سایر موضوعات

برنامه ریزی برای ایمن سازی 400 نقطه حادثه خیز



معاون سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور گفت: بر اساس آخرین فهرست نهایی شده با پلیس راهور، تعداد 887 نقطه حادثه خیز در جاده های کشور تصویب شده که 400 نقطه در دستور کار ایمنی در سال جاری قرار دارد. .

به گزارش ای بی اس نیوز، تصادفات جاده ای در کشور هر سه سال یکبار تحلیل می شود تا نقاطی با آمار تصادفات بالا شناسایی شوند. این کار دارای دستورالعملی است که از سوی کمیسیون ایمنی راه های کشور صادر شده است و نقاط بیش از تعداد تصادف شناسایی می شود تا برای رفع این نقاط برنامه ریزی شود.

رضا اکبری – معاون سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای کشور – در این خصوص گفت: بر اساس آخرین لیست نهایی شده با پلیس راهور، تعداد 887 نقطه حادثه خیز در جاده های کشور تصویب و به استان ها توصیه شد. امسال 400 مورد در دستور کار ایمنی قرار دارد. برای حل تمام نقاط حادثه خیز کشور حدود 10 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است که در صدد تامین آن هستیم.

به گفته وی، از سال گذشته 200 پروژه نیمه تمام در راه های کشور داریم که در دستور کار امسال قرار گرفته و مابقی پروژه ها را در برنامه های کاری قرار می دهیم.

اکبری پیش از این از ماهیت نقاط حادثه خیز به ای بی اس نیوز خبر داده بود: بیشتر این نقاط تقاطع، میدان، کمان و پیچ های تند است که مستقیم یا با زاویه به جاده های دیگر متصل می شود. هر کدام از آنها نسخه مخصوص به خود را می طلبد. ممکن است در نقطه‌ای فقط تعداد معینی تابلو پاسخگو باشد، نقطه‌ای نیاز به روشنایی داشته باشد، نقطه‌ای نیاز به زیرگذر یا روگذر داشته باشد، جایی دیگر نیاز به تغییر مکان داشته باشد و غیره.

معاون راهداری سازمان حمل و نقل جاده ای با بیان اینکه قرار است امسال 400 نقطه حادثه خیز اصلاح شود، بودجه لازم برای این کار را نیز تشریح کرد: با توجه به تجربه این سال ها معمولا هر نقطه به طور میانگین 10 مورد نیاز است. میلیارد تومان یعنی برای تعمیر 400 نقطه به 4000 میلیارد تومان نیاز داریم. علاوه بر این 400 نقطه، حدود 260 نقطه نیمه تمام هم داریم که پروژه های سال قبل یا دو سال قبل است و حدود 2 هزار میلیارد تومان نیاز دارد. بنابراین برنامه ما این است که 400 امتیاز جدید به اضافه 260 امتیاز برای تکمیل پروژه های نیمه تمام تعیین کنیم.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا