کرمان، اصفهان، زنجان، کردستان، خوزستان، بوشهر، هرمزگان، سیستان و بلوچستان و خراسان رضوی میزبان کاروان هنر روایت حبیب هستند و مراسم اختتامیه در تهران برگزار می شود.
مرشد میرزاعلی گفت: حاج قاسم سلیمانی به من گفت که برای خودم گنبد و صحن درست نکن. ممنونم که بتوانم برای حاج قاسم قدمی بردارم.
مرشد میرزاعلی گفت: «حاج قاسم به نظر آنها خیلی ترسناک و خیلی ترسناک بود، اما مردم ایران حاج قاسم را اینطور نمی دیدند. مردم ایران حاج قاسم را قهرمان می دانستند و قهرمان همیشه قهرمان است. در سفرهایم به عراق متوجه شدم مردم این کشور نیز حاج قاسم را عزیز و نور چشم خود می دانستند و او را دوست داشتند. امام جمعه سامرا می گوید زمانی که داعش به شهر ما حمله کرد، من با سفارت های چند کشور تماس گرفتم، اما هیچکس دست ما را نگرفت تا اینکه به بیت ولی فقیه زنگ زدم و مرا به حاج قاسم وصل کردند. او به من گفت نگران نباشم و اندکی پس از تماس من، چند فروند جنگنده بر فراز شهر سامرا به پرواز درآمدند تا از شر دولت اسلامی سامرا بکاهند.
این رویداد فرهنگی هنری به همت بنیاد حفظ و نشر آثار سرلشکر قاسم سلیمانی (مدرسه حاج قاسم) و با همکاری حوزه هنری انقلاب اسلامی به مدت یک ماه از 11 آذر 1400 برگزار می شود.
وی افزود: تقریباً 2 سال پیش او را به دفتر تعزیه در مرکز هنرهای نمایشی همراهی کردیم. زارعی جشنواره ای به نام جشنواره «نقاش» برگزار کردیم. هدف از برگزاری این جشنواره هدف گذاری بود و یکی از آن اهداف تطبیق داستان های کهن و اسطوره ای با داستان های معاصر به ویژه داستان زندگی حاج قاسم سلیمانی بود. امروز امکان حضور چرخشی در عرصه هنر و بنیاد مکتب حاج قاسم سلیمانی در 10 استان وجود دارد.
وی گفت: حاج قاسم سلیمانی قهرمان ورزش زورخانه ای بود. یکی از همراهانش تعریف می کرد که وقتی گروهی از داعشی ها را اسیر کردیم و حاج قاسم می خواست آنها را ببیند، منتظر بودم که فرمانده دل ها عصبانیت خود را به داعشی ها نشان دهد، اما او آمد و گفت چرا دست و پای آن را بست. زندانیان؟ آنها قبل از اسارت متعلق به داعش بودند، اما ما برای اسرا منشور داریم. به نظر ما باید به زندانیان آب و غذا داده شود و سر و صورتشان تمیز شود.
در این رویداد فرهنگی، برنامه های متنوعی از جمله شب خاطره، شعرخوانی، سرود و موسیقی، پروجکشن فیلم و انیمیشن، اجرای تئاتر، نقالی و اکران خوانی، حماسه خوانی، رونمایی از کتاب و نمایشگاه عکس و آثار تجسمی برگزار می شود.
مرشد محسن میرزا علی در گفت و گو با خبرنگار فرهنگی ای بی اس نیوز در خصوص نحوه همکاری با او گفت: «کاروان هنر قصه گویی حبیب».: از بدو ورود با «کاروان هنر قصه گویی حبیب» که آرامگاه ابدی سردار دلها در آنجاست. حاج قاسم سلیمانی از حضور مردم و فضای موجود در مکان مذکور که به برکت حاج قاسم سلیمانی است متاثر شدم. خوشحالیم که حاجی به آرزویش جامه عمل پوشانده است و از طرفی ناراحتیم که شکست خورده ایم و حاجی را کمتر دیده ایم چرا که حضور سردار شهید سلیمانی قطعا برای کشور و مردم ما مفید بوده است. یادم نیست مقام معظم رهبری چه زمانی برای تسلیت به خانواده حاج قاسم سلیمانی وارد منزل این شهید بزرگوار شدند. حضور حاج قاسم می تواند معنای زیادی داشته باشد.
این راوی خاطرنشان کرد: مکتب رسول خدا و امیرالمومنین علی (ع) در حاج قاسم سلیمانی به چشم می خورد. در واقع حاج قاسم سلیمانی محصول مکتب شاه مردان علی بن ابی طالب است.
وی تصریح میکند: در قالب طرح «کاروان هنر روایت حبیب» پردهای در جای دیگری آماده شده است که روی آن کار خواهم کرد.
«کاروان هنر روایت حبیب» به مناسبت دومین سالگرد شهادت سردار دلها، شهید حاج قاسم سلیمانی، برنامه های متنوع فرهنگی و هنری در 10 استان کشور ارائه می کند.
این هنرمند و راوی ادامه داد: این افتخار را دارم که در قالب این پروژه با توجه به ایده ای که سال ها پیش داشتیم، 10 داستان، طومار و نقل قول از شهید بزرگوارمان را برای اولین بار بیان کنم. در قالب این داستان ها زندگی حاج قاسم سلیمانی را بازگو می کنم و می گویم که چگونه جوانی از تیپ ثارالله به دعوت پیر جماران پاسخ داد و وارد عرصه جهاد شد و فرماندهان ارشد آمریکایی و رژیم اشغالگر اسرائیل او را به عنوان منصوب کردند. فرمانده سایه ها .
به گزارش ای بی اس نیوز، «کاروان هنر روایت حبیب» با برپایی و اجرای برنامه های متنوع در کرمان تا شنبه 13 آذرماه ادامه دارد.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز