وی تصریح کرد: دارایی ها نیز به دو دسته فیزیکی مکان ها، امکانات و تجهیزات و معنوی مانند نیروی انسانی، اعتقادات، اعتقادات، نمادها، اعتبار ملی و… تقسیم می شوند. : برخی از این دارایی ها مانند پول یکی از دارایی های فیزیکی است که تبدیل به سایبری شده است. برخی از دارایی ها نیز دارایی های مرکب هستند.
وی گفت: وظیفه سازه های پدافند غیرعامل در بقاع متبرکه و بقاع متبرکه بررسی و احصای تهدیدات، آسیب پذیری ها، خطرات و مخاطرات برای مردم و زائران و انجام اقدامات لازم برای رفع آنها است. بنابراین اماکن متبرکه باید دو دسته برنامه داشته باشند. یکی زیرساخت برنامه های پیشگیری، توسعه و اصلاح و دیگری زیرساخت عملیات برای اقدام در صورت بروز حادثه یا تهدید. در واقع هر یک از این اماکن متبرکه به یک فرمانده در زمین نیاز دارند تا در صورت بروز حادثه اقدامات لازم را برای مدیریت، کنترل و جهت دهی انجام دهد.
جلالی ادامه داد: همچنین دو دسته دارایی در آستان های متبرکه و بقاع متبرکه داریم. یکی مربوط به دارایی های فیزیکی مانند ساختمان های فیزیکی و معنوی است و دیگری به دارایی های معنوی که زائران و افرادی هستند که برای زیارت از این اماکن مقدس بازدید می کنند.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: اماکن متبرکه برای کنترل، رصد و نظارت بر امور بهداشتی اماکن و زائران باید دارای سامانههای پدافند بهداشتی و بیولوژیکی مخصوص به خود باشند تا با اتخاذ تدابیر مناسب، همه چیز، می توان اقدامات لازم را برای رفع مشکلات انجام داد.»، آموزش کارکنان، زائران و…
جلالی ادامه داد: این راهبرد شامل جنگ پیچیده و مختلط است که مبتنی بر مولفههایی است که دشمن از تواناییها و مزیتهای خود در برابر ضعفها و آسیبپذیریهای ما استفاده میکند. در این جنگ هیبریدی اولین محور مردم هستند. به عبارت دیگر، دشمن از ابزارهای خود برای تأثیرگذاری بر مردم استفاده می کند تا با روش های پیچیده و شناختی، آنها را ناامید و ناامید کند. سایر مولفههای جنگ از جمله «هدفگیری زیرساختهای حیاتی، حیاتی و حیاتی» (با هدف ایجاد اختلال در خدمات)، «رسانهها» و «فضای مجازی» هر کدام اهداف خاص خود را برای تأثیرگذاری بر مردم در این راه، با هزینه کمتر تعیین کردهاند. ، پیروزی بیشتر نصیب دشمن خواهد شد. به عنوان مثال در صورت حمله سایبری به سامانه سوخت رسانی، سناریوی دشمن دقیقاً حول و حوش این موضوع طراحی شده بود که خوشبختانه با اقدام سریع و به موقع دستگاه های اجرایی و هوشیاری مردم و اقدامات خیر رسانه ملی این امر خنثی شد. .
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با بیان اینکه در حوزه پدافند غیرعامل به مواردی همچون حفاظت از دارایی ها، مقابله با تهدیدات، شمارش آسیب پذیری ها و مخاطرات و پیش بینی آمادگی برای مقابله با بحران ها و شرایط می پردازیم، گفت: در حال حاضر در حوزه پدافند غیرعامل کشور به مسائلی همچون حفاظت از دارایی ها، مقابله با تهدیدات پرداخته می شود. مقام معظم رهبری به ما فرمودند که سازمان پدافند غیرعامل کشور باید آمادگی کشور را برای مقابله با تهدیدات فراهم کند.
وی افزود: نکته دیگر توجه به تعدد کارکردها در طرح های توسعه آستان های متبرکه و بقاع متبرکه است. زیرا این مکان ها پناهگاهی برای افراد در مواقع بروز حوادث، تهدیدها و شرایط اضطراری هستند و بنابراین باید ظرفیت و ظرفیت پذیرش و نگهداری از مردم را در چنین مواقعی داشته باشند.
وی یادآور شد: سازمان پدافند غیرعامل کشور با توجه به سامانه آمادگی و آموزش دستگاههای اجرایی در مقابله با تهدیدات آمادگی همکاری و مشارکت هر چه بیشتر در اجرای رزمایشهای پدافند غیرعامل با آستانهای متبرکه و بقاع متبرکه را دارد.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با تاکید بر لزوم ایجاد ساختار پدافند غیرعامل در بقاع متبرکه و بقاع متبرکه، استفاده از سامانه پدافند زیستی در اماکن متبرکه را ضروری دانست.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با بیان اینکه در مراکز دینی و مقدسه نیز شاهد آسیب پذیری هایی هستیم، خاطرنشان کرد: مهمترین اقدامات در این زمینه باید بر حفاظت مردم از عرصه های مختلف تهدید از جمله تهدیدات بیولوژیکی و بیولوژیکی باشد. مثال ما این را به وضوح در موضوع ویروس کرونا دیدیم.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: علاوه بر تشکیل ساختار پدافند غیرعامل در بقاع متبرکه و بقاع متبرکه، سالی یک یا دو بار رزمایشی برای تمرین اقدامات مبتنی بر پدافند غیرعامل برگزار شود.
به گزارش ای بی اس نیوز، سردار غلامرضا جلالی در پنجمین اجلاس آستان های مقدس و بقاع متبرکه ایران اسلامی اظهار کرد: مقام معظم رهبری در بحث پدافند غیرعامل همواره بر اهمیت پدافند غیرعامل و تهدیدات پیچیده تاکید دارند. رویکرد علمی و دانش محور به این تهدیدات. نکته دیگری که وی بر آن تاکید می کند این است که موضوع پدافند غیرعامل باید در تمامی مراکز کشور اعم از نظامی و غیرنظامی مورد توجه جدی قرار گیرد.
انتهای پیام/
رئیس سازمان پدافند غیرعامل با بیان اینکه در بحث تهدیدات باید گفت که آمریکا و رژیم صهیونیستی استراتژی مشترک و تقسیم کار علیه ایران را در دستور کار قرار داده اند، اسلامی: این راهبرد در سه کلمه است. فشار کلی، حداکثر فشار و فشار پس از جنگ را می توان خلاصه کرد. جامعیت تهدیدها به این معناست که دشمن در همه زمینه هایی که توانایی دارد علیه کشور ما وارد عمل شود. حداکثر یعنی انجام هر کاری که می توانید. جنگ فرعی نیز به نیروی بازدارنده ما اطلاق می شود زیرا دشمن را مجبور می کرد در زمینه جنگ نظامی از اقدام علیه ما خودداری کند.
جلالی گفت: بر اساس تدابیر مقام معظم رهبری و همچنین قانون همه دستگاه ها باید ساختار پدافند غیرعامل داشته باشند. با توجه به شرح تهدیدات، آستان های متبرکه و بقاع متبرکه از این قاعده مستثنی نیستند. کما اینکه این اقدام در آستان قدس رضوی انجام شده و ثمرات و نتایج بسیار خوبی را در این زمینه شاهد بوده ایم.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز