یکشنبه , ۴ خرداد ۱۴۰۴

چرا برخی از توت فرنگی ها طعم بهتری دارند؟


یکی از فعالان کشاورزی گفت: توت فرنگی هایی که در فضای باز کشت می شوند کوچکتر، نامنظم تر و طعم بیشتری دارند و توت فرنگی های کشت شده در گلخانه بزرگتر و یکنواخت تر، اما طعم کمتری دارند.

مصطفی هاینژاد در گفت وگو با ای بی اس نیوز، اظهار کرد: توت فرنگی هایی که در فضای باز رشد می کنند، به دلیل تماس با زمین، هوای آزاد و زیر نور مستقیم آفتاب، طعم بیشتری دارند اما ابعاد آن کوچک و نامنظم است.

وی ادامه داد: توت فرنگی های کشت شده در گلخانه ها یکنواخت تر، بزرگتر و دارای اندازه منظم هستند اما طعم آن کمتر است.

این کارشناس کشاورزی افزود: هر دو نوع توت فرنگی مشتریان خاص خود را در بازار دارند. برای برخی از مصرف کنندگان ظاهر توت فرنگی و تعداد انگشت شماری آن مهم است و برای برخی طعم آن ارجح تر است.

انتهای پیام

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *