آمار واردات زنجیره فولاد، شمش مقاطع مختلف فولاد، محصولات فولادی و آهن اسفنجی نشان می دهد که علاوه بر صفر شدن واردات آهن اسفنجی و شمش فولادی (فولاد میانی) به کشور، در دو ماهه نخست سال جاری، واردات مقاطع مسطح فولادی بیشترین نرخ رشد واردات را نسبت به مدت مشابه سال 1401 داشته است. اما کمترین میزان واردات مربوط به مقاطع بلند فولادی بوده که نسبت به حجم واردات آن در دو ماهه پایانی سال گذشته 13 درصد کاهش داشته است.
بر اساس آمار ارائه شده از سوی انجمن فولادسازان ایران به ای بی اس نیوز، در دو ماهه نخست امسال، کل واردات مقاطع طویل 13 درصد کاهش، اما واردات مقاطع مسطح و محصولات فولادی 80 و 69 درصد افزایش داشته است. . به ترتیب نسبت به واردات طی دو ماه گذشته 1401 افزایش داشته است. واردات شمش فولاد و آهن اسفنجی همچنان صفر است.
بیشترین میزان واردات فولاد در مدت یاد شده امسال مربوط به محصولات فولادی به میزان 58 هزار تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته معادل 34 هزار تن 69 درصد افزایش داشته است.
میزان واردات پروفیل تخت فولادی در مجموع فروردین و اردیبهشت امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته 80 درصد افزایش داشته و در مدت مشابه سال جاری به 54 هزار تن رسیده است، در حالی که در مجموع 30 هزار تن واردات در این دو کشور بوده است. ماه های سال گذشته
از سوی دیگر، مجموع واردات مقاطع طویل فولادی در دو ماهه نخست امسال با 13 درصد کاهش نسبت به مدت مشابه سال گذشته به 3 میلیون و 500 هزار تن در مقابل 4 میلیون تن رسید.
طبق آمار در واردات شمش فولاد نیز مانند سال گذشته هیچ گونه اسلب و بیلت وارد کشور نشده و کل واردات شمش فولاد همچنان صفر است.
در نهایت همانند سال های اخیر واردات آهن اسفنجی به کشور صفر بوده و کشور نیازی به واردات این سنگ ندارد.
انتهای پیام