پنجشنبه , ۱ خرداد ۱۴۰۴

سرمایه گذاران اصلی آفریقا کدام کشورها هستند؟


به گفته رئیس سابق خانه مشترک ایران و امارات، در حال حاضر چین، فرانسه، آمریکا، امارات، انگلیس، روسیه، هند و ترکیه در کشورهای آفریقایی حضور فعال دارند.

فرشید فرزانگان در گفت وگو با ای بی اس نیوز، با بیان اینکه قاره آفریقا می تواند بازار هدف مناسبی برای بسیاری از تولیدکنندگان ایرانی باشد، گفت: به ویژه در مورد کشورهای عربی آفریقایی به دلیل نزدیک بودن به آب کشور، اهمیت این موضوع دو چندان می شود. مرز ها.”

وی ظرفیت تجارت آفریقا را 1.2 تریلیون دلار عنوان کرد و گفت: حدود 30 درصد از ذخایر معدنی جهان در آفریقا است. بنابراین، از آنجایی که فلزات مختلف در آفریقا گران هستند، می‌توان تامین‌کننده مواد معدنی در کشور در زمینه فلزات مختلف وجود داشت.

فرزانگان با بیان اینکه این قاره مجموعه ای از کشورهای متنوع است که هر کدام محیط متفاوتی برای کسب و کار دارند، تصریح کرد: برخی از این کشورها امن نیستند اما برخی امن و سالم هستند. اما به طور کلی، مقامات آفریقایی بیشتر از سایر کشورها در دسترس هستند.

رئیس سابق خانه مشترک ایران و امارات متحده عربی با بیان اینکه باید در تجارت با این کشور دقت کرد تا مشکلات حقوقی و قانونی رعایت شود، گفت: با توجه به همجواری همه کشورهای قاره آفریقا با هر یک. از سوی دیگر، بهبود زمینه لجستیک دریایی و هوایی به این کشورها ضروری است.

همچنین به گفته وی یکی از مزیت های تجارت در آفریقا این است که ورود به بازار آن مانند سایر بازارها سخت نیست و نفوذ آسان تر است.

فرزانگان با بیان اینکه با توجه به شرایط آب و هوایی، 65 درصد از زمین های این قاره قابل کشت است، گفت: جمعیت جوان قوی این کشور می تواند آینده خوبی برای همکاری با ایران داشته باشد.

سرمایه گذاران اصلی آفریقا کدام کشورها هستند؟

به گفته وی فرانسه، آمریکا، فرانسه، انگلیس و پرتغال به طور سنتی در آفریقا حضور داشتند و از حضور آنها به عنوان دوره استعمار یاد می شود. اما اکنون حضور چین در این قاره بسیار قوی است و در بسیاری از پروژه های کشورهای آفریقایی حضور دارد. پس از چین، فرانسه، آمریکا، امارات متحده عربی، انگلیس، روسیه، هند و ترکیه در این کشورهای آفریقایی حضور فعال دارند. در این میان امارات و هند سرمایه گذاران نوظهور جدید در آفریقا هستند، امارات در زمینه فلزات و مواد معدنی با این کشورها همکاری می کند و روابط با آفریقا را یک برنامه بلندمدت می بیند. در مجموع چین، امارات متحده عربی، هند و ترکیه در مدت کوتاهی توانسته اند سرمایه گذاری قابل توجهی در آفریقا انجام دهند.

فرزانگان با بیان اینکه آفریقا با داشتن منابع طبیعی غنی، بازارهای پررونق و جمعیت زیاد فرصت های تجاری خوبی برای همکاری با ایران دارد، گفت: توسعه روابط تجاری با کشورهای آفریقایی می تواند به تنوع روابط تجاری ایران کمک کند. زیرا شرکای تجاری ایران محدود است و می تواند به سبد صادرات و واردات ایران کمک کند و به گسترش کسب و کار ایرانی در منطقه منجر شود. علاوه بر این، همکاری با آفریقا می تواند به توسعه فناوری و فناوری و افزایش همبستگی اقتصادی بین دو کشور کمک کند.

انتهای پیام

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *