نیوزیلند دسترسی دستگاههای TikTok به شبکه پارلمان این کشور را به دلیل نگرانیهای امنیتی سایبری ممنوع کرده است و به آخرین کشوری تبدیل شده است که برنامه اشتراکگذاری ویدیو را از دستگاههای دولتی ممنوع کرده است.
به گزارش ای بی اس نیوز، نگرانی ها در مورد توانایی دولت چین برای دسترسی به موقعیت مکانی و اطلاعات تماس کاربران از طریق ByteDance که شرکت مادر چینی تیک توک است، در سطح جهانی به اوج خود رسیده است. جدیت این نگرانی ها در هفته گذشته پس از اینکه دولت بایدن از صاحبان چینی TikTok خواست تا سهام خود را در این برنامه بفروشند در غیر این صورت در ایالات متحده با ممنوعیت مواجه می شوند، منعکس شد.
در نیوزلند، تیک توک از تمام دستگاههایی که به شبکه پارلمان دسترسی دارند تا پایان ماه مارس ممنوع خواهد بود.
رافائل گونزالس مونترو، مدیر عامل سرویس پارلمانی نیوزلند در ایمیلی به رویترز گفت که این تصمیم پس از مشاوره کارشناسان امنیت سایبری و بحث در داخل دولت و گفتگو با سایر کشورها اتخاذ شده است. بر اساس این اطلاعات، سرویس پارلمانی به این نتیجه رسید که خطرات ذکر شده در فضای پارلمانی فعلی در نیوزلند قابل قبول نیست. می توان تمهیدات لازم را برای کسانی که نیاز به استفاده از این اپلیکیشن برای انجام کار خود دارند، اندیشید.
نخست وزیر نیوزیلند در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: کشور نیوزلند متفاوت از سایر کشورها اداره می شود. ادارات و آژانس ها توصیه های مربوط به امنیت سایبری و سیاست های فناوری اطلاعات را دنبال می کنند.
وزارت دفاع و وزارت امور خارجه و تجارت نیوزلند روز جمعه اعلام کردند که استفاده از تیک توک در دستگاه های کاری را برای مدتی ممنوع کرده اند. سخنگوی نیروی دفاعی نیوزیلند در ایمیلی به رویترز گفت این اقدام یک رویکرد احتیاطی برای محافظت از ایمنی و امنیت پرسنل است.
پنجشنبه گذشته انگلیس ممنوعیت استفاده از اپلیکیشن تیک توک در گوشی های دولتی را اعلام کرد که بلافاصله اجرایی شد. سازمانهای دولتی در ایالات متحده تا پایان ماه مارس فرصت دارند تا اپلیکیشن Tik Tok را از دستگاههای دولتی حذف کنند.
اسکای نیوز روز جمعه گزارش داد که TikTok از تلفن ها و دستگاه های پارلمان اسکاتلند حذف خواهد شد. به اعضای پارلمان اسکاتلند و کارکنان توصیه شده است که TikTok را از دستگاههایی که برای دسترسی به سیستمهای فناوری اطلاعات پارلمان استفاده میکنند حذف کنند.
بر اساس گزارش رویترز، تیک توک گفت معتقد است ممنوعیت های اخیر بر اساس سوء تفاهمات اساسی و تحت تأثیر مسائل ژئوپلیتیکی است و این شرکت بیش از 1.5 میلیارد دلار برای امنیت این اطلاعات هزینه کرده و اتهامات جاسوسی را رد کرده است.
انتهای پیام