرارت های دشمنان، خرابکاری ها و اعمال تحریم های ظالمانه، اما با اتخاذ سیاست تکیه بر نیروهای داخلی، سامانه های وزارت دفاع بهبود قابلیتهای تهاجمی و دفاعی روزانه آنها که شامل عملیاتهایی مانند «قول صادقانه» و از کار انداختن داعش میشود، نتیجه این اعتماد است.
وی گفت: امروز وزارت دفاع این آمادگی را دارد که دانش، توانمندی و بلوغ صنعتی خود را به صنعت هوایی کشور کمک کند.
به گزارش ای بی اس نیوز، نخستین شبیه ساز سه بعدی برج مراقبت دانشکده صنایع هوایی امروز (یکشنبه) طی مراسمی با حضور معاون وزیر دفاع، رئیس سازمان هواپیمایی کشوری و مقامات لشکری و کشوری به بهره برداری رسید. .
این شبیه ساز وظیفه کنترل و مدیریت ترافیک هوایی را بر عهده دارد که با تلاش متخصصان و متخصصان داخلی در شرایط سخت تحریم طراحی و ساخته شده است.