تاکنون یک هزار و 824 شرکت دانش بنیان در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات و نرم افزارهای رایانه ای در این زمینه ارزیابی شده و در حال فعالیت هستند.
به گزارش ای بی اس نیوز، معاون توسعه بنگاه های دانش بنیان معاونت علمی، فناوری و فناوری ریاست جمهوری با توجه به تاکید مقام معظم رهبری بر اهمیت توسعه فعالیت بنگاه های دانش بنیان در حوزه علمی و فناوری در کشور اقتصاد دانش در تلاش است تا این شرکت ها را در توسعه و رشد کسب و کارهای دانش در کشور همراهی کند.
بر اساس ارزیابی های انجام شده، از میان هزار و 824 شرکت دانش بنیان فعال در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات و نرم افزارهای رایانه ای، 108 شرکت تیپ یک، هزار و 465 شرکت تیپ 2 و 251 شرکت تیپ 3 هستند.
بر اساس این گزارش، بنگاه های دانش بنیان مورد تایید تیپ 1، تیپ 2 و 3 (دانش بنیان) مورد تایید کارگروه سنجش بنگاه های دانش بنیان مورد ارزیابی و تایید قرار گرفتند.
بر این اساس شرکت های تولیدی و راه اندازی نوع 2 یا 3 (دانش بنیان) مشمول معافیت مالیاتی نخواهند بود.
به گفته معاون علمی ریاست جمهوری، ملاک ارزیابی شرکت های فعال در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات و نرم افزارهای رایانه ای نوع یک این است که تمامی کالاها و خدمات باید در حوزه فناوری بالا یا متوسط به بالا باشد.
همچنین معاونت توسعه کسبوکارهای دانشبنیان، کسبوکارهای نوع 2 را بر این اساس ارزیابی میکند که کالای عرضهشده باید در مرحله تولید یا حداقل در سطح نمونه آزمایشگاهی (با ظرفیت معاینه فنی) تولید شده باشد و خدمات این شرکتها نیز باید انجام شود. دارای اسناد فروش
معیار ارزیابی شرکت های تیپ 3 فعال در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات و نرم افزارهای کامپیوتری نیز باید به گونه ای باشد که شرکت بر اساس فعالیت های پژوهشی و توسعه به طراحی چشمگیر و اساسی دست یافته باشد.
انتهای پیام