یکشنبه , ۴ خرداد ۱۴۰۴

250 هزار متر مربع طرح بهداشت و درمان در استان مرکزی اجرا می شود


ای بی اس نیوز/مرکزی مدیر دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: بر اساس اعلام وزارت بهداشت در حال حاضر 250 هزار متر مربع پروژه بهداشتی، درمانی، اورژانس و …. در استان اجرا می شود و از این نظر استان مرکزی از نظر کمیت و حجم پروژه های در دست اجرا رتبه اول را دارد. او ساختار را دارد.

دکتر علیرضا امانی 16 خردادماه در حاشیه بازدید اصحاب رسانه از پروژه های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی اراک در جمع خبرنگاران اظهار داشت: امروز از ساختمان سابق دانشکده بهداشت بازدید شد. در حال بازسازی، تجهیز و آماده سازی برای انتقال دانشکده توانبخشی و دانشکده دندانپزشکی. .

وی با بیان اینکه این دو دانشکده که خدمات بسیار خوبی به مردم و دانشجویان ارائه می دهند در ساختمانی استیجاری متعلق به یکی از سازمان های کشور مستقر هستند که قرارداد اجاره آن تمام شده و مجبور به نقل مکان شدیم. استفاده از تجهیزات اختصاصی این دو دانشکده از جمله نصب 120 واحد دندانپزشکی در یک ساختمان استیجاری، بنابراین تصمیم گرفته شد ساختمان مناسبی برای این دو دانشکده انتخاب شود.

دکتر امانی با اشاره به اینکه ساختمان قدیمی دانشکده بهداشت برای این دو دانشکده در حال تجهیز و آماده سازی است، افزود: این ساختمان که 650 متر مربع به فضای موجود خود افزوده است در حال بازسازی است و امیدواریم پس از آن پایان ترم و تعطیلی کلاس ها انتقال تجهیزات و امکانات از این دو دانشکده باید به سرعت انجام شود تا اختلالی در روند تحصیل دانش آموزان ایجاد نشود. در مجموع ظرف مدت دو ماه این دو دانشکده در فضایی بسیار مطلوب در خدمت مردم و دانشجویان خواهند بود.

وی گفت: در کمتر از یک ماه مراحل بهسازی این بنا بسیار خوب پیش رفته است. بازسازی سبک، ارتقاء اتاق ها، لوله کشی واحدها و آزمایشگاه ها در حال انجام است و امید است تا یک ماه آینده این دو دانشکده به بهره برداری برسد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با بیان اینکه برای واگذاری این دو دانشکده و بهسازی فضا در مرحله اول، اعتباری بالغ بر 20 میلیارد تومان در نظر گرفته شده است، گفت: به نظر می رسد 10 میلیارد تومان دیگر نیز اعتبار داشته باشد. برای تکمیل کار تزریق شود و امیدواریم در این جابجایی به تجهیزات این دو دانشکده که بسیار تخصصی هستند آسیبی وارد نشود و دانشکده به فضایی که متعلق به خود دانشگاه است و تحت فشار دیگران قرار نگیرد. سازمان ها و ادارات باید بدون آسیب انجام شود.

وی افزود: پیش بینی افزایش فضا در آینده نیز به این دلیل اندیشیده شد که در ساختمان قدیمی دانشکده دندانپزشکی بیش از 70 واحد در یک فضای محدود قرار داده شده بود و فضای مناسبی برای دانشجویان و مردم وجود ندارد، اما در ساختمان جدید، فضا کاملا استاندارد است، دیده شد و فضای مناسبی برای توسعه این دو دانشکده در آینده در نظر گرفته شد.

دکتر امانی با بیان اینکه در دولت سیزدهم گام های مثبتی در حوزه بهداشت و درمان از جمله طرح دروار، درج حق الزحمه پرستاران و احکام ویژه بیماران صعب العلاج برداشته شد، گفت: در حوزه پروژه های عمرانی بنا به دستور دولت، پروژه جدید تنها در صورت تامین اعتبار می تواند آغاز شود، زیرا دولت با مشکل هزاران متر مربع پروژه نیمه تمام مواجه بود و از این رو هدف دانشگاه شروع به کار است. پروژه جدید در صورت تامین منابع مالی

وی گفت: ساخت ساختمان معاونت بهداشت بدون بودجه در مجتمع ساختمانی شماره 2 دانشگاه علوم پزشکی اراک آغاز شد و نیمه تمام ماند اما طی چند ماه گذشته با کمک وزارت بهداشت و دانشگاه اعتبارات جدیدی در علاوه بر این پروژه، پروژه بیمارستان ولیعصر اراک به عنوان یک کلان پروژه که ساخت آن از عهده دانشگاه علوم پزشکی خارج است، پیشرفت خوبی داشته است، به طوری که در ماه های اخیر در برخی موارد از 64 درصد به 95 درصد رسیده است. قطعات رسیده و تجهیزات در حال ورود به پروژه هستند، البته در طبقه منفی و منفی دو طبقه کار زیاد است، زیرا اتاق های مختلفی در این دو طبقه دیده شده است و فعلاً کار روی این موارد متمرکز شده است. دو طبقه است و امیدواریم تا پایان سال این پروژه به اتمام برسد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک درباره دیگر پروژه های در دست ساخت در حوزه بهداشت و درمان استان گفت: پروژه ساخت بیمارستان بانوان پیشرفت خوبی داشته است. متاسفانه وضعیت فعلی این بیمارستان در حد استانداردهای مردم استان نیست و این بیمارستان باید فضای مناسبی را برای بانوان فراهم کند و امیدواریم امسال به ساختمان جدید منتقل شود. پروژه ساخت واحد دیالیز توسط خیر در حال انجام است. طبق قرارداد قرار بود این دپارتمان تا سال 1403 و 1404 تحویل داده شود اما با تزریق تعهدات از سوی دانشگاه قول دادند که امسال تکمیل شود و در حال حاضر پیشرفت بسیار خوبی داشته است.

وی با تاکید بر پیشرفت مناسب در ساخت و تجهیز فاز سوم بیمارستان آیت الله خوانساری اراک، گفت: متاسفانه در موتورخانه بیمارستان با مشکلی مواجه هستیم که از ابتدا به آن فکر نکرده ایم. و پس از تحویل پروژه با پیشرفت 85 درصدی پروژه بدون دیگ بخار و موتورخانه ملاقات کردیم که امیدواریم امسال به سرعت رفع و به بهره برداری برسد.

دکتر امانی با اشاره به پروژه های اورژانسی گفت: در شش ماهه پایانی سال گذشته حدود 7 مرکز اورژانس در دارستان افتتاح شد و امسال نیز تعدادی دیگر افتتاح می شود. امیدواریم فاز دوم پد اورژانس هوایی اراک با کمک خیر اجرایی شود که اقدامات خوبی در این زمینه در حال انجام است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک اجرای طرح های محرومیت زدایی از سلامت را مورد تاکید قرار داد و افزود: این پروژه ها شامل مراکز بهداشتی و درمانی و مراکز جامع سلامت است و در حال حاضر هیچ پروژه عمرانی غیر فعالی در دانشگاه علوم پزشکی اراک وجود ندارد. طبق اعلام وزارت بهداشت، 250 هزار متر مربع بهداشتی، درمانی، اورژانس و… در حال حاضر در استان در حال اجرا هستند و از این نظر استان مرکزی رتبه اول را در تعداد و وسعت پروژه های در دست اجرا دارد.

انتهای پیام

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *