از این منظر، اتاق فکر خانواده الگوی اسلامی – ایرانی با تأثیرگذاری و تأثیرپذیری از تحولات پیرامونی، رصد تحولات و تحولات خانواده در ایران و جهان، در شناخت ماهیت و جوهر خانواده پیشرفت داشته است. و با دعوت از اندیشمندان داخلی و خارجی، بر آن است تا به بحث و بررسی نحوه برخورد با پدیده های مختلف در حوزه خانواده از جمله مسخ و الگوی همزیستی بپردازد و با استفاده از تجربیات ارزنده و یافته های علمی اندیشمندان، راه های دستیابی به افق را پیشنهاد دهد. 1450.
عضو گروه سلامت اجتماعی فرهنگستان علوم پزشکی گفت: سخنان مقام معظم رهبری در مورد آسیب شناسی اجتماعی منبع ارزشمندی در تبیین معضلات اجتماعی و خانواده است.
در این دیدار حبیب الله مسعودی فرید، متخصص طب اجتماعی و عضو گروه سلامت اجتماعی فرهنگستان علوم پزشکی به بیان دیدگاه خود در خصوص تأثیر خانواده ها بر مسائل سیاسی و اجتماعی پرداخت.
عضو گروه سلامت اجتماعی فرهنگستان علوم پزشکی با تایید تغییرات چشمگیر شکل و محتوای خانواده ها در ایران و جهان گفت: مدیریت دقیق نهاد خانواده در ایران مستلزم داشتن متولی و متولی ویژه است. ارائه به موقع برنامه های حمایتی و مراقبتی به جامعه هدف.
وی با اشاره به برخی از سخنان مقام معظم رهبری در زمینه آسیب شناسی اجتماعی گفت: سخنان ایشان منبع ارزشمندی در تبیین مسائل اجتماعی و خانواده است که نیازمند هماهنگی و همسویی فعالیت های جزیره ای دستگاه های مختلف در حوزه خانواده، توسعه فرهنگ است. و فضاهای تفریحی، اصلاح قوانین و تامین زیرساخت های ازدواج به موقع است. همه این پرسشها شرایط لازم برای بهبود شرایط حاکم بر نهاد خانواده است، زیرا باید با راهاندازی سیستم یکپارچه حمایت و مراقبت از طریق یکپارچهسازی نهادهای موجود، تصمیمات جسورانهتری برای نجات خانوادهها و هموارتر کردن آینده اتخاذ شود.
در این جلسه از خانواده به عنوان کانون آفرینش یاد شد که نیازمند مطالعات رفتاری و مشاهده دقیق و عمیق محیط و آگاهی از نقشه راه و تلاطم های ناشی از بسیاری از تغییرات و تحولات اجتماعی و فرهنگی است. در این دیدار خاطرنشان شد که تغییر و تحول به عنوان یک اصل اساسی و جهانی بر تمامی اجزا و عناصر هستی سایه افکنده است تا نگرش رکود و ناآگاهی از این حقیقت بدیهی موجب افزایش نگرانی و تضعیف شود. از ساختارها و ارکان نهاد خانواده.
به گزارش ای بی اس نیوز، به نقل از مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، نشست اندیشکده خانواده اسلامی-ایرانی مرکز الگوی پیشرفت به ریاست غلامعلی افروز و با حضور اعضای این اندیشکده برگزار شد.
انتهای پیام
در ادامه این نشست حبیب الله مسعودی فرید، متخصص طب اجتماعی گفت: بهترین گزینه برای پیگیری تحولات خانواده، تکیه بر شواهد عینی و یافته های علمی است. متأسفانه نگاه سطحی و عدم استفاده از تفکر سیستمی و بررسی عمیق روابط بین پدیده ها و نظام علت و معلولی باعث بروز مشکلات عدیده ای در حوزه خانواده شده است. وی با بیان عوامل دگرگونی نهاد خانواده، بیان می کند: تحول جمعیتی، افزایش پدیده سالمندی، کاهش باروری، افزایش طلاق. فرهنگ شهرنشینی و مهاجرت های بی رویه داخلی و خارجی نوعی هشدار برای آینده نهاد خانواده ایرانی اسلامی است.