یکشنبه , ۴ خرداد ۱۴۰۴

بیوتکنولوژی یکی از حوزه های شاخص قدرت و یکی از اولویت های راهبردی کشور است


معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با تاکید بر اینکه اقتصاد سلامت حوزه ای ارزش آفرین و مقتدر است، گفت: زیست فناوری یکی از حوزه های اصلی ارزش آفرینی، اقتدار و یکی از اولویت های راهبردی کشور است. با حمایت کارمندان دولت و نیروی کار جوان و علمای فرهیخته به آن توجه کرده و به نتایج خوبی دست یافته اند.

به گزارش ای بی اس نیوز، روح الله دهقانی فیروزآبادی در مراسم رونمایی و راه اندازی خط تولید واکسن FMD با بررسی نقش نیروی انسانی خلاق گفت: بیوتکنولوژی حوزه ای است که عمدتاً مبتنی بر نوآوری و فناوری مغزی است و با بهره گیری از زیرساخت های اندک می تواند. اضافه کردن ارزش زیادی برای آوردن

دهقانی فیروزآبادی با اشاره به اولویت‌بندی کشور و حمایت‌های جدی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری در این حوزه، افزود: کشور در سال‌های اخیر پیشرفت‌های بسیار خوبی در این زمینه داشته است.

رئیس بنیاد ملی نخبگان با اشاره به حمایت معاونت علمی از محصولات بیوتکنولوژی و حوزه سلامت گفت: این حوزه که ارزش افزوده بالایی به لحاظ ارزش کم به همراه دارد، یکی از مهم ترین و اولویت دارترین حوزه ها محسوب می شود. حوزه های فناوری که معاونت علمی علاقه خاصی به حمایت از آنها دارد.

دهقانی فیروزآبادی با اشاره به تلاش های ارزنده ای که برای تولید این محصول دانش بنیان در راستای تامین نیازهای صنعت دامپروری کشور و خودکفایی انجام شده است، ادامه داد: چه صنعتی را در کشور می شناسیم که این همه کارایی و ترکیب خوبی داشته باشد. این منطقه علاوه بر جلوگیری از خروج ارز، به ارتقای امنیت غذایی کمک کرده و زمینه حفظ و پایداری نیروی کار نخبه و امکان اثرگذاری آن را فراهم می کند.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با بیان اینکه تلاش بنگاه های دانش بنیان، اقتصاد مغز محور و سرمایه فکری زیربنای تحول خواهد بود، افزود: علاوه بر ایجاد اشتغال شاهد هستیم. جهش ایجاد امید و انگیزه در بین جوانان.

وی افزود: این شرکت که اکوسیستمی کامل در حوزه دانش ارائه کرد، علاوه بر تولید محصولات استراتژیک و مهم، با ایجاد کانون رشد و نوآوری، زمینه تحول ایده های نوآورانه را فراهم کرد. در حال حاضر مهمترین و ضروری ترین نیاز کشور همین حوزه است.

دهقانی فیروزآبادی با اشاره به لزوم تخصیص بازار به بنگاه های دانش با حمایت همه نهادها، ادامه داد: وزارت جهاد کشاورزی آمده است تا از این حرکت دانش حمایت کند و بازار خود را به این بنگاه ها عرضه کند.

حمایت از نقش تعاونی های دانش در کشاورزی

به گفته معاون علمی ریاست جمهوری، سید محمد آقامیری؛ سرپرست وزیر جهاد کشاورزی همچنین تلاش های ارزنده برای نفوذ دانش بنیان در حوزه کشاورزی را مورد تاکید قرار داد و گفت: سیاست های جهاد کشاورزی در حوزه های مختلف مبتنی بر حمایت در همه بخش ها برای تحقق شعار امسال است. ما این شعار را نقشه راه می دانیم و سعی می کنیم با افزایش تولید، تورم را مهار کنیم.

وی با اشاره به نیاز 600 میلیون دوز واکسن دامی در کشور گفت: حدود 50 میلیون دوز در کشور تولید می شود. ما باید در تولید واکسن به خودکفایی برسیم و بتوانیم با اقتدار بگوییم در تولید واکسن دام در کشور خودکفا هستیم. واکسن های ایرانی از نظر کیفیت و کارایی چیزی کمتر از نمونه های خارجی ندارند و می توانیم از برخی تولیدات جلوتر باشیم و واکسن های بسیار موثرتری تولید کنیم.

آقامیری با تاکید بر اینکه در حوزه واکسن پرندگان نیاز جدی داریم، گفت: اقداماتی در این زمینه انجام شده و امیدواریم تا پایان امسال شاهد تولید موثر در حوزه واکسن پرندگان باشیم. باید سهم بخش خصوصی و تعاونی را در اقتصاد افزایش دهیم و در این راستا وزارت جهاد کشاورزی باید نقش تعاونی ها را در این زمینه افزایش دهد.

انتهای پیام

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *