اخبار ورزشی امروز

حق کاراته این بودجه نیست/لطفا امور ورزش را به اهالی خود ورزش بسپارید


اعتراض رئیس فدراسیون کاراته:

رئیس فدراسیون کاراته گفت: یک مشکل مهم داریم و آن این است که چانه ورزش کوچک است و اعتباری که برای ورزش در نظر گرفته می شود کم است.

سید حسن طباطبایی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، درباره اینکه آیا بودجه در نظر گرفته شده برای فدراسیون کاراته برای این رشته ورزشی کافی است یا خیر، اظهار کرد: در بحث بودجه همواره جزو فدراسیون هایی بوده ایم که توجه لازم به این امر نشده است. ما یک مشکل اساسی داریم این است که چانه ورزشی یک چانه کوچک است و اعتباری که به ورزش داده می شود بسیار کم است. علاوه بر این، بسته به شرایطی که در بحث ورزشکاران و سایر مسائلی که مدیران با آن مواجه هستند، جغرافیای مدیریت در ورزش نیز تغییر کرده است. اگر صحنه ورزش دو سال گذشته را با چند سال قبل مقایسه کنیم، متوجه می شویم که تغییر کرده است.

وی افزود: بحث های اقتصادی، نرخ دلار و ماموریت ها در این چند سال تفاوت زیادی ایجاد کرده است. مثلا فدراسیونی مثل کاراته در 2 بخش آزاد و کمیته فعالیت می کند و 4 تیم ملی دختر و پسر هم داریم. در بازی های جاکارتا از هشت ورزشکار اعزامی موفق به کسب هشت مدال شدیم و قانون کاراته تفاوت چندانی با فدراسیون های دیگری که در شورای اسلامی بررسی می کنیم ندارد. قطعاً یک تفاوت چشمگیر باعث می شود که ورزشکار در تیم ملی ناامید و به حاشیه رانده شود و به ورزشکار این احساس را بدهد که مسئولان بیشتر از ورزشکار ما کشور دیگری را می بینند، حتی دیگری را نزدیکتر به خود می دانند که ورزش را نمی بینند. کاراته این اتفاق نه تنها در کاراته، بلکه در سایر ورزش ها نیز رخ می دهد.

رئیس فدراسیون کاراته تاکید کرد: مسئولان نباید فقط یک یا دو رشته ورزشی ببینند. بسته به شرایط تغییر گفتار ورزش نیست و در بیان دوستان اتفاق می افتد. جالب اینجاست که اینها سیستم ما و سایر ورزش ها را به چالش می کشند. تقاضای من این است که همانطور که رئیس جمهور در دیدار با ورزشکاران بحث عدالت بودجه را مطرح کردند و مقام معظم رهبری نیز بارها به وزیر ورزش و مسئولین تذکر دادند که در دیدار با قهرمانان، ورزشکاران و مدیران ورزشی در خصوص مسائل و مشکلات معیشتی کمک کنند. الان ما ورزشکار هستیم و لازم است این دستورات اجرا شود.

طباطبایی گفت: تقاضا دارم مسئولان بودجه به این موضوع توجه ویژه داشته باشند. امروز بسیاری از بودجه های ورزشی در وزارت ورزش بسته نمی شود. سال گذشته در بحث تبصره 14 اعلام شده از سوی مجلس، تعدادی از فدراسیون های ورزشی 100 درصد بودجه و تبصره 14 را دریافت کردند، اما فدراسیون هایی مانند کاراته و چند فدراسیون دیگر دریافت نکردند. یک نفر در سازمان مدیریت که نمی داند ورزش چیست، بودجه ما را نمی دهد. 6 ماه دیگر قهرمانی آسیا، بازی های آسیایی و قهرمانی جهان را داریم و امروز باید اردو و مسابقه تدارکاتی داشته باشیم تا ورزشکاران را برای مسابقات آماده کنیم، اما متاسفانه این اتفاق نمی افتد. درخواست من از نهادهای مختلف این است که وقتی می خواهند به ورزش کمک کنند، کار ورزش را به اهالی این ورزش بسپارند زیرا این تصمیم برای بسیاری از رشته های ورزشی فاجعه خواهد بود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا