سایر موضوعات

برنامه ریزی بازسازی و نوسازی واحدهای صنعتی



رئیس سازمان حراست استان تهران از برنامه ریزی برای نوسازی و نوسازی واحدهای صنعتی و در نظر گرفتن حمایت ویژه از واحدهای دارای فناوری پیشرفته خبر داد و گفت: در برخی از واحدهای صنعتی سرمایه گذاری صورت گرفته اما ظرفیت خالی دارند که می توان آن را تامین کرد. تامین نقدینگی، این ظرفیت ها را فعال کرده است.

مهدی سیجانی در گفت وگو با ای بی اس نیوز، اظهار کرد: حدود 10 هزار واحد نیز در مقیاس صنعتی اما در قالب اصناف فعالیت می کنند که صادرات محور هستند و قابلیت اشتغال زایی و ارزش افزوده را برای استان دارند. از این رو قرار است با بازنگری در ضوابط مشکلات این واحدها برطرف شود.

رئیس سازمان صمت همچنین گفت: بر اساس اسناد بالادستی و کاداستر استانی و محدودیت های سرمایه گذاری مقرر شده است با تعیین مشوق هایی برای جذب به سمت توسعه واحدهای با محوریت فناوری بدون آلودگی محیط زیست حرکت کنیم. سرمایه گذاری در دانش وی گفت: سال گذشته 290 واحد در تهران با سرمایه گذاری 4650 میلیارد تومان و اشتغال 18 هزار نفر توسعه یافت که نسبت به سال قبل رشد 82 درصدی سرمایه گذاری و 94 درصدی رشد اشتغال را به ثبت رساند.

وی در ادامه به برنامه ریزی برای بازسازی و نوسازی واحدها و در نظر گرفتن حمایت های ویژه از واحدهای دارای فناوری پیشرفته اشاره کرد و گفت: در برخی واحدهای صنعتی سرمایه گذاری صورت گرفته اما ظرفیت خالی دارند که می توان ظرفیت های خالی را فعال کرد. با راهنمایی مالک واحد صنعتی و یا با همکاری سایر سرمایه گذاران دارای پروانه بهره برداری. در حالت دوم، سرمایه گذار می تواند از ظرفیت این واحد صنعتی با برند خود استفاده کند.

سیجانی همچنین درباره برنامه راه اندازی مجدد واحدهای راکد تهران در سال جاری گفت: امسال هدف گذاری شده است 220 واحد راکد در تهران راه اندازی شود که از این تعداد 45 واحد در سه ماهه اول سال راه اندازی مجدد شد.

به گفته رئیس سازمان حراست استان تهران، از حدود 10 هزار واحد صنعتی تهران، 780 واحد راکد هستند. نیاز مالی، رفع تعارض بین شرکا و نبود بازار از مهمترین مشکلات این واحدهاست.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا