انتهای پیام
معاون هماهنگ کننده ارتش ماموریت ناوگان دریایی 75 را تشریح کرد.

به گزارش ای بی اس نیوز ، به نقل از روابط عمومی ارتش ، دریادار حبیب الله سیاری ، معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی ، عصر امروز در مصاحبه ای ویژه در شبکه 2 جمهوری اسلامی ایران ، در مورد ماموریت ناوگان 75 نیروی دریایی صحبت کرد.
در ابتدای برنامه ، دریادار سیاری با اشاره به سابقه خود در نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: “من اکنون مسن ترین فرد نیروی دریایی هستم.
وی خاطرنشان کرد: از سال 1987 ، هنگامی که مقام معظم رهبری تصمیم گرفتند که نیروی دریایی باید در دریای آزاد حضور داشته باشد ، ما این آینده را برای خود طراحی کرده ایم که چگونه برای رسیدن به اینجا حرکت کنیم. همه نیروها شروع شد ، ما از خلیج فارس به سواحل مکران منتقل شدیم و در دریای آزاد حرکت کردیم.
وی با اشاره به اینکه شرایط دریا در دریای بسته مانند دریای خزر یا دریای نیمه بسته مانند خلیج فارس در شرایط آب و هوایی کاملاً متفاوت است ، بنابراین طول موج ها متفاوت است و شرایط خاص خود را دارد ، افزود: تجهیزات ناوبری دریایی خود را می خواهد ، دو مورد کشتی های گروه به دریای آزاد می روند ، ما موظف شده ایم ایمنی خطوط حمل و نقل خود را تضمین کنیم.
معاون هماهنگ کننده ارتش گفت: “ما در دریای آزاد حضور داریم و ابعاد مختلف را پوشش داده ایم. حضور در خلیج عدن و باب المندب ما را وادار کرد تا 5000 کشتی تجاری را اسکورت کرده و به سلامت به مقصد برسیم. قادر است اقتصاد کشور را تأمین کند. »بیایید آن را حفظ کنیم.
دریادار امیر سیاری با اشاره به اینکه رابطه بین ماموریت دریایی و اقتصاد کشور در اینجا مشخص است ، افزود: نیروی دریایی در این مسیر خطرناک حدود 5000 کشتی را اسکورت کرد ، ما 255 درگیری داشتیم و به 25 کشتی متعلق به دیگر کشورهای جهان کمک کردیم. به “ما دو کشتی ربوده شده را نجات دادیم ، یکی از ایران و دیگری از چین ، که مورد استقبال کشور ما قرار گرفت.
وی ادامه داد: دریانوردی دریایی برای توسعه دیپلماسی مهم است. هنگامی که در دریای آزاد بودیم ، از بنادر مختلف کشورهای حاشیه اقیانوس هند دیدن کردیم و توسعه دیپلماسی کشور انجام شد.
“امروز هفتاد و هفتمین ناوگان ما در دریای سرخ است که چندین نوبت را شاهد بوده است. یک گروه کشتی برای اولین بار در سال 1989 از سوئز عبور کردند که در دریا بسیار م isثر است ، گروه دیگری از کشتی ها در دهه 1990 از سوئز عبور کردند. و وارد مدیترانه شد.
وی ادامه داد: “گروه سوم کشتی ها در سال 1991 فرستاده شد که در دریای چین جنوبی و در بندری در چین پهلو گرفتند. گروه چهارم کشتی ها در بندری در آفریقای جنوبی پهلو گرفتند و آنها می آیند و می روند.
دریادار امیر سیاری گفت: 77 ناوگان در تأمین امنیت اقتصادی کشور م wereثر بودند ، بنابراین توسعه دیپلماسی اقتصادی رخ داد و گل سرسبد این ناوگان کشتی گروه 75 بود.
معاون هماهنگ کننده ارتش گفت که ناوبر مکران توانایی سوخت رسانی به ناوشکن سهند از صفر تا صد را داشت: ناوشکن سهند در طول مسیر فقط 10 بار به ناوژیاتور مکران سوخت رسانی کرده بود ، استکبار جهانی به بسیاری از کشورها گفته بود که اگر ناوبر ایران خواستار توقف باشد ، اجازه ندهید ، ما کاری کرده ایم که این آرزو را نیز دفن کنیم.
وی تاکید کرد: “ما از هیچ کشوری نپرسیده ایم که مشکلی داریم و می خواهیم طرف مقابل باشیم ، از نقاط ناشناخته ای عبور کرده ایم به طوری که دماغه امید خوب دارای شرایط جوی بسیار خطرناک است ، اما ما با وجود ادعای خود از استکبار جهانی گذشته ایم. دارای اشراف اطلاعاتی هستند ، اما در ابهام آنها جایی بودند که ما می رفتیم.
دریادار امیر سیاری با تأکید بر اینکه آنها فکر می کنند ما نمی توانیم چنین اقداماتی را انجام دهیم ، گفت: “با تلاش بزرگ جوانان استراتژیک نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران ، در ماه مه 1400 ، یک فرمان صادر شد و بنابراین حرکت کردیم. از مسیر کوتاه منحرف نشود این بدان معناست که ما 20000 کیلومتر 45000 کیلومتر رانندگی کرده ایم تا بتوانیم حرکت کنیم.
وی در واکنش به گزارش جهانی 2011 در مورد ناتوانی ایران در مشارکت در آبهای آتلانتیک ، ادامه داد: سخنگوی کاخ سفید خاطرنشان کرد که ما سخنان نیروی دریایی ایران را جدی نمی گیریم ، این مسیر 9500 مایل یا تقریباً 20000 کیلومتر است. بنابراین ، آنها گفتند کشتی های ایرانی نمی توانند حرکت کنند.
معاون هماهنگ کننده ارتش با اشاره به اینکه بنادر موجود در این مسیر اجازه ورود کشتی های ایرانی را برای رفع نیازها نمی دهد ، گفت: از 55 کشور عبور کرده ایم و در هیچ بندری اسکله نکرده ایم.
دریاسالار امیر سیاری ، با اشاره به اینکه در این سفر ایالات متحده به اکثر کشورها گفته بود اجازه ندهید که ما را به لنگر بیاورند ، افزود: فکر می کردم نمی توانیم. و این اعتقاد آمریکایی بود ، و اعتقاد ما این بود که ما می توانیم ، با اعتقاد آمریکایی مخالفت کردیم.
وی ادامه داد: هنگامی که ما در کشور خود تصمیم گرفتیم ، با تلاش بزرگ جوانان کشور ، با ایمان ، اعتقاد ، علم ، دانش و جدیتی که در کار داریم ، ثابت کردیم که می توانیم و مسئله غرور ملی استکبار جهانی 2011 به ما گفت ما نمی توانیم ، اما می توانیم و راحت تر از آنچه می توانیم انجام می دهیم.
معاون هماهنگ کننده ارتش یادآور شد: من 33 سال به عقب برمی گردم ، در 20 آوریل 1967 ، در نبردی نابرابر علیه آمریکایی ها ، ناوشکن جمهوری اسلامی ایران ، سهند غرق شد و سبلان آسیب دید ، بنابراین ما بازسازی کردیم سبلان و در سال 1991 نیروی دریایی ما اقیانوس آرام از ایالات متحده عبور کردند و ما نشان دادیم که ظرفیت ما برای تعمیر و بازسازی بسیار زیاد است و این باعث تعجب ایالات متحده شد و آنها ادای احترام کردند.
دریادار امیر سیاری با اشاره به اینکه در رژیم صهیونیستی در دریای مدیترانه همین اتفاق افتاد که ما رژیم صهیونیستی را پشت سر گذاشتیم ، گفت: “این شجاعت سربازان ایران اسلامی است که در سواحل این رژیم هستند. صهیونیست و ما چنین رژیمی را به رسمیت بشناسد
وی گفت: “اولین ناوشکنی که ساختیم جماران بود.”
معاون هماهنگ کننده ارتش با اشاره به اینکه ما برای دیدن سهند تمام ایرانیانی که او را تحریم کردند به حیاط آمریکا رفتیم ، گفت: “سهند همه ایرانیان در حیاط خلوت استکبار جهانی راهپیمایی کردند و این به لطف خون است. از شهدای سهند و برکت حضور و حمایت مردم تلاش جوانان ایرانی و نیروهای مسلح است. علاوه بر این ، رهبری حکیمانه فرمانده کل قوا از راه ما حمایت کرده است.
امیر دریادار سیاری با اشاره به اینکه 90 درصد صادرات و واردات کشور از طریق دریا انجام می شود ، افزود: اگر خطوط حمل و نقل کشور در معرض ناامنی قرار داشته باشد ، اقتصاد کشور را تهدید می کند. اگر فرزندان ما در دریا نباشند ، خطوط حمل و نقل دچار مشکل می شوند. “
وی گفت: “ما باید کمربندهای خود را محکم کرده و اسکورت کشتی ها را انجام دهیم و کشتی های خود را در دریاهای دور ایمن کنیم ، بنابراین گشت خود را برای رسیدن به کانال سوئز ادامه دادیم و نفتکش های رفت و برگشت ما در آن منطقه هستند.” اگر با هواپیماهای بدون سرنشین تهدید نشویم ، آنها را همراهی می کنیم ، بحث های سایبری و زیر آب پر جنب و جوش است ، اگر بچه های ناوشکن ما در دریا هوشیار نباشند و تمام توجه ما به روز و شب نباشد ، آسیب پذیری افزایش می یابد.
معاون هماهنگ کننده ارتش گفت: “فناوری های ما بسیار پیشرفته است و می توانیم حرکت کنیم. تهدیدها را می شناسیم و آنها را دنبال می کنیم.”
دریاسالار سیاری افزود: در بازگشت ، ما آفریقا را پشت سر نگذاشتیم و از جبل الطارق ، سپس دریای سرخ و باب المندب وارد مدیترانه شدیم و در نهایت به بندرعباس رسیدیم. در همان زمان که تصمیم گرفتیم وارد جبل الطارق شویم. و مدیترانه ، بسیاری از خبرگزاریهای متکبر جهان گفتند ملتی که در تمام برنامه های خود می گوید مرگ بر اسرائیل نمی تواند در دریای مدیترانه قایقرانی کند.
او گفت: “این بار این مسیر به طور خاص انتخاب شد ، بنابراین ما از مسیری که خطرناک است عبور کردیم و آنها ما را با اقتدار تهدید کردند تا بدانند ، ما از تهدیدها نمی ترسیم و بسیار مطمئن هستیم. و مطمئن هستیم که قبل از ما آماده هستند برای هرگونه تهدید
معاون هماهنگ کننده ارتش با تأکید بر اینکه ما با اقتدار و بلوغ گذرانده ایم و هیچکس نمی تواند از ما پیشی بگیرد ، گفت: این اقتدار را نشان می دهد ، حتی در جایی که تنش و تهدید آشکاری وجود دارد ، بنابراین به شجاعت خودش نیاز دارد. و جوانان کشور عزیزمان در این ناوگان این کار بسیار خوب را با بیشترین شجاعت انجام دادند.
دریادار امیر سیاری گفت: “ما باورها و استکبار آمریکا را تغییر داده ایم و این بزرگترین دستاورد ما است. ما تهدید نمی شویم و تحریم نمی شویم و اگر بخواهیم کاری را به نفع کشور انجام دهیم ، مقام معظم رهبری در اول اوت فرمودند ،” 1990. “شما به این مناطق می روید و آنها مانند زنبورها غر می زنند ، آنها می دانند که شما قصد حمله به کسی را ندارید. اما حضور شما برای کشورهای منطقه الهام بخش است ، حرکت امروز ناوگان 75 الهام بخش بوده است. تمام 55 کشوری که از آنها عبور کرده ایم ، یعنی می خواهیم قادر باشیم.