انتهای پیام/
اسلامی در بخشی دیگر برای پاسخ به پرسشها و پرداختن به بخش صنعت و رویکرد سازمان انرژی اتمی ایران، گفت: در حوزه صنعتی به دلیل تحریمها، مجموعهای از صنایع دچار مشکلات اساسی شدند. در بخش اول خدمات و کمک تعمیرات و در بخش و مرحله دوم سازمان توانست با ایجاد فناوری و تحقق آنها جایگزینی برای آنها بیابد و نیاز ما به خارج از کشور را برطرف کند.
رئیس سازمان انرژی اتمی طرح جدید توسعه استفاده از تشعشعات در اقلیم ایران را ارزیابی کرد و افزود: در حوزه کشاورزی، آب، خاک و به ویژه بذر و توسعه استفاده از تشعشعات، استانداردسازی و تاخیری میوه ها و مبارزه با آفات و سبزیجات مورد توجه قرار گرفته و با طراحی یک برنامه جامع و با استفاده از مدیریت اراضی، مدیریت بهتر محصول انجام می شود. اقلیم ایران را به 12 منطقه تقسیم کرده ایم.
وی همچنین پاسخ هایی را در زمینه کمبود برق در کشورمان ارائه کرد و در این خصوص گفت: ظرفیت 10000 مگاوات را در چندین سایت در نظر گرفته ایم که با مشارکت هایی که جذب و استفاده می کنیم می توانیم از آن استفاده کنیم. ظرفیت های صنعتی و علمی کشور. نیروگاه های هسته ای خود را به ظرفیت حداقل 10000 مگاوات افزایش دهید، این برنامه بسیار بزرگ است و سرمایه گذاری 40 میلیارد دلاری را نشان می دهد.
به گزارش ای بی اس نیوز، محمد اسلامی، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در هفته پژوهش؛ نمایشگاه پژوهش و فناوری و در مراسم رونمایی از سه رادیو طب درمانی که به مجموع رادیوداروهای بومی پیوستند و از نمایشگاه پژوهش و فناوری بازدید کردند، با اشاره به موارد فوق به تبیین کاربرد ایده هایی که منجر به پژوهش و فناوری می شود و رویکردی در این زمینه می پردازند. این سازمان افزود: سازمان انرژی اتمی به دلیل رسالت و مسئولیت قانونی خود باید در سیاست های پایدار خود مشارکت داشته باشد تا به پژوهش کشور در همه زمینه ها کمک کند.
وی تاکید کرد: این سازمان با استفاده از ظرفیت و تعامل خود با جامعه جهانی، محیط علمی و پژوهشی و مراکز تحقیقاتی کشور سعی در ایجاد فرصت های مختلف در هر زمینه و جلب مشارکت دارد. صنعتی سازی و تجاری سازی برای ارائه نتایج تحقیقاتی.
وی با اشاره به نقطه شروع پژوهش مسئلهمحور در کشورمان، ادامه داد: در این راستا تنگناها و نیازهای کشور در اولویت است. حوزه سلامت با توجه به تحریم های ظالمانه ای که کشور را فراگرفته در اولویت قرار دارد.
یک میلیون بیمار در سال به لطف خدمات ارائه شده توسط سازمان انرژی اتمی در بخش پزشکی و جامعه سلامت کشور؛ از آن بهره می برند.
نمایشگاه فناوری های هسته ای علاوه بر رونمایی از سه رادیو رادیودارو شامل پروستات، سر و گردن، روده بزرگ و رادیودارو، از دیگر بخش های دستاوردهای پژوهشی این سازمان نیز بازدید کرد.
بذر خیار هیبریدی تولید شده برای اولین بار در کشور، دستاوردهای مختلف در این زمینه، سیستم نشت یابی سوخت در محفظه، تولید و عرضه نمونه های بهبود یافته شتاب دهنده الکترواستاتیک، تولید ایزوتوپ پایدار کربن به روش لیزری نیز بود. بازدید کنندگان بازدید کردند.
این نمایشگاه با مشارکت پژوهشکدههای کاربرد پرتوها، فیزیک و شتابدهندهها، فوتونیک و فناوریهای کوانتومی، پلاسما و همجوشی هستهای، کشاورزی هستهای و مرکز مهندسی مواد با دستاوردهایی در زمینههای مختلف علمی و پژوهشی برگزار شد.