دوشنبه , ۵ خرداد ۱۴۰۴

میانگین سواد مالی در کشور 35 درصد است.


ای بی اس نیوز/ یزد رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار اعلام کرد: طبق آخرین نظرسنجی ها میانگین سواد مالی در کشور ما 35 درصد و در شرکت های اقتصادی بسیار کمتر است، بنابراین تلاش می کنیم سواد مالی را در کشور ارتقا دهیم. و همچنین گزینه های سرمایه گذاری، به منظور محبوبیت اقتصاد.

“مجید عشقی” امروز پنجشنبه 1 تیرماه در همایش تامین سرمایه مالی پروژه های عمرانی و سرمایه گذاری استان یزد از بازار سرمایه در سالن همایش اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان یزد برگزار شد. ، گفت: در حال حاضر به غیر از حضور 50 میلیون نفری در بورس، 12 میلیون نفر در بورس حضور دارند اما تشویق مردم به حضور در بورس در صورت وجود بی فایده است. منجر به سرمایه و منتج به بازار ثانویه نمی شود، زیرا کمکی به تولید نخواهد کرد.

وی با تاکید بر لزوم ارتقای سواد مالی جامعه به منظور داشتن بازار ثانویه بانشاط و تشویق مردم به حضور در بازار سرمایه، خاطرنشان کرد: طبق آخرین نظرسنجی ها میانگین سواد مالی در کشور ما 35 درصد است که کمتر از میانگین در استان یزد، تقریباً 34 درصد در کشور است و ما کاملاً نیاز به ارتقاء سواد مالی داریم و باید برای آن برنامه ریزی کنیم.

عشقی بیان کرد: متاسفانه با وجود آشنایی مختصر مردم با بازار سرمایه، این امر در مورد بنگاه های اقتصادی به ویژه بنگاه های کوچک و متوسط ​​بسیار کمتر است.

وی تاکید کرد: برای مردمی شدن اقتصاد همانطور که باید مردم را به سرمایه گذاری تشویق کنیم، باید گزینه های سرمایه گذاری را نیز در اختیار آنها قرار دهیم که این یکی از اهداف ما در سفر به استان هایی مانند یزد است.

این مسئول ابراز امیدواری کرد: ضمن ارائه آموزش های لازم و تعریف ابزار سرمایه گذاری، در ارزیابی های بعدی شاهد بهبود این بخش باشیم و استان از نتایج این اقدامات بهره مند شود.

وی با اعلام آمادگی سازمان بورس و اوراق بهادار برای اجرای پیشنهادات مسئولان استان یزد، بر تقویت فعالیت های بورس منطقه ای یزد تاکید کرد.

وی ابراز امیدواری کرد سایر بخش ها مانند اتاق بازرگانی استان نیز در بحث تامین مالی پروژه های عمرانی و سرمایه گذاری استان از طریق بازار سرمایه مشارکت کرده و به موضوع آموزش مالی در این حوزه توجه کنند.

عشقی بیان کرد: در سفرهای استانی سعی می کنیم ابزارهای متنوع بازار سرمایه را برای کسب و کارهای مختلف ارائه دهیم و قطعا تلاش می کنیم این ارتباط را حفظ کنیم.

وی با بیان اینکه صورت های مالی برای تامین مالی بنگاه های کوچک و متوسط ​​و شرکت های سهامی این طرح از طریق بازار سرمایه در دسترس است، اعلام کرد که آمادگی صدور مجوز برای موسسات مالی درخواستی بخش خصوصی از استان یزد را دارد.

به گفته وی، در سازمان تامین مالی از طریق اوراق بدهی، موافقت اصولی به ویژه در مورد اوراق مشارکت صادر شده است و این اولویت سازمان بورس است.

عشقی در پایان خاطرنشان کرد: این بورسیه از توسعه بنگاه های دانش بنیان برای کمک به تولید، اشتغال و ارزش افزوده برای کشور حمایت می کند.

«مهران فاطمی» استاندار یزد نیز در این همایش گفت: استان یزد با روی کار آمدن دولت سیزدهم، تدوین برنامه «یزد جدید» را بر اساس سند آماده سازی زمین آغاز کرد. و برنامه تحول دولت و پس از آن برنامه های «یزد بهر ور» و «یزد نوآور» را برای توسعه و آبادانی استان تدوین کرد.

وی افزود: استان یزد به دنبال حرکت از اقتصاد مبتنی بر منابع به اقتصاد دانش بنیان است و این امر تنها با بهره گیری از دانش، نوآوری و فناوری و همچنین با تدوین برنامه ای پایدار برای تامین منابع مالی لازم برای توسعه کشور محقق می شود. زیرساخت های مورد نیاز این کار نخواهد کرد.

استاندار خاطرنشان کرد: باید به جای نگاه صرف به منابع بانکی و دولتی، به تنوع بخشیدن به جذب سرمایه گذاری و تامین مالی پروژه ها توجه شود و از دیگر روش های نوین تامین مالی استفاده شود.

وی یکی از مهم ترین وظایف در این زمینه را تلاش برای افزایش دانش روش های تامین مالی در بین سرمایه گذاران و فعالان حوزه تولید، مدیران و البته در بین مردم و تبیین این موضوع دانست که هم اکنون در حال بررسی است. دستور کار استانی

فاطمی بیان کرد: با توجه به شفافیت و کارآمدی بازار سرمایه برای مردم و میزان اندک منابع قابل تجمیع و بهره برداری در استان می توانیم یکی از استان های پیشرو در استفاده از فرصت های بازار سرمایه در کشور باشیم. .

وی افزود: در راستای تکمیل طرح های نیمه تمام، بازسازی و ارتقاء واحدها، هوشمندسازی و نفوذ دانش در تولید و راه اندازی واحدهای راکد و تکمیل ظرفیت واحدهای فعال و توسعه سایر بخش ها برای دستیابی به رشد اقتصادی 8 درصدی. . و ادامه رشد اقتصادی چند سال گذشته، تنوع بخشی ضروری است. ما تامین مالی می کنیم.

به گفته وی حتی برای طرح های عمرانی و ابر طرح های استان نیز می توان از این روش ها برای تامین مالی زیرساخت های تولید و توسعه استان استفاده کرد.

استاندار گفت: در این راستا نیازمند الزامات دیگری از جمله این الزامات، توجه ویژه سازمان بورس و تامین سرمایه لازم برای تخصیص دو خط سبز در حوزه مالی و انتشار اوراق و تسهیل حضور استانی هستیم. شرکت ها در بازار سرمایه، کمک به ایجاد مؤسسات و بنگاه های مالی تخصصی، مؤسسات مالی و تأسیس شرکت سرمایه یزد، کمک به تأسیس شرکت سهامی عام در استان، کمک به بنگاه های دانش و فناوری، تأسیس زمین و صندوق عمران استان یزد برای نهضت ملی مسکن، ایجاد اکوسیستم موسسات مالی و شرکت های مشاوره سرمایه گذاری، سرمایه گذاری و سبدگردانی و … درج شده است.

فاطمی در پایان ابراز امیدواری کرد سرمایه داران با تکیه بر حسن نیت یزدی ها زمینه تحقق این مهم را در استان یزد فراهم کنند و اهالی این منطقه به زودی طعم شیرین توسعه سرمایه را بچشید.

مجتبی دستمالچیان رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان یزد گفت: یزد استان صنعتی و معدنی کشور با مردمانی پرتلاش و صالح است.

وی گفت: در حالی که ضریب نفوذ ساکنان یزد در بورس بالاست، شرکت های تولیدی استان به دلایلی از جمله عدم تامین مالی لازم برای حضور در بورس، عملکرد ضعیفی در این حوزه داشته اند. ، عدم آشنایی واحدها با این حوزه و البته به برخی محدودیت های بورس اشاره کرد.

دستمالچیان خاطرنشان کرد: در حال حاضر از چهار هزار واحد تولیدی بزرگ و کوچک استان تنها 17 واحد در بورس فعال هستند که امیدواریم سازمان بورس زمینه حضور واحدهای بزرگ و متوسط ​​استان در بورس را فراهم کند. . تبادل.

این مسئول همچنین ابراز امیدواری کرد: بورس و سازمان بازار سرمایه بتوانند برای پروژه های عمرانی و سرمایه گذاری استان تامین مالی کنند.

«محمدعلی شیرازی» مدیرعامل فرابورس ایران نیز در خصوص بازار فرابورس کشورمان، فعالیت 9 شرکت یزدی در فرابورس توضیحاتی ارائه کرد و گفت: استان یزد چهار شرکت فرابورس منقطع دارد که امیدواریم بتوانیم پیگیری کنیم. با مقامات استانی برای یافتن مشاغل فعال، آنها را تبدیل کنیم.

«محمود گودرزی» مدیرعامل بورس تهران نیز در این همایش به بیان قابلیت های بازار سرمایه در استان یزد پرداخت.

لازم به ذکر است این همایش دو روزه با حضور متولیان اقتصاد و بازار سرمایه با هدف معرفی توانمندی های بازار سرمایه استان، توسعه سواد مالی مدیران، توسعه اقتصادی استان، آشنایی شرکت های سهامی با روش نوین تامین مالی، جذب و تامین مالی پروژه های نیمه تمام استان به لطف جذب سرمایه گذار از بخش خصوصی و بازار سرمایه سرپا مانده است.

در این همایش پذیرش بنگاه ها و بنگاه های اقتصادی، سرمایه گذاری و دانش بنیان و مزیت ها و اثربخشی آن در بورس و بازار سرمایه و روش های تامین مالی طرح عمرانی نیمه تمام استان مورد بحث و تبادل نظر قرار می گیرد.

انتهای پیام

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *