رئیس منطقه آسیا و اقیانوسیه ICA معتقد است تعاونی ها می توانند با همکاری دولت ها و سایر ذینفعان نقش مهمی در ایجاد توسعه پایدار داشته باشند و به ارتقای کارآفرینی محلی، تامین سرمایه و اعتبار و ایجاد فرصت های شغلی در جوامع کمک کنند.
به گزارش ای بی اس نیوز، اتحادیه بین المللی تعاون ( اتحاد بین المللی تعاون) یا من AC این یک انجمن بین المللی است که انواع سازمان های تعاونی را گرد هم می آورد. اعضای این اتحادیه تشکل های تعاونی ملی و بین المللی از تمامی بخش ها اعم از کشاورزی، بانکی، انرژی، صنعت، بیمه، شیلات، تعاونی های مسکن، گردشگری و مصرف هستند.
در پایان سال 2002، ICA دارای 236 سازمان عضو از 93 کشور بود که در مجموع حدود 725 میلیون نفر در سراسر جهان را پوشش می دادند و اکنون این رقم 800 میلیون نفر تخمین زده می شود. اتحادیه بین المللی تعاونی ها بزرگترین سازمان غیردولتی بین المللی در جهان است که تقریباً یک میلیارد نفر از 96 کشور جهان را تشکیل می دهد و هدف اصلی آن ترویج و تقویت تعاونی های مستقل و تسهیل روند توسعه اقتصادی و اجتماعی اعضا در اطراف است. جهان. جهان.
سال گذشته در مجمع عمومی اتحادیه جهانی تعاون (من ACاتاق تعاون ایران با کسب اکثریت آرا به عضویت هیئت مدیره اتحادیه جهانی تعاون درآمد. در این مجمع که نمایندگانی از بیش از 110 کشور جهان حضور داشتند، رئیس اتاق تعاون ایران با پیشی گرفتن از کشورهای تاثیرگذار و قدرتمند در عرصه نهضت تعاون جهانی، در جمع منتخبان دوره جدید مجلس شورای اسلامی قرار گرفت. شورای تعاونی ها اداره اتحادیه جهانی تعاون. این اتفاق برای اولین بار در تاریخ اتحادیه جهانی تعاون رخ داد و بخش تعاونی کشورمان موفق به کسب کرسی در هیئت مدیره اتحادیه جهانی شد.
این عضویت، انتقال دانش روز به کشور و ارتقای کمی و کیفی فعالیت تعاونی های ایرانی را تسهیل می کند و زمینه را برای ارتقای کمی و کیفی فعالیت تعاونی ها و رشد صادرات تعاونی ها فراهم می کند. محصولات به جدید (ICA) امسال اهدا شد.
مهمترین هدف و رویکرد اتحادیه بین المللی تعاونی ها در سال 2023 در منطقه ICA آسیا-اقیانوسیه در چهار حوزه ترویج بیانیه ICA در مورد هویت تعاونی، تسریع رشد تعاونی ها در سراسر منطقه، تقویت تعاونی ها به عنوان تجارت است. شرکت ها و رهبران توسعه و خدمات به عنوان منبع دانش، تخصص و عمل.
چاندراپال سینگ – رئیس منطقه آسیا و اقیانوسیه ICA در این باره می گوید: تعاونی ها می توانند با همکاری دولت ها و سایر ذینفعان نقش مهمی در ایجاد توسعه پایدار داشته باشند. نقش تعاونی ها در توسعه اقتصادی و اجتماعی، پایداری محیط زیست و همکاری و مشارکت، کارآمد و مشارکتی است. آنها می توانند با ترویج کارآفرینی محلی، تامین سرمایه و اعتبار و ایجاد فرصت های شغلی برای اعضای خود به ایجاد توسعه اقتصادی در جوامع کمک کنند.
به گفته وی، در بسیاری از کشورها از جمله ایران به تعاونیها تاکید شده است که سهم خود را در تولید ناخالص داخلی افزایش دهند، زیرا تعاونیها میتوانند برای ایجاد فرصتهای همکاری و تقویت نهضت تعاونی با ذینفعانی مانند سازمانهای مدنی، دانشگاهها و بخش خصوصی تعامل و مشارکت داشته باشند.
رئیس منطقه آسیا و اقیانوسیه ICA همچنین پیشنهادی برای ادغام تعاونی های منطقه آسیا و اقیانوسیه ارائه کرد و گفت: ادغام تعاونی ها در منطقه آسیا و اقیانوسیه در سایه اتحادیه بین المللی تعاون در سطح جهانی قابل تحقق است. و به صورت منطقه ای ما باید در سازمان یا فدراسیون ملی خود دور هم جمع شویم و با قرار گرفتن در یک سازمان، بتوانیم مشارکت و همکاری بین خود را برای به اشتراک گذاشتن بهترین تجربیات، تبادل دانش و ابتکارات مشترک تقویت کنیم. ادغام می تواند منجر به تعاونی ها و جذب سرمایه شود و به عنوان مثال، اتحادیه های اعتباری و بانک های تعاونی می توانند کمک های بلاعوض، وام و سایر اشکال تامین مالی را ارائه دهند.
سینگ همچنین به تعامل ICA با نسل های آینده اشاره کرد و معتقد است: در دنیای امروز که نسل جوان به شدت درگیر ابزارهای دیجیتالی است، باید از فناوری های دیجیتال و بسترهای رسانه های اجتماعی برای تعامل با جوانان و ترویج پیام تعاونی ها استفاده کنیم. برای فعال کردن نقش باید جوانان را در جنبش تعاون توانمند کنیم و با آنها تعامل داشته باشیم که برای رسیدن به این هدف باید برای تعاونیهای جوان برنامهها و ابتکاراتی ایجاد کرد و در تصمیمگیری مشارکت کرد.
به گزارش ای بی اس نیوز، دفتر منطقهای اتحادیه بینالمللی تعاون در آسیا و اقیانوسیه (ICA-AP) چهارمین اجلاس سران تعاونیهای جوانان را در پایان تیرماه در مالزی برگزار میکند و بر این اساس، حضور تعاونیهای جوان کشورمان کشور در این رویداد می تواند نقش موثری در شناسایی فرصت های موجود داشته باشد و با تعاونی های کشورهای جهان ارتباط برقرار کند و داشتن بستر آنلاین برای جوانان می تواند مستقیماً با بازار برای ارائه محصولات و خدمات خود مواجه شود و امکان دسترسی گسترده به بازارها و مکان های مختلف برای رقابت با دیگران.
انتهای پیام