ای بی اس نیوز/گیلان مدیرکل دفتر امور شیلات سازمان شیلات ایران با بیان اینکه سال گذشته در سطح کشور حدود 750 هزار تن صید در دریای خزر، خلیج فارس، دریای فارس، عمان و آب های دور صورت گرفته است، گفت: 140 هزار صیاد به طور مستقیم در این حوزه فعالیت دارند.
رضا عباسپور نادری اکنون 9 ماهه در حاشیه گردهمایی تعاونی های صیادان استان گیلان که در محل اداره کل شیلات این استان در بندر انزلی برگزار شد، در جمع خبرنگاران گفت: مدیریت شیلات در کشور مبتنی بر سیاستها و رویکردهای مدیریت مسئولانه برای ماهیگیری است، یعنی از نقطه نظر بهرهبرداری. استفاده پایدار و بلندمدت از منابع آبی، حفظ منابع آبزی و همچنین ارائه منافع اقتصادی برای بهره برداران و صیادانی که در خط مقدم بهره برداری از منابع آبی قرار دارند. در دریاها
وی افزود: سال گذشته حدود 750 هزار تن در دریای خزر، خلیج عرب، دریای عرب و آب های دوردست سراسر کشور توسط ناوگان صیادی و گروه های صیادی صید شد.
عباسپور نادری گفت: بیشتر تولیدات آبزیان در جنوب به بهره برداری از منابع بزرگ آبزیان سطحی مربوط می شود. این گروه آبزی از خانواده تن و شبه تن است که اکثریت آنها از اقیانوس هند به دریای عرب و آبهای تحت پوشش کشورمان می آیند و امکان برداشت در این ذخایر را داریم.
وی افزود: با توجه به ظرفیت خوب ناوگان صیادی کشور برای فعالیت و صید در آب های دوردست اقیانوس هند، توانسته ایم رتبه اول را از نظر کمیت صید در صیدگاه های غرب اقیانوس هند به خود اختصاص دهیم. و موفقیتی برای کشور محسوب می شود که مرهون تلاش صیادان است. ما تلاش می کنیم این موفقیت را ادامه دهیم و آن را ثابت نگه داریم.
مدیرکل دفتر امور شیلات سازمان شیلات ایران گفت: بی شک تامین منافع اقتصادی و تسهیلات حمایتی برای فعالیت صیادان در رأس اهداف ما در شیلات سازمانی است و تلاش می کنیم شرایط را برای فعالیت بهبود بخشیم. از آن عزیزانی که به کار سخت و طاقت فرسای ماهیگیری مشغولند.
عباسپور نادری گفت: اکنون که در آستانه آغاز فصل صید ماهیان استخوانی در دریای خزر هستیم، لازم است تدابیر و سیاست هایی اتخاذ شود و با همکاری و حمایت نهادهای ذیربط بتوانیم مناسبات را ایجاد کنیم. شرایط برای فعالیت صیادان در دریای خزر به منظور بهره مندی از منافع اقتصادی این اقوام.
وی افزود: متاسفانه دریای خزر به دلیل شرایط خاص خود با ورود آلاینده های شهری، صنعتی و خانگی مواجه است که آسیب جدی در بحث منابع آب محسوب می شود و کنترل و مدیریت این امر ضروری است. سوال به منظور ایجاد شرایط مساعد برای زندگی. » آبزیان گرانبهای دریای خزر را داشته باشیم و شاهد پایداری کار صیادی و بهره برداری مستمر و طولانی مدت از ذخایر دریای خزر باشیم.
مدیرکل دفتر امور شیلات سازمان شیلات ایران با اشاره به اشتغالزایی در حوزه صیادی کشور گفت: حدود 140 هزار صیاد به صورت مستقیم در این حوزه فعالیت می کنند و مشاغل مرتبط در پیش و پس از آن وجود دارد. -بخش های ماهیگیری فرآیند ماهیگیری که عنوان مشاغل مربوط به این بخش قابل مدیریت است.
انتهای پیام