ماهی 10 میلیون به پیمانکار شهرداری می دهیم تا زباله ها را جمع کند / کار 120 هزار کودک ایرانی را بردارد. • رکنا
به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا، 12 ژوئن برابر با 22 ژوئن هر سال، روز جهانی مبارزه با کار کودکان است. از سال 2002، روز جهانی کار توسط سازمان بین المللی کار به منظور افزایش آگاهی و جلوگیری از کار کودکان به عنوان روز جهانی مبارزه با کار کودکان نامگذاری شده است. در این روز از کودکان خواسته می شود تا برای تکمیل کار خود با هم معاشرت کنند.
اقتصاد جهانی خرداد 1401 از وجود 70000 کودک کار در سراسر ایران خبر داد که از این تعداد حدود 3000 نفر در تهران کار می کردند، اما طبق آمار سال گذشته حداقل 4000 کودک در کشور به جمع آوری زباله مشغول هستند. در حالی که طی 12 ماه گذشته هزاران خانواده افغانستانی وارد ایران شده اند و به این ترتیب تعداد کودکان افغانستانی که بر تعداد کودکان کار، کودکان خیابانی و زباله گردها در شهرهای ایران افزوده شده است، به رقم بالایی رسیده است. به عنوان مثال در شهر تهران این روزها تعدادی کودک و نوجوان افغانستانی در خیابان ها و بزرگراه های تهران دیده می شوند که گویی کار این کودکان پایانی ندارد. و نوجوانان
و به گفته رئیس دفتر آسیب دیدگان اجتماعی سازمان اجتماعی کشور، 120000 کودک کار در سال 1401 حدود 14 مورد در کشور وجود دارد هزار و 500 نفر از فرزندان خیابان ها دارای تابلوی راهنما هستند.
آسیب های جسمی و روانی به کودکان کار
کار کودکان باعث آسیب جدی جسمی و روحی آنها می شود. توانایی های جسمانی کودک را کاهش می دهد. اعتماد به نفس، تحقیر، عصبانیت و اضطراب را کاهش می دهد. این مشکلات می تواند کودکان را غیراجتماعی کند و مشکلات جدی برای خود و جامعه ایجاد کند.
کار کودکان باعث آسیب جسمی نیز می شود. اغلب کمردرد و درد اسکلتی عضلانی دارند. کار کودک باعث آسیب های روحی مانند اعتماد به نفس پایین، تحقیر، عصبانیت و اضطراب در کودکان می شود. علاوه بر این، کار کودکان باعث می شود آنها احساس درماندگی و بی ارزشی کنند و در نتیجه روابط اجتماعی آنها تحت تأثیر قرار گیرد و این تأثیرات آسیب جدی به جامعه وارد می کند.
اما کار کودکان به طور مستقیم و غیرمستقیم باعث آسیب به کل جامعه می شود، باعث می شود این کودکان در آینده به عنوان نیروی کار ناقص و تحصیل نکرده در جامعه ظاهر شوند و سطح پیشرفت جامعه را کاهش داده و کشور را به عقب برگردانند. پشت این شرکت است که به کندی جهانی می شود.
زباله های کودکان و نوجوانان در تهران
در ادامه به مناسبت روز جهانی کار کودک به بررسی محرومیت کودکان، نوجوانان و اتباع ایرانی از خدمات مدیریت پسماند توسط شهرداری تهران می پردازیم. اقدام شهرداری تهران غیرقانونی و مطابق قانون حمایت از کودکان و نوجوانان نیست.
باید اذعان داشت که کودکان و نوجوانان زباله گرد تهران که در تمام ساعات شبانه روز در سطح شهر با کیسه ای بزرگتر از اندازه خود دیده می شوند، به قول خودشان درآمد کمی ندارند، اما درآمدشان نیست. کافی. برای جبران ویرانی و مرگ دوران کودکی و نوجوانی خود. درآمد چند میلیونی آنها در برابر تورم نجومی زندگی در ایران نه تنها منفعتی برای امروز آنهاست، بلکه هشداری برای آینده کشور است.
درصد جمع آوری زباله; مهاجران غیرقانونی
در گزارش مرکز پژوهش های مجلس آمده است: اگرچه دلایلی مانند حضور شهروندان غیرمجاز، مکان یابی و فعالیت های پنهان گاراژها و دفن زباله ها وجود دارد، اما آمار دقیق و به روز از تعداد زباله گردها در کشور وجود دارد. در دسترس نیست، اما بر اساس گزارش شهرداری تهران در سال 1397، تعداد افراد جمعآوری زباله در کشور حدود 14 هزار نفر است که حدود 4700 نفر از این افراد که اکثرا کودک هستند، در شهر تهران فعال هستند. نکته جالب در مورد آمار فوق حضور 90 درصدی مهاجران غیرقانونی در بین جمعیت زباله گردی کشور است.
یک سال اسراف در تهران در مقایسه با فساد بزرگ بانکی سود است
و در پایان بد نیست نگاهی به گزارش دو سال پیش روزنامه خراسان بیندازیم که در مورد میزان زباله روزانه تهران و درآمد تقریبی آن زمان گفته بود که این رقم قطعا با افزایش زباله تغییر کرده است. . مجموعه در تهران و اهمیت توجه به این سوء مدیریت در افزایش مدیریت شهری
در این گزارش آمده است: «شاید با شنیدن رقم سود از زبالههایی که بیشتر آن به دست مافیای زباله میرود، عقلتان را از دست بدهید. برای اینکه بفهمیم این بازار پسماند چقدر سود دارد کافی است بر اساس اظهارات یکی از اعضای سابق شورای شهر تهران این رقم را بدانیم. فقط برای زباله های شهر تهران که روزانه حدود 9000 تن است، این معادل 20 میلیارد تومان یا 7000 میلیارد تومان در سال است! بله، این یعنی حدود هفت تریلیون تن زباله در سال تولید می شود! حالا شما هم همین را دارید. محاسبه در تولید 58 هزار تن زباله در کشور حدود 45 هزار میلیارد تومان در سال است، رقمی که این حجم زیاد گردش مالی، کلمه طلای کثیف را برای زباله مناسبتر میکند و شاید اکنون این امر آسانتر شود. دریابید که چرا نمی توان به راحتی با مافیای زباله مبارزه کرد. اما حیف که سهم شهرداری ها از این میزان سود آنقدر ناچیز است که همچنان از جیب مردم پرداخت می کنند. برای مدیریت پسماند
هر زباله جمع کن ماهی ده میلیون به پیمانکار شهرداری می پردازد
یکی از خردسالان زباله جمع کن که شهروند غیرمجاز کشور است و در تهران مشغول جمع آوری زباله است به خبرنگار رکنا گفت: من و سایر زباله جمع کن ها ماهیانه 10 میلیون تومان به پیمانکار منطقه می پردازیم تا خلاص شویم. از زباله ها.” آزادانه در منطقه زباله می ریزند.» درای جمع کن این ده میلیون تومانی که به پیمانکار می دهیم مجوزی است که زباله های خشک نامحدود را از سطل های منطقه خارج کنیم.
وی خاطرنشان کرد: با وجود اینکه هرکدام ده میلیون تومان به پیمانکار منطقه پرداخت می کنیم، حداقل ده میلیون تومان هم درآمد داریم یعنی حداقل 20 میلیون تومان در ماه که ده میلیون آن به پیمانکار پرداخت می شود.
نمایندگان مجلس در حال بررسی هستند و وزارت کشور نیز بر آن نظارت دارد
اخبار شنیده شده از شهرداری تهران، فروش شهری و تغییر کاربری باغات و ساخت و سازها در مناطق نامناسب مدیریت پسماند و توسعه زیرساخت های شهری و نگهداری اموال شهری و شهروندان، همگی حکایت از اهمیت بررسی و بررسی وضعیت مالی نمایندگان مجلس دارد. عملکرد و مدیریت شهری شهرداری تهران و وزارت کشور را برای نظارت بر عملکرد شهرداری در نظر بگیرند.
خبرنگار: آزاده مختاری