رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی اعلام کرد؛
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی با بیان اینکه در ایام محرم همه کالاها به وفور در بازار موجود است، گفت: کمبود تولید نداریم و قیمت ها ثابت شده است.
گزارش خبرگزاری رادیورضا کنگری، رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی افزود: به منظور برگزاری مناسب مراسم محرم، در حال نگارش نامه ای با سازمان تبلیغات و جهاد کشاورزی هستیم تا سهمیه ای از کالاهایی مانند برنج برای هیئت ها دریافت کنیم. مساجد و موکب هایی که مراسم عزاداری برپا می کنند تا در این ایام شاهد افزایش قیمت نباشند، بر این اساس کسانی که هیأت ایجاد می کنند این کالاها را از سهم ما به صورت تکلیفی دریافت می کنند و این سهمیه فقط برای مصرف است. هیئت ها و حق فروش آن را ندارند.
وضعیت بازار شکر
کنگری از وضعیت توزیع شکر انتقاد کرد و گفت: در بین کالاهای پرمصرف در ماه محرم همچنان مقداری چالش شکر داریم که دلیل آن به سیستم توزیع برمی گردد.
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: روال معمول این است که شارژ از بنکدار و عمده فروش به خرده فروش منتقل می شود. از طریق دلال ها وارد بازار شده و با قیمت آزاد به فروش می رسد که نتیجه آن تداوم چالش شکر است. .
کنگری درباره قیمت شکر نیز گفت: هر کیلوگرم شکر با قیمت 25 هزار و 500 تومان در دسترس ماست، بین 33 تا 35 هزار تومان به فروش می رسد.
قیمت چای ثابت ماند
رئیس اتحادیه بنکداران درباره وضعیت بازار چای نیز گفت: چای امسال کیلویی حدود 100 هزار تومان گران شده است اما اخیراً افزایش قیمت نداشتیم.
کنگری درباره قیمت عمده هر کیلوگرم چای خارجی و ایرانی در بازار گفت: قیمت هر کیلوگرم چای خارجی بسته به کیفیت بین 300 تا 700 هزار تومان است.
به طور معمول قیمت هر کیلوگرم چای سیلان خارجی که به صورت عمده مصرف می شود 300 تا 400 هزار تومان و هر کیلوگرم چای هندی 200 تا 300 هزار تومان است. ضمن اینکه قیمت عمده هر کیلوگرم چای ایرانی 80 تا 140 هزار تومان است.
رئیس اتحادیه بنکداران درباره بازار برنج نیز گفت: با توجه به اینکه فصل برداشت برنج ایرانی نزدیک است و عرضه برنج بسیار بالاست، شاهد کاهش 40 تا 45 درصدی قیمت برنج ایرانی هستیم.
کنگری گفت: قیمت عمده فروشی هر کیلو برنج حشیش که نزدیک عید ۱۱۵ هزار تومان بود اکنون ۷۵ هزار تومان است. قیمت برنج هندی و پاکستانی ثابت و مطابق با برند می باشد. قیمت هر کیلو 39-45 هزار تومان است.