امین الاسدی در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی ای بی اس نیوز ؛ گفت: بر اساس آمار وزارت بهداشت 3 نفر به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شدند که متاسفانه یک نفر فوت کرد.
به گفته وی، با اقدامات سازمان دامپزشکی و پیروی از توصیه های مردمی، تب کریمه کنگو نسبت به سال گذشته کاهش یافته است.
وی با بیان اینکه شیوع بیماری تب کریمه کنگو تا پایان تابستان ادامه دارد، تصریح کرد: با وجود اینکه ویروس تب کریمه کنگو به گرما حساس است اما به مردم توصیه می شود از مصرف گوشت و جگر خام و نیم پز پرهیز کنند.
سخنگوی سازمان دامپزشکی بیان کرد: با توجه به شیوع بیماری تب کریمه و کنگو در فصل تابستان به دامداران توصیه می شود از له کردن و چیدن کنه با دست خودداری کنند و افراد حاضر در کشتارگاه ها همیشه از پوشش های محافظ برای کشتار استفاده کنند.