مدیر سامانه هوشمند سوخت جزئیات فرآیند صدور کارت سوخت به همراه اجرای طرح ساماندهی کارت سوخت را تشریح کرد.
وی خاطرنشان کرد: اگر افراد هنوز ثبت نام نکرده اند توصیه می کنیم برای دریافت کارت سوخت شخصی به دفاتر پلیس +10 مراجعه کنند.
این مقام مسئول در پاسخ به این شایعه که پس از افزایش هزینه ثبت نام کارت سوخت شخصی از 10 به 100 هزار تومان در ماه های اخیر، دولت می خواهد بخشی از کسری بودجه خود را با اعتبارات مردمی جبران کند و با اجباری شدن دریافت کارت سوخت شخصی، گفت: : شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی تنها هزینه تولید کارت سوخت را از مردم دریافت می کند و صدور کارت سوخت هیچ درآمدی برای این شرکت و دولت ندارد.
وی تاکید کرد: دولت علاوه بر هزینه ای که از جمعیت دریافت می کند هزینه ای نیز متحمل خواهد شد تا بتواند هزینه های دست اندرکاران این کارها را به عنوان مثال تامین چیپس کارت سوخت تامین کند. بنابراین دولت هیچ درآمدی از فروش کارت سوخت به دست نمی آورد.
مدیرعامل سامانه هوشمند سوخت با تاکید بر هزینه های انجام شده برای راه اندازی این سامانه و تاکید مجدد بر لزوم استفاده از کارت سوخت شخصی گفت: حدود 150 هزار نفر نیز در فروردین ماه امسال برای دریافت کارت سوخت ثبت نام کردند.
وی خاطرنشان کرد: فاصله ثبت درخواست تا صدور کارت سوخت حداکثر یک ماه است.
واریز 400 هزار کارت سوخت در دفاتر پست!
آقای صادقی گفت: افرادی که پس از گذشت چندین ماه کارت سوخت خود را دریافت نکرده اند، قطعا جزو افرادی هستند که کارت سوخت آنها صادر شده است، اما به دلایلی اداره پست موفق به تحویل مرسوله به آنها نشده است.
وی با اشاره به اینکه دفاتر پست منتظر حضور مالکان خودروها برای دریافت کارت سوخت خود به این دفاتر هستند، تصریح کرد: نزدیک به 400 هزار کارت سوخت در دکه های پست باقی مانده است و مردم برای دریافت آن از اداره پست پیگیری کنند.
به گفته این مسئول، وی روشی را برای ردیابی کارت های رها شده در دفاتر پست معرفی کرده است که با مراجعه به کلانتری +10 بارکد پستی دریافت می کند و سپس این بارکد را در سامانه ردیابی پستی در tracking.post.ir درج می کند.
وی همچنین گفت: شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی نیز سامانه ای طراحی کرده است که دارندگان این 400 هزار کارت سوخت رها شده در دفاتر پستی می توانند به آنها مراجعه کنند و متوجه شوند که نقشه آنها در کدام شعبه شرکت ملی پست است. حفظ شد.
آقای صادقی گفت: برای دریافت آدرس محل نگهداری کارت سوخت خود باید مشخصات خودرو را به آدرس scs.niopdc.ir وارد کنند.
وی خاطرنشان کرد: این همان سامانه ای است که اگر مردم کارت خود را در پمپ بنزین ها بگذارند، با وارد کردن اطلاعات خودرو متوجه می شوند که آن کارت در کدام پمپ بنزین نگهداری می شود.
امکان افزایش کارت های اضطراری ایستگاه وجود دارد
وی در پاسخ به این سوال که اگر افراد فاقد کارت سوخت از جایگاه داران درخواست کارت اضطراری کردند اما جایگاهداران همکاری نکردند و یا کارت سوخت جایگاه ها فروخته شد چه باید کرد، گفت: مردم می توانند با شماره 09627 در میان بگذارند. در حالی که جایگاه داران می توانند در مواقع اضطراری از صدا و سیمای منطقه خود کارت سوخت یدکی نیز درخواست کنند.
وی با اشاره به اینکه طرح آزمایشی ساماندهی کارت سوخت در برخی جایگاه ها موفق بوده است، گفت: در این طرح تقسیم بندی استانی نداریم و ملاک ما این است که جایگاه ها فروش کم یا زیاد داشته باشند. این بدان معناست که ایستگاهی که بازدیدکننده بیشتری دارد، کارت های اورژانس بیشتری در دسترس خواهد داشت و در صورت تقاضای بیشتر از سوی مردم، امکان افزایش تعداد کارت های اورژانس در هر سکو نیز افزایش می یابد.