پنجشنبه , ۱ خرداد ۱۴۰۴

حضور ناوگان 86 ارتش بخشی از احیای قدرت دریایی است


معاون عملیات نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر اینکه حضور ناوگان 86 ارتش بخشی از تقویت دیپلماسی دفاعی کشور و احیای اقتدار دریایی است، گفت: پیام صلح و دوستی را به همه کشورها ارسال و اعلام آمادگی می کنیم. روابط چندجانبه با کشورهای مختلف از جمله اهداف آن حضور است.

به گزارش ای بی اس نیوز، به نقل از ارتش، دریادار دوم مصطفی تاجلدینی، معاون عملیات نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در برنامه «خوردگی بدون خط» رادیو تاک از همسویی ایران با قدرت‌های جهانی در آب‌های آزاد گفت. : حضور ناوگان 86 ارتش در آبهای بین المللی پیام صلح و دوستی برای کشورهاست.

وی با اشاره به چرخش 360 درجه ناوگروه 86 نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: سفرهای دریایی طولانی و حرفه ای از نظر تخصص و تجهیزات و کسب مهارت های لازم نیازمند آمادگی ها و آمادگی های مختلف است.

وی با اشاره به سفر هشت ماهه ناوگان ارتش گفت: در این هشت ماه شاهد شرایط جوی متفاوتی بوده ایم و در مقاطعی با شرایط غیرعادی و امواج بالای 12 متر مواجه بوده ایم. پیمایش در این شرایط نیاز به آمادگی در همه ابعاد دارد. “

معاون عملیات نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران حضور در آب‌های بین‌المللی و گردش 360 درجه را گواهی بر فناوری ملت‌سازی دانست و گفت: در این ناوبری یک ناوشکن وجود دارد که تماماً در داخل کشور ساخته شده است. جوانان غیور صنایع و نیروی دریایی تلاش زیادی کردند تا ناوشکن تمام ایرانی دانا را آماده کنند تا بتواند با امواج بلند همه سختی ها و تنش های دریا را تحمل کند.

امیر دریا دردوم تاج الدینی حضور ناوشکن دانا در دریاهای بین المللی را تنها از نظر نظامی تایید ندانست و گفت: این حضور از نظر علمی بسیار قابل توجه است. طراحی، ساخت و فونداسیون این ناوشکن کاملاً ایرانی است و حضور آن در دریاها نشان از توانمندی و اثبات توانمندی دارد.

وی درباره اهداف 86 ناوگان دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: ارسال پیام صلح و دوستی به همه کشورها و اعلام آمادگی برای حفظ روابط چند جانبه با کشورهای مختلف از اهداف این حضور است. . در واقع حضور ناوگان 86 ارتش با هدف تقویت دیپلماسی دفاعی کشور و احیای قدرت دریایی است.

معاون عملیات نیروی دریایی ارتش حضور ناوگروه 86 را کاری حرفه ای عنوان کرد و گفت: از بندرعباس حرکت خود را آغاز و به سمت شرق حرکت کردیم. از جنوب سریلانکا و خلیج بنگال به سمت تنگه مالاکا حرکت کردیم. ما از جنوب فیلیپین وارد اقیانوس آرام شدیم و وسیع ترین قسمت این اقیانوس را طی کردیم و تقریباً هشت هزار مایل دریایی را طی کردیم که تقریباً سه ماه طول کشید.

انتهای پیام

درباره صادق سیاسی

پیشنهاد ما به شما

شروع برنامه برای استفاده از 6000 موتورسیکلت تاکسی و برقی در تهران

معاون رئیس جمهور از شروع برنامه جایگزینی 6000 تاکسی و موتور سیکلت با موتور سیکلت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *