فردا از سالن تولید دارایی های دولت رونمایی می شود.
به گزارش ای بی اس نیوز، یکی از اصلاحات آیین نامه ساخت، کمک گرفتن از بستر بورس برای شفاف سازی معاملات بود، موضوعی که هفته گذشته وزیر اقتصاد و دارایی نیز به آن اشاره کرد و برای فروش اموال مازاد دولت عنوان کرد. در تالار اختصاصی بورس کالا، مقدمات انجام و تفاهم نامه سه جانبه ای بین مرکز کارشناسی رسمی دادگستری و مرکز وکلای دادگستری و مشاوران قوه قضائیه منعقد گردیده است که هدف از آن فراهم کردن زمینه های سریع و دقیق است. و قیمت گذاری شفاف دارایی های عمومی مازاد.
در همین راستا سالن تولید دارایی دولت فردا رونمایی می شود. در واقع پایگاه اطلاع رسانی رونمایی می شود که در آن تمامی مراحل از شناسایی ملک تا قیمت گذاری مشخص می شود و پس از آن معاملات در بستر بورس کالا انجام می شود.
بر اساس این گزارش، آیین نامه اجرایی بهره وری دارایی های عمومی شورای عالی بهره وری دارایی های عمومی در جلسه 31 آذرماه سال گذشته به پیشنهاد مشترک وزارت امور اقتصادی و دارایی و سازمان برنامه و بودجه کل کشور و به استناد بند 2 بند 6 مصوبه 67 شورای عالی هماهنگی از نظر اقتصادی به تصویب رسید.
بر اساس آیین نامه مذکور، وزارت اقتصاد و دارایی از طریق سازمان خصوصی سازی مسئول اجرای مصوبات هیئت مدیره می باشد. شناسایی داراییهای مازاد مؤسسات مشارکتکننده، پیشنهاد فهرست داراییهای مازاد به هیئتمدیره، پیشنهاد روش تولید داراییهای مازاد با اخذ نظر از مؤسسات مشارکتکننده، تهیه فهرست و تعیین تکلیف پروژههای عمرانی نیمهتمام مشترک با سازمان. برنامه و بودجه کشور با جمعآوری نظرات دستگاهها از جمله انتسابهای مجری این آییننامه میباشد. بر این اساس نهادهای ذیربط مکلف شدند حداکثر ظرف مدت یک ماه از تاریخ ابلاغ این آیین نامه نسبت به ثبت و تکمیل اطلاعات اراضی، املاک و سایر اموال غیر منقول خود اقدام کنند.
از زمان ابلاغ این مصوبه تاکنون 2126 ملک مازاد دولتی شناسایی شده که از این تعداد 1439 ملک دولتی به عنوان املاک مازاد تصویب شده است. بازدید از املاک بزرگ در استان های تهران، گیلان، زنجان، گلستان، خراسان رضوی، اصفهان، مازندران، البرز و کرمان. انجام دادن.
انتهای پیام